• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Ssn erken dogurmazsan ben 38 haftada alicam dedi bakalim bekliyorum, top gibi yuvarlanmaya basladigim zaman alacak sanirim cunku yerimden kalkamiyorum
Her sey beklendigi gibi sakin sakin olur insallah. Nasil birsey 30lu haftalar, cok merak ediyorum google'dan baska soracak kimse yok ❤

Ben de taaki gecen haftaya kadar ev isi yemek kizimla ilgilenme derken hic canima bakmadim, annemler geldi artik ben yatıyorum, haftan gectikce cok yorgun duseceksin, kendini zorlama artik oldugu kadar olsun bos ver.
Artık öyle yapıyorum hafiften ağrılarım da başladı çünkü bu haftalardan sonrası daha önemli diye dusunuyorum

Selam kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişler iyi çok şükür. Oğlum 739 gr, kızım 701 gr olmuş. Şeker yüklemeside yapıldı çok şükür şeker falan çıkmadı. Kaşıntılarım devam geceleri uyutmuyor. Bebişlerim iyi olsun yeter ki anaları bu derdi çeker onlar için

Ssn erken dogurmazsan ben 38 haftada alicam dedi bakalim bekliyorum, top gibi yuvarlanmaya basladigim zaman alacak sanirim cunku yerimden kalkamiyorum
ben daha şimdiden yattığım yerden kalkmakta zorlanıyorum 22+3 oldum bugün. Sizin haftalara geldiğimde kim bilir neler olacak? inşallah sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızı, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

rahmimize düştükleri günden beri hayatımız hep endişe etmekle geçiyor az gelse endişe çok gelse ayrı endişe :) geçecek bu günlerde ama yenileri gelecek hiç bitmiyor diyorlar :)
canım biz hamile olduğumuzu öğrendiğimizden beri çok endişeliyiz ya hani iyiler mi, sağlıklılıklar mı diye annem diyor ki "ben ölene kadar senin için endişe edeceğim çünkü annelik böyle bir şey hep iyi olsun, sağlıklı olsun, mutlu olsun istiyorsun" diyor :)

Selam kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişler iyi çok şükür. Oğlum 739 gr, kızım 701 gr olmuş. Şeker yüklemeside yapıldı çok şükür şeker falan çıkmadı. Kaşıntılarım devam geceleri uyutmuyor. Bebişlerim iyi olsun yeter ki anaları bu derdi çeker onlar için
gözün aydın canım :)

ben daha şimdiden yattığım yerden kalkmakta zorlanıyorum 22+3 oldum bugün. Sizin haftalara geldiğimde kim bilir neler olacak? inşallah sağlıkla alın kucağınıza yavrularınızı, Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Kuzum bizim her şey mi aynı olur yaaa ben de bugünlerde fark ettim zorlandığımı 🤣 bebişler kaç gr olmuş peki ayy ben gramları geçip kg yi görmek istiyorummm

Kuzum bizim her şey mi aynı olur yaaa ben de bugünlerde fark ettim zorlandığımı 🤣 bebişler kaç gr olmuş peki ayy ben gramları geçip kg yi görmek istiyorummm
canım ben geçen hafta cumartesi günü gittim en son 480 ve 500 gram olmuşlardı. ben de öyle istiyorum valla hatta bir an önce doğum yapayım kucağıma alayım istiyorum ama işte daha var :) seninkiler kaç gram olmuşlar?

Çok şükür canım çok sevindim büyümüş minnoşların 🤗💙 kaşıntı zor bir şey ya allah kolaylık versin güzel anne 🙏🏻 Bu arada yüklemeyi kaç gramla yaptılar?

canım ben geçen hafta cumartesi günü gittim en son 480 ve 500 gram olmuşlardı. ben de öyle istiyorum valla hatta bir an önce doğum yapayım kucağıma alayım istiyorum ama işte daha var :) seninkiler kaç gram olmuşlar?
Ahaha bazen ben de öyle diyorum sonra hemen tövbe demeye başlıyorum vaktinde doğsun ballı lokumlarımız şimdilik göbeğimize sarılmakla yetineceğiz 😂💙

Bahsettiğin ilaç nidicard sa al ve sakın ihmal etme ben 30 da doğuracaktım kullanmasaydım hiç sorgulama bile 😊
Aynen canim o ilac suan hastanedeyim gunde 4 kez veriyorlar ve seve seve iciyorum 😅 ins benimde sizin gibi durup o guzel haftalaro gorerek sag saglim bebislerimi dunyaya getiririm 🤲🏻🤗

Yorum yapmayim ben simdi o kadar farkli evet bu kadarini soyleyim🙈 bunu soylememin sebebi dogum sancisini yuzde yuz anlarsin icin rahat olsun diye.
Evet kuzum benim gunde 8 ilaca ragmen cikiyordu ve duzenliydi 10 dk da birdi son haftalar ufak ufak oldugu icin idare edebildim
Ben anladim sanirim 😁 anladim kuzum ben 4 aliyorum o zaman normal gene boyle cikmasi bakalim bizi ne bekliyor hayirlisiyla bendr gorurum bi 32 veya 35 🤲🏻 bilgiler icin coook tesekkur ederim inan cok ama cok rahat ediyorum 🥰💚

Ben anladim sanirim 😁 anladim kuzum ben 4 aliyorum o zaman normal gene boyle cikmasi bakalim bizi ne bekliyor hayirlisiyla bendr gorurum bi 32 veya 35 🤲🏻 bilgiler icin coook tesekkur ederim inan cok ama cok rahat ediyorum 🥰💚
Ne demek kuzum ayni yollardan yurudum bildigim kadariyla her konuda yardimci olurum 🤗
32 buyuk bir donum noktasi ama insallah en az 35 🤗

Back