- Konu Sahibi Inquisitive
- #4.721
Masallah masallah, zayif hanimin +10 kilosu da guzel :)) Allah hayirlisi ile sonuna da eristirsin insallahGöbiş baya büyüdü sanki. Şimdi bile hareket zor oluyor 30 dan sonra ne olacak acaba toplam 10 kilo almışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah masallah, zayif hanimin +10 kilosu da guzel :)) Allah hayirlisi ile sonuna da eristirsin insallahGöbiş baya büyüdü sanki. Şimdi bile hareket zor oluyor 30 dan sonra ne olacak acaba toplam 10 kilo almışım
Yok cnm tekim eşim çalışıyo mecbur yemeğimi kendim yapıyorum ailelerimiz çok uzak allahtan yemeğimi yapıyorum şuan yorulunca yatıyorum dinleniyorum hemenAynen 32 esigini gecersen 34 esigi 36 esigi sonra dogum inşallah ben cok sukur su an 36yi da gorursem gobek aticam ama evde tekken annem yokken maakrna pilav yaptim kolay diye bebislerim zayif dustu, sana destek olacak kimse var mi?
Önemli olan o vakitleri dolunca gelsinler inş Bugün gittim doktora araları baya açılmış Kızım 1440 oğlum 1760 gram olmuş doktor sıkıntı yok dedi normal dedi bana biraz fazla geldi ama belki kapanır aralarındaki farkErkek önden gidiyor diyorlar genelde olsun vaktinde geldiler de daha alır kilo vakit çok
Ölçümden de fark ediyor bazen doktor sorun yok diyorsa yoktur inşallahÖnemli olan o vakitleri dolunca gelsinler inş Bugün gittim doktora araları baya açılmış Kızım 1440 oğlum 1760 gram olmuş doktor sıkıntı yok dedi normal dedi bana biraz fazla geldi ama belki kapanır aralarındaki fark
Kuzum mesala sen evde o kasilmayi derindrn yani hafif agrili hissediyorsan o nst en az 40 gosterir ama bu korkulacak birsey degil dedi dr onemli olam araligi sık olmasin yoksa mesafeli olarak olan sizin aylarda normal dedi senin icindr ferah olsun canim benimmesela 20-30lari anliyor musun
Ben de antepteyim annemler mersinden geldiler gecen hafta dayanamadim cagirdim artik.Yok cnm tekim eşim çalışıyo mecbur yemeğimi kendim yapıyorum ailelerimiz çok uzak allahtan yemeğimi yapıyorum şuan yorulunca yatıyorum dinleniyorum hemen
Inş canmÖlçümden de fark ediyor bazen doktor sorun yok diyorsa yoktur inşallah
Iyi yapmissin canm bol bol dinlenirsin sendeBen de antepteyim annemler mersinden geldiler gecen hafta dayanamadim cagirdim artik.
Amin hepimizi inşallah canımMasallah masallah, zayif hanimin +10 kilosu da guzel :)) Allah hayirlisi ile sonuna da eristirsin insallah
bence de çok az ya, o kadar isyan ediyorum ki bu adaletsizliğe bazen. 30. haftada izne ayrılsak 37'de doğursak bebekle geçirebileceğimiz vakit sadece 13 hafta mı yani? 4 aylık bile olmayacak yavrucuklar 13. haftada. heyet raporu alımı süresi de sınırlıymış her çalıştığın yıl=1 ay kadar. 6 ay ücretsiz izin hakkımız var ama bizim kurum ona da sıcak bakmıyormuş. daha yeni mesai arkadaşım doğum yaptı ona öyle demişler. oof offf yaniDimi canım ya zor bence de kolay gelsin 30.haftada başlıyormuş doğum iznimiz ikiz olduğu için tabi sonra 20 hafta izin oluyor sadece çok az doğumdan sonrasına bırakıyım dersen tekrar çalışabilir raporu almak lazım o da iyice yorar ücretsiz izin de alıcaz üstüne mecbur ama en fazla 6 ay oluyor sanırım bana her türlü çok azmış gibi geliyor
sağol canım Allah hepimize güç kuvvet versin benim için de gidebildiği yere kadar gidecek artık :) hiç bir şey bebeklerimden önemli değil.Ya Allah sabir versin cok zor cidden ben 24e kadar heyet aldim sonra idari izin basladi 30da da analik izni basladi
Oyle vallahi, kurban olduklarim dogsun yine her sey rayina oturursağol canım Allah hepimize güç kuvvet versin benim için de gidebildiği yere kadar gidecek artık :) hiç bir şey bebeklerimden önemli değil.
