• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bazen tekli koltukta otururken sıkıstirinca bi tane gum diye vuruyor. O zaman disaridan da goruyorum 😄
Geceleri 1-2 arasi uyaniyorum herhalde uyurken oynasip beni uyandiriyorlar.
canımm belki senin ikinci gebelik diye daha net hissediyorsundur :) inşallah ileri dönemlerde ben de ayırt ederim tekmeleri, gıdıklanmaları :) ben de her gece rutin 3-4 arası uyanıp tuvalete gidiyorum, sonra uyuyup 5,5 gibi uyanıyorum sonra bir daha uyku yok maalesef uyku düzenim değişti.

amin canım inşallah hepimizin sağlıkla devam etsin gebelik süreci :) normalde hep araştırır sorarım ama şu şeker yüklemesini nasıl yapıyorlar onu hiç sormadım, araştırmadım valla. iyi oldu bilgi verdiğin bakalım nasıl yapacaklar. o gün işe gitme gece 12'den sonra bir şey yeme, içme ve sabahki ilk idrardan sonra idrar yapma dediler sadece. idrar örneği de alınacak sanırım
Bana doktorum sabah erken aç gel demişti canım evet uzun sürüyor yani 2 saat sonra da kan veriyorsun bir de çok acıkıyor insan sonrasında kahvaltı etmek istersin kesin işe gitmesen iyi olur ☺️ İdrar da verdim ama onun şeker yüklemesiyle alakası yoktu sanırım tiroit kan değerleri falan herşeyime bakıldı aynı anda. Bu arada o kadar aç susuz durunca idrar örneği vermek de çok zor oluyor ben bir türlü yapamadım sonra şeker yüklemesinde verilen sıvıyla biraz geldi de 1 parmak bile olmadı 🙈

Bana doktorum sabah erken aç gel demişti canım evet uzun sürüyor yani 2 saat sonra da kan veriyorsun bir de çok acıkıyor insan sonrasında kahvaltı etmek istersin kesin işe gitmesen iyi olur ☺️ İdrar da verdim ama onun şeker yüklemesiyle alakası yoktu sanırım tiroit kan değerleri falan herşeyime bakıldı aynı anda. Bu arada o kadar aç susuz durunca idrar örneği vermek de çok zor oluyor ben bir türlü yapamadım sonra şeker yüklemesinde verilen sıvıyla biraz geldi de 1 parmak bile olmadı 🙈
yetmiştir canım o kadar idrar :) bu arada sonuçlar hemen çıkıyor mu? senin sonucun nasıl çıktı? bende insülin direnci de var bakalım sonuç ne olacak :)

bugün ki kontrolum iyi gecti kizlar. cok sükür 🤲 oncelikle rahim agzi 29 olmuş. bebekler yatay duruyordu artik dik duruyorlar birinin kafa asagida birinin yukarıda. kafasi asagida olanın yüzünü cok net gördük abisine benziyor :) 960ar gram olmuslar. suları iyi. genitalimde cok ciddi varisler varmis. bacağımda yok ama doktor icerde vardır biz görmüyoruz dedi dizüstü varis corabi verdi. ayni sekil yatmaya devam dedi. enfeksiyon icin ve bir türlü yükseltemedigimiz demirim icin ek tahliller istedi. proluton progestan devam. 2 hafta sonra kan uyusmazligi ignesi yapilcak

evet kuzum aynı gidiyoruz seninle :) ben tekme gibi güçlü bir şey hissetmiyorum henüz gıdıklanma gibi daha çok hafif hafif pıt pıt şeklinde. hatta bu geçen hafta 2-3 gün hiç bir şey hissetmedim biraz panik oldum ama sabah görünce onları, hareketlerini rahatladım.
Bu haftalarda sürekli hissedilmiyormuşş canımmm iyi bari şükürrr 🥰

