• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Sana öyle bir şey mi demiştim canım hatırlayamadım. Geçmiş olsun 🙏🏻 Benim ellerime kramp giriyor geceleri her uyandığımda bir süre kullanamıyorum. Magnezyumu ondan verdi galiba ama tam çözüm olmadı şiddeti bir tık azaldı.

Aaa magnezyum ishal mi yapıyormuş. Bana neden yapmadı acaba hem de bende kabızlık da yoktu. Bol su iç o zaman kuzum su kaybı olmasın bir de doktoruna sor belki sana dokunmuştur farklı bir şey verir. Yani ben kabızlığa ishali tercih ederim çok kötü değilse özellikle hamilelikte kabız olmak ileri haftalarda zorlar öksürünce bile bebişler fırtlayacak gibi oluyor ama ishal de su kaybı işte 🤷🏼‍♀️
3 gun kullandıktan sonra şiddetli olmasa da basladı, hergun muz yiyorum ona ragmen ishal basladı, zaten normalde de lifli gıdalar tüketmeye gayret ediyorum muzu tek basına asla yemem yanında muhakkak kabuklu elma ile, yoksa perişanlık.. Yanı hamılelık basladıgından berı İlk kez ishal oldum.. Bu arada senın magnesıyumun adı ne.? Benımkı magnezium diasporal, toz seklinde

3 gun kullandıktan sonra şiddetli olmasa da basladı, hergun muz yiyorum ona ragmen ishal basladı, zaten normalde de lifli gıdalar tüketmeye gayret ediyorum muzu tek basına asla yemem yanında muhakkak kabuklu elma ile, yoksa perişanlık.. Yanı hamılelık basladıgından berı İlk kez ishal oldum.. Bu arada senın magnesıyumun adı ne.? Benımkı magnezium diasporal, toz seklinde
Magnimore diye bir hap. Etkileri değişiyor demek ki canım

Canım baskentte Nihal hanıma gidiyorum ben, Hulusı hoca takibini o yapsın demıstı,Nihal hanım perinatolog, bız cok memnun kaldık, cok seviyoruz..
Burdan bir arkadas da emre beye gidiyor
Coook teşekkür ederim. Önerini mutlaka dikkate alicam. Dogum fiyatlari hakkında bi görüşeyim 😍😍

Coook teşekkür ederim. Önerini mutlaka dikkate alicam. Dogum fiyatlari hakkında bi görüşeyim 😍😍
Biz doğum paketi aldık, 2 kere muayene olduktan sonra karar verdik, devam etmeye, dogum paketinden de o gıttıgımızın ucretlerıni düştüler.. Taburcu bolumunden bi kadın bilgilendiriyor detaylı bir sekılde.. Ama nihal hanımı tavsiye ederim Kesınlıkle 🥰

Sevgili ikiz annelerimm 😍😍 ankarada ikiz gebelik takibi icin önerebileceğiniz doktor var mi ?
Merhaba ben de başkent üniversitesi göğşen beyin hastasıyım. Transfer sürecimiz de onunlaydi. Tek embriyo transferi yapıldı, 7. Haftada ikiye bölünüp ikiz olduğunu görünce takibini bırakmadım. Doğumu da orada yapacağım inşallah.

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi yaptırdım 11. Günüm 845 13. 2391 sizce ikiz olma ihtimali var mı 4 kat artmadı ama
Kan değeriyle alakası yok bazen ikiz gebelik betaları tekil gebelik gibi düşük çıkan arkadaşlar da var benim de kan değerim 1. Testim 79 çıkmıştı 2. Testim 386 çıkmıştı değerim :) kısmet işleri biraz bana da süpriz oldu hayırlısı olsun hakkınızda

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi yaptırdım 11. Günüm 845 13. 2391 sizce ikiz olma ihtimali var mı 4 kat artmadı ama
Gözünüz aydın çok güzel bir haber benimde tüp bebek olduğu için böyle haberleri aldıkça ayrıca mutlu oluyorum :) 4 kat artmasa da olabiliyor bazen artsada olmayabiliyor :) 11.gün 731 13.gün 1595 çıkmıştı benim ikizlerim :) bence sizin de ikiz olma ihtimali var öncelik sağlıkla ilerlesin tabi ki :dua:

ben internetten aldim ama henüz gelmedi. bu konuyu da ozel olarak sormamistim. eğer kurulumu aynı güne yapmazlarsa kargo sirketi eve kadar cikarmaz
Bizde internetten sipariş ettikte kapı önü teslim oluyormuş sanırsam bilseydim tercih etmezdim.kurulumu yapanlarda çıkarmaz kendinizmi çıkaracağız yani keşke yaşadığım şehirden alsaydim herşey onlara aitti

Ben mağazadan aldım kuzum internet nasıldır bilmiyorum ama ücretsiz kurulum var. Gelmeden önce arayıp randevu oluşturacağız dediler. Teslimat tarihleri de ortalama 60 gün.
Biz internetten sipariş etmiştik bakalım nasıl olacak?

Gözünüz aydın çok güzel bir haber benimde tüp bebek olduğu için böyle haberleri aldıkça ayrıca mutlu oluyorum :) 4 kat artmasa da olabiliyor bazen artsada olmayabiliyor :) 11.gün 731 13.gün 1595 çıkmıştı benim ikizlerim :) bence sizin de ikiz olma ihtimali var öncelik sağlıkla ilerlesin tabi ki :dua:
Teşekkür ediyorum ilk gebeliğim olacak oyğzden ikiz gebelikler. Riskli olduğu için korkuyorum inşllah sağlıklı olsunlar tek istediğim bu 🤲🏻

Yok ya sanmam vardır illa ki onların kurulum desteği. Internette 444lu bi numara var arayıp sorun bence. Siz hangi modeli aldınız 😍
Benim oda küçük olduğu ve iki beşik koyacağımız için buyuyenlerden almadık 2 tane çilek sallanır beşik,birde 3 kapılı dolap aldik

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 20.00.1012.00_1_1024x1024.png
    20.00.1012.00_1_1024x1024.png
    699,9 KB · Görüntüleme: 59
Teşekkür ediyorum ilk gebeliğim olacak oyğzden ikiz gebelikler. Riskli olduğu için korkuyorum inşllah sağlıklı olsunlar tek istediğim bu 🤲🏻
benimde ilk bende çok korktum başında ama yapacak birşey yok Allah neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz güzel günler nasip etmiş olsun tek duamız :dua: iki embriyo transfer edildi diymi? bu arada bana hiç yabancı gelmiyor nickiniz eski gruplardan olabilir ilk denemeniz mi?

benimde ilk bende çok korktum başında ama yapacak birşey yok Allah neyi nasip ettiyse yaşayıp göreceğiz güzel günler nasip etmiş olsun tek duamız :dua: iki embriyo transfer edildi diymi? bu arada bana hiç yabancı gelmiyor nickiniz eski gruplardan olabilir ilk denemeniz mi?
İlki temmuzda taze transferdi tutmadı bu ikinci denemem olabilir denk gelmiş olabiliriz evet 5. Gün 2 tane transfer edildi ☺️🤲🏻 İnşllah rabbim sağlık doğan versin onlara. Başka bir derdimiz yok ☺️ Sizde yerleşme kanaması falan olmuş muydu. Ve bu süreçte hiç bir sorun ile karşılaştınız mı?

Back