• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Benim oda küçük olduğu ve iki beşik koyacağımız için buyuyenlerden almadık 2 tane çilek sallanır beşik,birde 3 kapılı dolap aldik
Yaaa çok güzel güle güle kullansınlar inşallah, bende bu modele çok baktım hatta bu beşik çok pratik geldi bana mağazada da gördüm sallanması da çok güzeldi ama sonra odam müsait olunca buyuyenlerden almak daha ekonomik geldi bize.

Yaaa çok güzel güle güle kullansınlar inşallah, bende bu modele çok baktım hatta bu beşik çok pratik geldi bana mağazada da gördüm sallanması da çok güzeldi ama sonra odam müsait olunca buyuyenlerden almak daha ekonomik geldi bize.
Buyuyenlerde beğendiğim modeller sallanmiyordu,satış elemanı da sallanan alın sonra pişman ol ayın gazlı bebekler hep sallanmak ister diyince buna karar verdik.buyuyunce zaten odalarını ayiririz o zamanda kıza ve erkeğe uygun birşeyler alırız diye ddusunduk.sagol canım rabbim günlerimizi tamamlayıp sağlıkla içinde yatırmayı nasip etsin valla şuan tek düşüncem o.

İlki temmuzda taze transferdi tutmadı bu ikinci denemem olabilir denk gelmiş olabiliriz evet 5. Gün 2 tane transfer edildi ☺️🤲🏻 İnşllah rabbim sağlık doğan versin onlara. Başka bir derdimiz yok ☺️ Sizde yerleşme kanaması falan olmuş muydu. Ve bu süreçte hiç bir sorun ile karşılaştınız mı?
amin inşallah :dua: benimde Temmuz transferi kesin transfer grubunda gördüm :) benim ilk kanamam ultrasonla ikiz olduklarını öğrendiğimiz günün akşamında oldu çok korkmuştum acile gittik normal olabileceğini söyledi doktor demekki o yerleşme kanamasıydı ondan sonra bir kaç kez oldu ama öyle şiddetli bir kanama değildi leke şeklinde 3 aydan sonra da bitti çok şükür bir sorun ile karşılaşmadım inşallah sonuna kadar sorunsuz şekilde devam eder hepimizin :dua: :dua: :dua:

Buyuyenlerde beğendiğim modeller sallanmiyordu,satış elemanı da sallanan alın sonra pişman ol ayın gazlı bebekler hep sallanmak ister diyince buna karar verdik.buyuyunce zaten odalarını ayiririz o zamanda kıza ve erkeğe uygun birşeyler alırız diye ddusunduk.sagol canım rabbim günlerimizi tamamlayıp sağlıkla içinde yatırmayı nasip etsin valla şuan tek düşüncem o.
Evet büyüyen modeller sallanmiyor bence de o konuda dezavantajli. Bende sallan ekstra küçük biseyler alacağım kendi odama bir süre zaten yanında yatarlar diye düşünüyorum. Benim ikiside erkek o yüzden odalarını uzun süre ayırmasam bile olur 😁 inşallah sağlıklı günlerde kullansın bebislerimiz🤲🏻🤲🏻🧿

amin inşallah :dua: benimde Temmuz transferi kesin transfer grubunda gördüm :) benim ilk kanamam ultrasonla ikiz olduklarını öğrendiğimiz günün akşamında oldu çok korkmuştum acile gittik normal olabileceğini söyledi doktor demekki o yerleşme kanamasıydı ondan sonra bir kaç kez oldu ama öyle şiddetli bir kanama değildi leke şeklinde 3 aydan sonra da bitti çok şükür bir sorun ile karşılaşmadım inşallah sonuna kadar sorunsuz şekilde devam eder hepimizin :dua: :dua: :dua:
Şuan içim çok rahatladı 🤲🏻 İnşllah benimde sorunsuz devam eder ☺️☺️ Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşllah

Evet büyüyen modeller sallanmiyor bence de o konuda dezavantajli. Bende sallan ekstra küçük biseyler alacağım kendi odama bir süre zaten yanında yatarlar diye düşünüyorum. Benim ikiside erkek o yüzden odalarını uzun süre ayırmasam bile olur 😁 inşallah sağlıklı günlerde kullansın bebislerimiz🤲🏻🤲🏻🧿
Kendi odamizdada yer olmadığı için ben direk bebislerin odaya yerlesecegim🤭eşimde kendi takılacak artık.ayben seninki ayirmasanda olur

Bizde internetten sipariş ettikte kapı önü teslim oluyormuş sanırsam bilseydim tercih etmezdim.kurulumu yapanlarda çıkarmaz kendinizmi çıkaracağız yani keşke yaşadığım şehirden alsaydim herşey onlara aitti
magazadan alinca iade sorunu oluyor o yüzden interneti tercih ettim ben. ikiz gebelik ne olur ne olmaz 20. haftalarda siparis etmistim. demonte gelecegi icin tasimak sorun olmaz herhalde asansor yok mu

Merhaba ben de başkent üniversitesi göğşen beyin hastasıyım. Transfer sürecimiz de onunlaydi. Tek embriyo transferi yapıldı, 7. Haftada ikiye bölünüp ikiz olduğunu görünce takibini bırakmadım. Doğumu da orada yapacağım inşallah.
Merhaba canimmm. Bende göğsen hocanın hastasiyim. Kontrollere kendisinde mi devam ettiniz acaba ? Baska birinde mi takiplisiniz😊

Biz doğum paketi aldık, 2 kere muayene olduktan sonra karar verdik, devam etmeye, dogum paketinden de o gıttıgımızın ucretlerıni düştüler.. Taburcu bolumunden bi kadın bilgilendiriyor detaylı bir sekılde.. Ama nihal hanımı tavsiye ederim Kesınlıkle 🥰
Bugun aradim kac kere ulasamadim. Cumartesi ilk isim gidip görüşeceğim 😍 inşallah cok pahali hesap çıkarmazlar 🤭

magazadan alinca iade sorunu oluyor o yüzden interneti tercih ettim ben. ikiz gebelik ne olur ne olmaz 20. haftalarda siparis etmistim. demonte gelecegi icin tasimak sorun olmaz herhalde asansor yok mu
Malesef yok canım.bizde kasımın 19.siparis ettik bakalım ne zaman gelecek.sen nasıl oldun yatmak fayda sağladımi rahim uzunlugun arttimi?

Çagrı gülümser den fiyat aldım, 16 17bın, hastaneye gore degsıyor fiyat, sezeryan olunca da 1000 ekliyorlar
Ne kadar yüksek meblalar. Hayret ettim 🙄 gerçekten su an takibi ozelde devam edip dogumu devlette mi yapsam diye düşünüyorum. Allah yardimcimiz olsun 🙃🙃

14.300e anlastık bız, sekreter tam zamanında aldınız demıstı.. Bakalım size ne diyecekler

Çagrı gülümser den fiyat aldım, 16 17bın, hastaneye gore degsıyor fiyat, sezeryan olunca da 1000 ekliyorlar
Doğum dahilse çok iyiymiş fiyatlar canım sırf doğum zaten epiduralle falan 10binden fazla oluyor artık 👍🏻

Ne kadar yüksek meblalar. Hayret ettim 🙄 gerçekten su an takibi ozelde devam edip dogumu devlette mi yapsam diye düşünüyorum. Allah yardimcimiz olsun 🙃🙃
Maalesef öyle canım, artık para hesabı tutmayı bıraktım 2 tüp bebek, akla gelecek her test.. Ve daha yeni başlıyormuşuz aslında.. Hersey o kadar pahalı ki..

Doğum dahilse çok iyiymiş fiyatlar canım sırf doğum zaten epiduralle falan 10binden fazla oluyor artık 👍🏻
Evet canım, diğer heryere göre cok daha uygun.. Hem de perinatolog takıbındeyım,diğer doktorla muayene ucreti arasında 250lira fark var.. Dogumu da kendı doktorum yaptırcak, cok sevdik doktoru da.. Zaten tüp bebek doktorum direk onu soyledı, düşük var, kan uyusmazlıgı var, ikiz gebelik..

Back