Ben de isyandayım o konuda canım ya ücretsiz izin alıcam diyorum da benimkiler de ne dicek bilemiyorum o bile az ki 1 yaşlarına gelmeden işe dönmüş oluyoruz nasıl kıyıcaz ponçiklere Bu arada ücretsiz izni vermek zorundalar normalde vermiyoruz derlerse haklı fesih oluyor tazminat alabiliyorsun tabi hiç ayrılmak istemezsen mecbur kalıyorsun resmen kılıfına uyduruyorlar…bence de çok az ya, o kadar isyan ediyorum ki bu adaletsizliğe bazen. 30. haftada izne ayrılsak 37'de doğursak bebekle geçirebileceğimiz vakit sadece 13 hafta mı yani? 4 aylık bile olmayacak yavrucuklar 13. haftada. heyet raporu alımı süresi de sınırlıymış her çalıştığın yıl=1 ay kadar. 6 ay ücretsiz izin hakkımız var ama bizim kurum ona da sıcak bakmıyormuş. daha yeni mesai arkadaşım doğum yaptı ona öyle demişler. oof offf yani
ben kasilmayi epey ağrılı hissediyorum nefesim kesiliyor vajinada agri ve göğsümde basınç oluyor. ilk gebeligimden tahminim 80ler civarinda. bu kasilma bazen saatte bir bazen gun icinde hic olmuyor arada küçükler oluyorsa da anlamıyorum. hepimizin sonucu iyi olsun insallah katlanilmayacak bisey degil elbetKuzum mesala sen evde o kasilmayi derindrn yani hafif agrili hissediyorsan o nst en az 40 gosterir ama bu korkulacak birsey degil dedi dr onemli olam araligi sık olmasin yoksa mesafeli olarak olan sizin aylarda normal dedi senin icindr ferah olsun canim benim
masallah subhanallah kilolari cok iyiÖnemli olan o vakitleri dolunca gelsinler inş Bugün gittim doktora araları baya açılmış Kızım 1440 oğlum 1760 gram olmuş doktor sıkıntı yok dedi normal dedi bana biraz fazla geldi ama belki kapanır aralarındaki fark
Rabbim kolaylik versin oglum 4 aylik iken calismaya başladım ben de cokk cok zor bebecikten ayrılmak baskasina emanet etmek... o zamanlar ücretsiz imkanim yoktu. ama bir sekilde o günler de geciyor büyüyorlar sonra bir bakmissin zaten gündüz artık sana değil akrana ihtiyacı varbence de çok az ya, o kadar isyan ediyorum ki bu adaletsizliğe bazen. 30. haftada izne ayrılsak 37'de doğursak bebekle geçirebileceğimiz vakit sadece 13 hafta mı yani? 4 aylık bile olmayacak yavrucuklar 13. haftada. heyet raporu alımı süresi de sınırlıymış her çalıştığın yıl=1 ay kadar. 6 ay ücretsiz izin hakkımız var ama bizim kurum ona da sıcak bakmıyormuş. daha yeni mesai arkadaşım doğum yaptı ona öyle demişler. oof offf yani
masallah subhanallah senin bebikler de tombul ne kadar güzel kuvoz ihtimalleri azaliyor bu sekildeKızlar bugün kontrolüm vardı 29+2 yim. Bebeklerden biri 1630 diğeri 1380 gr günleri biri bir buçuk hafta diğeri 3 gün önde. Ilk defa araları bu kadar açılmış. Geri kalma yok ama biri baya ileri gitmiş hatta doğum pozisyonu almış. Rahimde kısalma yok nst de önemli birşey çıkmadı. Doktorum hiçbir sorun yok dedi artık haftada bir kontrole çağırdı bu içimi çok rahatlattı. Bu arada toplam 14 kilo aldım ben de durumlar böyle bu ayı atlatsam daha da korkmam
Bnde 30+2 yim.Kızım 1450 oğlum 1760 gram benmkilerinde ilk defa araları bu kadar açıldı normal galiba canm bnm oğlum baş aşağı kızım hala yatay şekilde duruyo.Bide beni nts ye sokmadı doktor hiç 34 ten sonra gireceksin dedi kontrollerimde 2 haftada 1 hâlâ oda 34 den sonra her hafta olacakmış senin ağrın falanmi vardı da girdin nts yeKızlar bugün kontrolüm vardı 29+2 yim. Bebeklerden biri 1630 diğeri 1380 gr günleri biri bir buçuk hafta diğeri 3 gün önde. Ilk defa araları bu kadar açılmış. Geri kalma yok ama biri baya ileri gitmiş hatta doğum pozisyonu almış. Rahimde kısalma yok nst de önemli birşey çıkmadı. Doktorum hiçbir sorun yok dedi artık haftada bir kontrole çağırdı bu içimi çok rahatlattı. Bu arada toplam 14 kilo aldım ben de durumlar böyle bu ayı atlatsam daha da korkmam
Inşallah canım 34 ü falan bir atlasak hepimizmasallah subhanallah senin bebikler de tombul ne kadar güzel kuvoz ihtimalleri azaliyor bu sekilde