• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

yarin gidicem canim dua ediyorum uzamis olsun hastaneye yatirmasin evde oglum var cunku cok etkilenir bu durumdan. kendi hislerime göre uzadi asagiya baski daha az. surekli yattigim icin ağırlık rahim agzinda değil zonklama ve acilma hissi de yattigim surece olmuyor. sadece sancili kasilmam var onu da olcmuyor bu haftalarda doktorum. seni nstye aliyorlardi degil mi?
Ins guzel haberlerle donersin canim benim ins 🤲🏻 sen az cok anlarsin kendinden tecruben oldugundan zaten vajinanda yada alt karinda agrin cok yoksa ins bencede uzamistir bende dun saga sola donerken gene baya vardi bugunde gene kisalma olctuk benim yaramazlar asagida baski yapiyorlar sagolsun 😅 nst aliyor dr her ihtimale karsi bugun cok sukur cikmadi bakalim ne olur canim benim sonrasi ins sorun cikmaz hayirlisiula

Geçmiş olsun canım çok değişken demek ki biz de ölçtürüyoruz ama bir hafta sonra ne olacak belli değil hareketlerimize dikkat etmek lazım 🤷🏼‍♀️ Dualarımız seninle inşallah her şey yolunda gider 🙏🏻🤗💙
Aynen kuzum ya aradan gecen bir gunle baya degismis benim 18 lere kadar inmis bebekler asagiya ikisi birden indikce oyle galiba bende ama genede hep dikkat edin kuzum uzanin ayaginizin altina birseyler koyun boyle boyle guzel haftalara hepimiz gidelim ins 🤲🏻🥰💚

Sagol canim benim amin ins hepimiz gidelim guzel haftalara 🤲🏻 ben daha 27+0 bugun kuzum sen kac haftalik oldun bizden ilerideydin demi
30 haftalık oldum canm bende ağrıların nasıl oluyo tarif edermisin bnm arada oluyo çok hafif ama ne ağrısı çözemiyorum nts ye hiç girmedim sen girmiştin galiba dimi

30 haftalık oldum canm bende ağrıların nasıl oluyo tarif edermisin bnm arada oluyo çok hafif ama ne ağrısı çözemiyorum nts ye hiç girmedim sen girmiştin galiba dimi
Evet kuzum her hastaneye yatinca giriyorum soyle oluyormus genelde gobek cevrendr ve agri heryerde olmali ve elinle dokundugunda sert halde ve bu sertlik hemen gecmemesi sorun teskil ediyor biraz egerki vurup geciyorsa yalanci vr muhtemelen sorun olmayan rahim agzi kisalma agrilarinda vajinada siddetli agri hissetme ozellikle saga ve sola donerken aci cekme bunlar belitriler ama genede her insanda farkli olabilir bazisi siddetli bel agrisiyla sancisini anliyormus haftan da yavas yavas dr sanada nst onerebilir be sık sık cagirmaya baslayabilir ins sorun olmadan daha da ileri haftalara gidersin canim benim 🥰🤲🏻

Evet kuzum her hastaneye yatinca giriyorum soyle oluyormus genelde gobek cevrendr ve agri heryerde olmali ve elinle dokundugunda sert halde ve bu sertlik hemen gecmemesi sorun teskil ediyor biraz egerki vurup geciyorsa yalanci vr muhtemelen sorun olmayan rahim agzi kisalma agrilarinda vajinada siddetli agri hissetme ozellikle saga ve sola donerken aci cekme bunlar belitriler ama genede her insanda farkli olabilir bazisi siddetli bel agrisiyla sancisini anliyormus haftan da yavas yavas dr sanada nst onerebilir be sık sık cagirmaya baslayabilir ins sorun olmadan daha da ileri haftalara gidersin canim benim 🥰🤲🏻
Bnm çok nadir 3 4 günde bir kasiklarima bi ağrı giriyo ve hareket edemeyecek kadar acı oluyo hemen yatıyorum 2 dk geciyo karnimda sertleşme oluyo uzun surmuyo oda geciyo doktorum artik kasiklarimdan rahim ağzını ölcemiyo vajinadanda bakmadı hiç eğer kısalık olsa belirti olurdu heralde ya 2 haftada bir kontrole cagiriyo ilerleyen haftalarda her hafta cagiricam dedi allah nasip ederse sıkıntı çıkmazsa 37 gibi doğuma alırız demişti inş gideriz o haftalara🤲🤗

Selam kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı. 22+0 olduk bugün. Bebekler 480 ve 500 gram olmuşlar. :) her şey yolunda görünüyordu çok şükür. Bu ay benim 3. doz covid aşısı hakkım tanımlandı, doktorum da muhakkak yaptırmamı önerdi. hatta covid aşısı daha önemli olduğu için tetanoz aşısını 1 ay ertelemeye karar verdik. 3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacakmış.

