• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Sohrab Sohrab sezaryeni bugün oluyorsun ertesi gün öğlenden sonra taburcu ediyorlar. Benim arkadaşlarım tanıdıklarım kuzenim hep öyle oldu hiç 3 gün kalan duymadım. Allah korusun büyük bir şey olur da yoğun bakıma falan alınmazsak bu şekilde yani. Bebekleri alsalar bile kuvöze seni taburcu ederler yani gider gelirsin söyleyeyim dedim ☺️

Normal dogumda cıkıyorlar ama sezeryanda sanmıyorum ertesi gun cıkabılecegımizi, 3 gun olarak hesap ederek kabul ettik bız, ınsallah daha fazla kalmayız tabı.. Ben gecen yıl dusuk ysptıgımda esımı asla ıcerı gırdırmedıler, bu sene kanama olunca hastanede yattığımda esım esya getirdi, ıcerıde kaldı yanımda 1 2 saat bişey demediler
Dusuk yaptigimda o kadar kimsem yoktu ki, hemsire uzulup oda arkadasimin izniyle esimi almisti refakatci olarak hem de devlet hastanesinde.
Kizimi dogurdugumda cift refakatcim vardi hem annem hem esim kaldi. Aksam dogurdugum icin 3 gece yatmis oldum ben. Kardesim dogdugunda da 3 gece yatis yapilmisti Çevre Hastanesiydi sanirim, sezeryan prosedurleri oyleydi.
Bu sefer annem kizla kalir, esim benimle plan bu... Ama 2 yeni dogan ufak bebege, bir sezeryanli bir adam nasil bakacagiz onu zaman gosterecek :))

Kızlar şeker yüklemesine aç mı gidiliyor tok mu. Doktor bişey demedi. Yarın gideceğim Allah'ın izniyle

Selam kızlar bugün bayağı kötü oldum ayakta duramıyordum başım falan dönüyordu eşim tansiyonumu ölçtü 10 a 5 düşmüş sanırım ne yapabilirim bunun için sizce?
Geçmiş olsun canım. Benimde genelde o civarda oluyor yüksek olmasından iyidir tabi ama seni kötü etkilediyse limon suyu iç. limon tansiyonu dengeliyor diye biliyorum

Kızlar iyi akşamlar, 23 haftamı bitirdim. rahim ağzı uzunluğum 3 cm çıktı. Bu normal bir uzunluk mu? Yoksa riskli mi? 3 buçuğun altı diye canım sıkıldı. Sizde ölçümler nasıldı? İkiz gebelik diye erken doğumdan cidden çok korkuyorum.

Kizlar haber veriririm demistim . Dun baskent hastanesine gittim fiyatlar icin. 14 muayene, 2 gün özel odada yatış, tahliller ve oda süsü 14.500 . Sadece sezaryen fiyati ikiz yada tek değişmiyormus 2500 tl, iki gun yatista dahil edilirse 4500 tl( özel oda degil). Özel oda olsun yanımda refakatçide olsun denilirse 9500 :) Sohrab Sohrab M morperi06 🥰
Canim tesekkürler...
Tahliller cok tutmuyor, hani 24.haftasini bitirmiş biri olarak ayrıntılı usg için baskent 1200 lira fiyat vermişti, biz gogsen hocanin önerisiyle radyologa gittik 800 lira ödedik. Tabi bence de senin sistem mantıklı, ama şu refakatçi eklenince fiyat 9500 oluyormuş ya o çok feci😄 neyse artık saglikla olsun hersey de gerisini cok düşünmeyeceğim. Ozel oda bile hastanedeki boşluğa bağlı değişiyor yani paket almis bile olsan iki kişilik odada kalabilme ihtimali var arkadaşımdan bildiğim kadarıyla. Insallah hersey gönlümüzce olur hepimiz için

Kızlar şeker yüklemesine aç mı gidiliyor tok mu. Doktor bişey demedi. Yarın gideceğim Allah'ın izniyle
Aç gidiliyor canım su bile içmedim ben
Evet canım biliyorum bende de düşük tansiyon vardı önceden de zaten ama bugün ayakta duracak halim yoktu resmen yaa
Kıyamam canım başlarda ben de kötü oluyordum sanırım sonra vücudum alıştı ama yükselsin istiyorsan tuzlu yiyebilirsin tabi abartmadan çünkü yüksek tansiyon da tehlikeli gebelik zehirlenmesinde falan oluyor ya allah korusun

Kızlar iyi akşamlar, 23 haftamı bitirdim. rahim ağzı uzunluğum 3 cm çıktı. Bu normal bir uzunluk mu? Yoksa riskli mi? 3 buçuğun altı diye canım sıkıldı. Sizde ölçümler nasıldı? İkiz gebelik diye erken doğumdan cidden çok korkuyorum.
Canim dr eliyle muayane ederek mi boyle birsey dedi yani tam olarak 3 dedigine emin misin ?

