- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
- #4.441
henüz almadim en uygunundan alicam muhtemelen birkac ay kullanılıyor cunku. sadece hastane icin kullanicam ayrica. belki ikinci el alirimCanlar puset aldınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz almadim en uygunundan alicam muhtemelen birkac ay kullanılıyor cunku. sadece hastane icin kullanicam ayrica. belki ikinci el alirimCanlar puset aldınız mı?
gecmis olsun canim azalip artan bisey demek ki hastanede daha güvendesin emin ellerdesin. ciktigin surede evde de hastanedeki kadar istirahate uymus muydun?Evet hanimlar gene ben carsamba muayanemde rahim agzi olcum cok iyiydi bugunki olcumde malasef gene 18 dusmusuz bebeklerin ikiside bas asagiydi sanirim baski yaptigindan boyle durum oluyor dedi dr ama genede hastaneye yatiralim dedi suan yatisim olacak acikcasi cok garip durm ama galiba ben boyle boyle ins guzel haftalari tamamlarim sizlerde gene bana dua ederseiz cok sevinirim ve hepinize cok tesekkur ederim simdiden
Evde de yatak istitatindeydim kuzum bi lavoba bide yemek icin kalkiyordum sadece ama demekki insanin gunu gunune tutmuyor biraz zorlu geciyor hamileligim gene cok sukur yeterki hepimiz iyi olalim tesekkur ederim bu arada canim benimCanim yatak istirati yapiyormuydun yoksa evde geziyor muydun. Hastanede mecburen yatak istirati yapiyosun. Serumla seni yataga bagliyolar. Toparliycaksin insallah tum kalbimle dualarima katiyorum
Oyle galiba kuzum cunku carsamba olculende col iyiydi bugun olculende aciklik var artik herhalde bebeklerin durusundan oluyor dusunuyorum bakalim ama evde de aynen hep yattim dinlendim bilemedim tam umarim gene guzel haberler alir cikariz hastaneden bu arada senin muayanen nasil gecti durumun nasil ins sende iyisindir rahim uzaman daha da iyi olmustur insgecmis olsun canim azalip artan bisey demek ki hastanede daha güvendesin emin ellerdesin. ciktigin surede evde de hastanedeki kadar istirahate uymus muydun?
NasilYarDiyeyim canım ben bugün baktım giymeyi denemedim ama baya geniş esniyor olur bence. Sana kesin olur zatenTamam canım haber veririm o zaman kesin olur ben 38 falan giyiyorum hala. Kullanıcı yorumlarında bacaklarımı sıktı dedikleri için large aldım
Ne gıyoyusunuz kuzu, kacırmıs olabılırımNasilYarDiyeyim canım ben bugün baktım giymeyi denemedim ama baya geniş esniyor olur bence. Sana kesin olur zaten
Çok geçmiş olsun Inş istediğimiz haftalara kadar gideriz kaç haftaliksiniz sizEvde de yatak istitatindeydim kuzum bi lavoba bide yemek icin kalkiyordum sadece ama demekki insanin gunu gunune tutmuyor biraz zorlu geciyor hamileligim gene cok sukur yeterki hepimiz iyi olalim tesekkur ederim bu arada canim benim
yarin gidicem canim dua ediyorum uzamis olsun hastaneye yatirmasin evde oglum var cunku cok etkilenir bu durumdan. kendi hislerime göre uzadi asagiya baski daha az. surekli yattigim icin ağırlık rahim agzinda değil zonklama ve acilma hissi de yattigim surece olmuyor. sadece sancili kasilmam var onu da olcmuyor bu haftalarda doktorum. seni nstye aliyorlardi degil mi?Oyle galiba kuzum cunku carsamba olculende col iyiydi bugun olculende aciklik var artik herhalde bebeklerin durusundan oluyor dusunuyorum bakalim ama evde de aynen hep yattim dinlendim bilemedim tam umarim gene guzel haberler alir cikariz hastaneden bu arada senin muayanen nasil gecti durumun nasil ins sende iyisindir rahim uzaman daha da iyi olmustur ins
Depend külot canım large büyük boy olanından almışız ikimiz de Bugün valiz çanta falan hepsini hazırladık o arada çıkardım pakedin içinden baktım olur gibi geldi giymedim tabi. Biraz fazla almışım ben 9’lu 2 paket almıştım annem napacaksın bu kadar dedi hepsini koydurmadı bir kaç tane buzdolabı poşedine koydum öyle çantaya koydum artık. Gerekirse ev 5 dakika biri alıp gelir heraldeNe gıyoyusunuz kuzu, kacırmıs olabılırım
Ben aldım canım maclaren bebek arabası aldığım için onunla uyumlu takılabilen avionaut pusetlerin gri olanlarından. Onun kumaşı daha güzeldi. Sığdıkları kadar kullanıp letgodan satarım en kötü diye düşündüm çünkü çok yer kaplıyor evde yayıntı olmasın. Oto koltuğu almadım daha kullanılmayacak diye ona nasıl karar vericem bilemiyorumCanlar puset aldınız mı?
