How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kesinlikle onlardan daha kıymetli birşey yok. Geri kalan her şey birşekilde olur. Benim 10 yaşında oğlum var o madur olmasın mutsuz olmasın diye en çok eforu ona harcıyorum hiçbir şeyini eksik etmiyorum gerisi önemli değil 😊 Çok geçmiş olsun buarada çok az kalmış maşallah güzel haberlerini alırız burdan 🙏🙏
Teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 evde çocuk olunca dinlenmek de zor olur benim ilk bebeklerim olacağı için rahatım o açıdan 😊

calisamaz raporu 30da mi aliniyor 🙄 illa devletten mi almak lazim acaba offf hic gitmedigim doktorlara sirf bu sebeplerden gitmek canımı sıkıyor bazen geri çeviriyorlar. kendi doktorum özel muayenehanede kan uyusmazligi ignesi bile recete edemiyor maalesef yani eder de parasini verirsin

bu kasilmalarin hepsini hissediyor musun? yoksa sadece kagitta mi görüyorsun
Canim onceden kasilma ne nasil birsey hic anlamiyordum gobegim sertlrdiyordu gaz saniyordum ama hastaneye yattiktan sonra ayirt edebildim kasilma esnasinda bebekler cunku top olarak bulunduklari yer hemen geriliyor gecdigindr hemen gevsiyorlar ve hareket ediyorlar ama tabi anlayamadiklarimda oluyor arada

Canim onceden kasilma ne nasil birsey hic anlamiyordum gobegim sertlrdiyordu gaz saniyordum ama hastaneye yattiktan sonra ayirt edebildim kasilma esnasinda bebekler cunku top olarak bulunduklari yer hemen geriliyor gecdigindr hemen gevsiyorlar ve hareket ediyorlar ama tabi anlayamadiklarimda oluyor arada
mesela 20-30lari anliyor musun

Bende çalışamaz raporu almaya gitmiştim tesadüfen gördük bide nst çekelim dedi iyi ki demiş o haftadan beri haftada bir giriyorum 😂
Neyse maşallah ama senin bebisler toplu, sancilar da durduruluyor cok sukur ilacla falan 2 hafta daha dayanirsak inşallah sorunsuz dogarlar

Teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 evde çocuk olunca dinlenmek de zor olur benim ilk bebeklerim olacağı için rahatım o açıdan 😊
Büyük oğlum 10 yaşında bir zararı yok ama gündelik işler işte. Sağlığımız yerinde çok şükür bu günlere geldik bundan sonrası da iyi olsun hepimiz için 🙏

calisamaz raporu 30da mi aliniyor 🙄 illa devletten mi almak lazim acaba offf hic gitmedigim doktorlara sirf bu sebeplerden gitmek canımı sıkıyor bazen geri çeviriyorlar. kendi doktorum özel muayenehanede kan uyusmazligi ignesi bile recete edemiyor maalesef yani eder de parasini verirsin
Eğer özel sektördeysen 30.haftadan sonra izne çıkmak zorundasın normalde iş kanununda öyle ama doktor çalışabilir raporu verebiliyor son 3 haftaya kadar. Özel doktor veremiyor muymuş bunu bilmiyordum. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum raporu ayarlıcaz bir sonraki gelişinde dedi. Heyet raporunu da oradan almıştım. Hastane mi olması gerekiyor acaba 🤔 sorun çıkarmazlar bunda canım ya sen doktoruna şu gün 30 haftalık oluyor diye bir yazı yazdır imzalı sonra normal bi hekime gidip onu gösterirsin gerçi doktorun söyler zaten nasıl yapacağını 🙈

canım biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri çok endişeliyiz ya hani iyiler mi, sağlıklılıklar mı diye annem diyor ki "ben ölene kadar senin için endişe edeceğim çünkü annelik böyle bir şey hep iyi olsun, sağlıklı olsun, mutlu olsun istiyorsun" diyor :)
aynen öyle canım benim annem de der senin için hala endişe ediyorum telefonunu 2 kere arasam açmasan meraktan deli oluyorum sende aynılarını yaşayacaksın:))

Eğer özel sektördeysen 30.haftadan sonra izne çıkmak zorundasın normalde iş kanununda öyle ama doktor çalışabilir raporu verebiliyor son 3 haftaya kadar. Özel doktor veremiyor muymuş bunu bilmiyordum. Ben özel hastaneye gidiyorum ama doktorum raporu ayarlıcaz bir sonraki gelişinde dedi. Heyet raporunu da oradan almıştım. Hastane mi olması gerekiyor acaba 🤔 sorun çıkarmazlar bunda canım ya sen doktoruna şu gün 30 haftalık oluyor diye bir yazı yazdır imzalı sonra normal bi hekime gidip onu gösterirsin gerçi doktorun söyler zaten nasıl yapacağını 🙈
burda devlete randevu almak da sıkıntı ben simdiden 30+0 randevu alayım ozel muayenehanede muhtemelen yazilmiyordur boyle bir rapor. ha yok yazarım derse iptal ederim

Back