Valla kuzum 3 gundur burdayim sezeryanli olanlari hep ertesi gunu saat 3 - 4 gibi cikardilar tutmadilar onlarda kalmak istemedi ben o yuzden dedim ama hepsi gaziydi bilmem neyiydi tamamladilar bebeklerde iyiydi gittiler evlerine . Benim esimde birseyler getıriyor aliyorlar ama odada sezeryanli hasta olunca ayak ustu 10 dakk gorusup gidiyor mecbur bakalim ins sorunum birseyim yoksa belki yarin bende evime cikarim ins 🤲🏻
Yaaa valla bunu duyduguma sevındım, ınsallah bizde kalmayız, yavrularımız alıp gideriz ınsallah 🤲🏻❤️
İnşallahh sen de en kısa sürede cıkarsın oradan, Rabbım yardımcın olsun 🌸🙏🏻

Sohrab Sohrab sezaryeni bugün oluyorsun ertesi gün öğlenden sonra taburcu ediyorlar. Benim arkadaşlarım tanıdıklarım kuzenim hep öyle oldu hiç 3 gün kalan duymadım. Allah korusun büyük bir şey olur da yoğun bakıma falan alınmazsak bu şekilde yani. Bebekleri alsalar bile kuvöze seni taburcu ederler yani gider gelirsin söyleyeyim dedim ☺️
Valla kuzu benım cevremdekılerın cesıt cesıt sorunları oldu 1 hafta kalan oldu, tedbir amaclı tutuldukları oldu, ben her ihtimali dusunerek 3 gun dedım, 2 gun zaten dogum paketinin ıcıne dahil, 1 gun de gerekırse ucretlı kalırız, 1 gun deıl tabı kac gun gerekirsse..

Dusuk yaptigimda o kadar kimsem yoktu ki, hemsire uzulup oda arkadasimin izniyle esimi almisti refakatci olarak hem de devlet hastanesinde.
Kizimi dogurdugumda cift refakatcim vardi hem annem hem esim kaldi. Aksam dogurdugum icin 3 gece yatmis oldum ben. Kardesim dogdugunda da 3 gece yatis yapilmisti Çevre Hastanesiydi sanirim, sezeryan prosedurleri oyleydi.
Bu sefer annem kizla kalir, esim benimle plan bu... Ama 2 yeni dogan ufak bebege, bir sezeryanli bir adam nasil bakacagiz onu zaman gosterecek :))
Allah yardım eder, hemsıreler de yardımcı olurlar, hem esinim kızından ötürü az cok tecrubesı vardır, ınsallah benım de gorumcem gelır de rahat ederiz 🙏🏻☺️

Yok vajinal ultrason ile ölçtü. Selvix diyorlar ya işte ondan bahsediyorum canım. 3cm çıktı. 3 hafta önceki ölçümde 4 cm görünüyor.
2bucuk cm itibariyle kritik diye bakıyorlar. Ama 1cm kısalmış 3haftada diyorsun, bizler için kisalma yaşamak da endişe verici tabi. Progesteronu bırakmış mıydın? Yeniden progesteron ya da iğnesinden filan başlıyorlar tedbiren doktorlar.

2bucuk cm itibariyle kritik diye bakıyorlar. Ama 1cm kısalmış 3haftada diyorsun, bizler için kisalma yaşamak da endişe verici tabi. Progesteronu bırakmış mıydın? Yeniden progesteron ya da iğnesinden filan başlıyorlar tedbiren doktorlar.
Bırakmıştım, çok oluyor bırakalı. Bakan benim kendi doktorum değildi. 1 hafta sonra kendi doktorumda var randevum. Bakalım o ne diyecek. Canım sıkıldı bayağı. Açılma ya da hunileşme yok dedi. Ama 3 cm olması canımı sıktı.

Back