Selam kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı. 22+0 olduk bugün. Bebekler 480 ve 500 gram olmuşlar. :) her şey yolunda görünüyordu çok şükür. Bu ay benim 3. doz covid aşısı hakkım tanımlandı, doktorum da muhakkak yaptırmamı önerdi. hatta covid aşısı daha önemli olduğu için tetanoz aşısını 1 ay ertelemeye karar verdik. 3 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacakmış.
Çok sevindim minnoşlarının sağlıklı olmasına canım hep böyle devam etsin inşallah 🤲🏻🤗💙 ben de biontechleri önce olup sonra 3 hafta sonra tetanoz olmuştum ama hemşire problem olmuyor hemen sonra bile olabilirsiniz sağlık bakanlığından yazı geldi demişti. Bence de covid daha önemli zaten tarlada doğum yapmıyoruz artık tetanozu boşver 😅 Sana da söyleyeyim bak şeker yüklemesinin artık 75 gr lık yapılması gerekiyormuş dünyada bu şekildeymiş. 3 kere de kan alıyorlar açlık, 1saat, 2saat olarak. Bana medicalde öyle yaptılar ama bazı yerler hala 50 yapıp sonra 100 yapıyormuş sorarsın gidince canım ☺️

Günü gününe aynıyız canımmm benim de kontrol pazartesi bakalım benim minnoşlar kaç gr olmuşlar 😍 tekme atıyolar mı ben hissediyorum minik minik

Evet hanimlar gene ben 🙈 carsamba muayanemde rahim agzi olcum cok iyiydi bugunki olcumde malasef gene 18 dusmusuz bebeklerin ikiside bas asagiydi sanirim baski yaptigindan boyle durum oluyor dedi dr ama genede hastaneye yatiralim dedi suan yatisim olacak acikcasi cok garip durm ama galiba ben boyle boyle ins guzel haftalari tamamlarim🤲🏻 sizlerde gene bana dua ederseiz cok sevinirim ve hepinize cok tesekkur ederim simdiden 🥰😇💚
Allah yardimciniz olsun. Dualarimiz sizinle.

Çok sevindim minnoşlarının sağlıklı olmasına canım hep böyle devam etsin inşallah 🤲🏻🤗💙 ben de biontechleri önce olup sonra 3 hafta sonra tetanoz olmuştum ama hemşire problem olmuyor hemen sonra bile olabilirsiniz sağlık bakanlığından yazı geldi demişti. Bence de covid daha önemli zaten tarlada doğum yapmıyoruz artık tetanozu boşver 😅 Sana da söyleyeyim bak şeker yüklemesinin artık 75 gr lık yapılması gerekiyormuş dünyada bu şekildeymiş. 3 kere de kan alıyorlar açlık, 1saat, 2saat olarak. Bana medicalde öyle yaptılar ama bazı yerler hala 50 yapıp sonra 100 yapıyormuş sorarsın gidince canım ☺️
amin canım inşallah hepimizin sağlıkla devam etsin gebelik süreci :) normalde hep araştırır sorarım ama şu şeker yüklemesini nasıl yapıyorlar onu hiç sormadım, araştırmadım valla. iyi oldu bilgi verdiğin bakalım nasıl yapacaklar. o gün işe gitme gece 12'den sonra bir şey yeme, içme ve sabahki ilk idrardan sonra idrar yapma dediler sadece. idrar örneği de alınacak sanırım

Günü gününe aynıyız canımmm benim de kontrol pazartesi bakalım benim minnoşlar kaç gr olmuşlar 😍 tekme atıyolar mı ben hissediyorum minik minik
evet kuzum aynı gidiyoruz seninle :) ben tekme gibi güçlü bir şey hissetmiyorum henüz gıdıklanma gibi daha çok hafif hafif pıt pıt şeklinde. hatta bu geçen hafta 2-3 gün hiç bir şey hissetmedim biraz panik oldum ama sabah görünce onları, hareketlerini rahatladım.

Carsamba detayli usg var heyecanla onu bekliyorum, Eray Caliskan Hoca yapacak, devlete gitmek istemedim randevu vb zor diye..
Dun evde kizimla biraz sıkıntı vardi, huysuzlugundan tansiyonum arşa çikti, neyse bol su, limonlu su, buz kompres vb. hizla dusurdum. Bugun gamsiz bir sekilde uzaniyorum

evet kuzum aynı gidiyoruz seninle :) ben tekme gibi güçlü bir şey hissetmiyorum henüz gıdıklanma gibi daha çok hafif hafif pıt pıt şeklinde. hatta bu geçen hafta 2-3 gün hiç bir şey hissetmedim biraz panik oldum ama sabah görünce onları, hareketlerini rahatladım.
Bazen tekli koltukta otururken sıkıstirinca bi tane gum diye vuruyor. O zaman disaridan da goruyorum 😄
Geceleri 1-2 arasi uyaniyorum herhalde uyurken oynasip beni uyandiriyorlar.

Back