bugün ki kontrolum iyi gecti kizlar. cok sükür 🤲 oncelikle rahim agzi 29 olmuş. bebekler yatay duruyordu artik dik duruyorlar birinin kafa asagida birinin yukarıda. kafasi asagida olanın yüzünü cok net gördük abisine benziyor :) 960ar gram olmuslar. suları iyi. genitalimde cok ciddi varisler varmis. bacağımda yok ama doktor icerde vardır biz görmüyoruz dedi dizüstü varis corabi verdi. ayni sekil yatmaya devam dedi. enfeksiyon icin ve bir türlü yükseltemedigimiz demirim icin ek tahliller istedi. proluton progestan devam. 2 hafta sonra kan uyusmazligi ignesi yapilcak
Çok şükür canım benimmm.. önceden rahim ağzı uzunluğu kaçtı 29 a mı yükselmiş

yetmiştir canım o kadar idrar :) bu arada sonuçlar hemen çıkıyor mu? senin sonucun nasıl çıktı? bende insülin direnci de var bakalım sonuç ne olacak :)
Benim kan testleri medical parkta hemen çıktı canım verdikten sonra 1 saatte çıkıyor genelde idrarın ikinci kabı sadece öğleden sonraydı. İnsülin direnci olunca ihtimal artıyor galiba ben de ondan korkuyordum çünkü 2,4-2,8 arası çıkıyordu. Ama gebelik şekeri çıkmadı çok şükür 🙏🏻 senin insülin direncin kaç? İnşallah sorunsuz atlatırsın 🤲🏻💙
Çok sevindim canım çok şükür 🙏🏻💙 demek ki bu şekilde idare edebiliyorsun inşallah ileri haftaları da görürsün 🤲🏻 Genitalde derken nerede oluyor ki oraları göremiyoruz artık göbekten 😅

Benim kan testleri medical parkta hemen çıktı canım verdikten sonra 1 saatte çıkıyor genelde idrarın ikinci kabı sadece öğleden sonraydı. İnsülin direnci olunca ihtimal artıyor galiba ben de ondan korkuyordum çünkü 2,4-2,8 arası çıkıyordu. Ama gebelik şekeri çıkmadı çok şükür 🙏🏻 senin insülin direncin kaç? İnşallah sorunsuz atlatırsın 🤲🏻💙

Çok sevindim canım çok şükür 🙏🏻💙 demek ki bu şekilde idare edebiliyorsun inşallah ileri haftaları da görürsün 🤲🏻 Genitalde derken nerede oluyor ki oraları göremiyoruz artık göbekten 😅
sagol canim. vajina ve disariya açılan kisimlarda dudaklarda komple sislik ve damarlar varmis. normalde ağrılı olurmus ama agrim yok ben de görmediğim icin anlayamadım. dogumdan sonra geçer dedi insallah gecer

sagol canim. vajina ve disariya açılan kisimlarda dudaklarda komple sislik ve damarlar varmis. normalde ağrılı olurmus ama agrim yok ben de görmediğim icin anlayamadım. dogumdan sonra geçer dedi insallah gecer
İnşallah canım ben de ilk defa duydum orada olduğunu. Bizde annemde vardır bacaklarında genetik biraz yani. Benim de ince ince görünüyor damarlarım normalde de beyaz tenli olduğum için. Annemin bana hamileyken çok artmış genişlemiş bacağındakiler doğum günüm de yazın izmirin temmuz sıcağında kıyamam anacığıma 😬 bakalım bende de olacak mı 🤷🏼‍♀️

Bnm çok nadir 3 4 günde bir kasiklarima bi ağrı giriyo ve hareket edemeyecek kadar acı oluyo hemen yatıyorum 2 dk geciyo karnimda sertleşme oluyo uzun surmuyo oda geciyo doktorum artik kasiklarimdan rahim ağzını ölcemiyo vajinadanda bakmadı hiç eğer kısalık olsa belirti olurdu heralde ya 2 haftada bir kontrole cagiriyo ilerleyen haftalarda her hafta cagiricam dedi allah nasip ederse sıkıntı çıkmazsa 37 gibi doğuma alırız demişti inş gideriz o haftalara🤲🤗
Suan ki haftana gorr cok normal kuzum bu belirtiler bebekler buyudukce baskida artiyor ondan kasik agrin ve tarif ettigin yalanci sancida normal ancak gecmeyen sanci olmasin yeter dr supelenseydi olcerdi genede vajinadan sorun yok demekki kuzum benim bende dr goremedi supelendi bakmak istedi ve malasef hakli cikti ama gene sukur halime diyorum ins bizlerde biraz daha olsa haftamizi ilerletiriz ins 🤲🏻 senindr masallah canim 🧿 ins hep boyle gider dr dedigi 37 haftalari hayirlosiyla gorursun ins 🤲🏻💚