Geçmiş olsun canım çok değişken demek ki biz de ölçtürüyoruz ama bir hafta sonra ne olacak belli değil hareketlerimize dikkat etmek lazım Dualarımız seninle inşallah her şey yolunda giderEvet hanimlar gene ben carsamba muayanemde rahim agzi olcum cok iyiydi bugunki olcumde malasef gene 18 dusmusuz bebeklerin ikiside bas asagiydi sanirim baski yaptigindan boyle durum oluyor dedi dr ama genede hastaneye yatiralim dedi suan yatisim olacak acikcasi cok garip durm ama galiba ben boyle boyle ins guzel haftalari tamamlarim sizlerde gene bana dua ederseiz cok sevinirim ve hepinize cok tesekkur ederim simdiden
Hoşgeldinnn sağlıkla doğsun bebişlerin inşallahMerhaba kizlar bende katila bilirmiyim. Bende ikizlere hamileyim 26. haftalik gebeyim dogum tarihi 15.03 iki kiz bekliyoruz insallah
hayirli olsun konuşuyoruz kafa dağıtıyoruz katılabilir miyim ne demek tabikiMerhaba kizlar bende katila bilirmiyim. Bende ikizlere hamileyim 26. haftalik gebeyim dogum tarihi 15.03 iki kiz bekliyoruz insallah
Ben de almasam mı diye düşündüm acaba canımmhenüz almadim en uygunundan alicam muhtemelen birkac ay kullanılıyor cunku. sadece hastane icin kullanicam ayrica. belki ikinci el alirim
Ohh Masallah hazırlıklar tamam, ıkı anne de destek olabiliyor ne şanslısın o konudaDepend külot canım large büyük boy olanından almışız ikimiz de Bugün valiz çanta falan hepsini hazırladık o arada çıkardım pakedin içinden baktım olur gibi geldi giymedim tabi. Biraz fazla almışım ben 9’lu 2 paket almıştım annem napacaksın bu kadar dedi hepsini koydurmadı bir kaç tane buzdolabı poşedine koydum öyle çantaya koydum artık. Gerekirse ev 5 dakika biri alıp gelir heralde
Annemler sürekli ona ne gerek var buna ne gerek var onu hastaneden veriyolar bunu veriyolar şunu gerekirse gider alırız diyip durdular az az koyduğum halde bir kabin boy valiz bir bebek bakım çantası doldu bir de mustela setin yanında verilen çantaya da iki tane süt sağma makinası koydum gerekirse arabadan alırız hastanede oluyor tabi ama emzirme yastığı ve gecelik pijamalar bunlardan bağımsız ütüsü bozulmasın diye askıyla götürücez artık evi taşısaydın diyip durdular dalga geçtiler benimle çarşaf havlu yastığımı falan koymadım onlar yüzünden hastaneler otel gibi oluyor artık dediler
bebek arabasini aldin miBen de almasam mı diye düşündüm acaba canımm
hastanese sut sagma makinesi veriyorlar mı ki bana vermemislerdi hastaneden hastaneye de değişir gerciDepend külot canım large büyük boy olanından almışız ikimiz de Bugün valiz çanta falan hepsini hazırladık o arada çıkardım pakedin içinden baktım olur gibi geldi giymedim tabi. Biraz fazla almışım ben 9’lu 2 paket almıştım annem napacaksın bu kadar dedi hepsini koydurmadı bir kaç tane buzdolabı poşedine koydum öyle çantaya koydum artık. Gerekirse ev 5 dakika biri alıp gelir heralde
Annemler sürekli ona ne gerek var buna ne gerek var onu hastaneden veriyolar bunu veriyolar şunu gerekirse gider alırız diyip durdular az az koyduğum halde bir kabin boy valiz bir bebek bakım çantası doldu bir de mustela setin yanında verilen çantaya da iki tane süt sağma makinası koydum gerekirse arabadan alırız hastanede oluyor tabi ama emzirme yastığı ve gecelik pijamalar bunlardan bağımsız ütüsü bozulmasın diye askıyla götürücez artık evi taşısaydın diyip durdular dalga geçtiler benimle çarşaf havlu yastığımı falan koymadım onlar yüzünden hastaneler otel gibi oluyor artık dediler
Evet kuzum ya çok şükür çok iki bebekle zorlanırdım onlar olmasa allah sağlık versin ikisine de tabi yaşlandılar artıkOhh Masallah hazırlıklar tamam, ıkı anne de destek olabiliyor ne şanslısın o konuda
Valla ablama vermişlerdi hani şu büyük hastane tipi kiralananlar var ya onlardan getirdiler medical parkta da getirirler muhtemelen hiç sormadım. Her ihtimale karşı hazırladım benim lansinohlarıhastanese sut sagma makinesi veriyorlar mı ki bana vermemislerdi hastaneden hastaneye de değişir gerci
Hastanede getiriyorlar ama yanınıza göğüs ucu kremi almayı unutmayın çok kötü oluyor hatta doğumdan önce sürmeye başlarsınız daha iyi olur diye düşünüyorumhastanese sut sagma makinesi veriyorlar mı ki bana vermemislerdi hastaneden hastaneye de değişir gerci