Son düzenleme:
Suan ki haftana gorr cok normal kuzum bu belirtiler bebekler buyudukce baskida artiyor ondan kasik agrin ve tarif ettigin yalanci sancida normal ancak gecmeyen sanci olmasin yeter dr supelenseydi olcerdi genede vajinadan sorun yok demekki kuzum benim dr goremedi supelendi bakmak istedi ve malasef hakli cikti ama gene sukur halime diyorum ins bizlerde biraz daha olsa haftamizi ilerletiriz ins 🤲🏻 senindr masallah canim 🧿 ins hep boyle gider dr dedigi 37 haftalari hayirlosiyla gorursun ins 🤲🏻💚
Inş canm hepimiz görürüz umarım 37 leri🤗

Gunaydin hamisler hepimize ayri ayri dua ediyrm ins hepimiz vaktinde doğururuz bizde 16+6 olduk yavrularımdan biri erkek digeri kiz gibi demişti dr göstermedi çünkü. Sali tekrar kontrolümüz var hayırlısı ile ins vaktinde ve saglikla gelirler kuzular. Sürekli sizleri okuyrm bazen benim soracaklarimi soran olunca yazmadab öğrenmiş oliyrm. Iyi ki varsiniz ne guzel yoldaş olduk. Iyi pazarlar diliyorum.

Merhabalar bende 27 haftaligim bir kiz bir erkek bekliyorum kizin kilosu 250gr daha düsük oglandan yani 950 gram kiz… kizimin durdugu yer oglaninkinden daha inik duruyor acaba kilosundan dolayimi yoksa dogum pozisyonuna gectigi icinmi bilgisi olan varmi ☹️

Merhabalar bende 27 haftaligim bir kiz bir erkek bekliyorum kizin kilosu 250gr daha düsük oglandan yani 950 gram kiz… kizimin durdugu yer oglaninkinden daha inik duruyor acaba kilosundan dolayimi yoksa dogum pozisyonuna gectigi icinmi bilgisi olan varmi ☹️
merhaba 250 gramlik fark karninin disindan gozukmez herhalde zaten etraflarında su var. muhtemelen pozisyon kaynaklidir

Prenseslerimin ilk oyuncakları 🥰
Yatacak yerleri yok ama oyuncakları var 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20211205_111717.jpg
    Screenshot_20211205_111717.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 47
Kizlar haber veriririm demistim . Dun baskent hastanesine gittim fiyatlar icin. 14 muayene, 2 gün özel odada yatış, tahliller ve oda süsü 14.500 . Sadece sezaryen fiyati ikiz yada tek değişmiyormus 2500 tl, iki gun yatista dahil edilirse 4500 tl( özel oda degil). Özel oda olsun yanımda refakatçide olsun denilirse 9500 :) Sohrab Sohrab M morperi06 🥰

Kizlar haber veriririm demistim . Dun baskent hastanesine gittim fiyatlar icin. 14 muayene, 2 gün özel odada yatış, tahliller ve oda süsü 14.500 . Sadece sezaryen fiyati ikiz yada tek değişmiyormus 2500 tl, iki gun yatista dahil edilirse 4500 tl( özel oda degil). Özel oda olsun yanımda refakatçide olsun denilirse 9500 :) Sohrab Sohrab M morperi06 🥰
Bu sezeryan fiyatı 14bın ıcıne dahil dıye bılıyorum ben

Back