• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

14. Ve 21. Haftada Istanbulda Ahmet Gül e gitmiştim. Serklaj bildiğim kadarıyla önlem amaçlı yapılacaksa 16. Haftalarda yapılıyor. Sonraki dÖnemde de acil durumlarda da yapılıyor sanırım. Benim doktorlarım gerek görmedi ve yapılmadı.
Cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için ben de 13. Hafta icin recep has dan randevu aldim.

Çok âmin gerçekten bende hiç aksini düşünmüyorum bile kötü olmayacak öyle düşünelim bebekler yanımızda olacak💙
Bana doktorum hep kendini 4 hafta daha önde say belirtilerine bakarken diyordu.
Bende mobilyalarımı aldım çilekten 20 aralıkta kurulum var. Ki iyi ki almışım bende son 10 gunde muthis agirlastim. Zaten ev islerini falan yapmiyordum kendim su an hic enerjim kalmadi.
Yatak ben yataş aldım ama uyku seti ve yan koruma karar veremedim. Sizinde iki tane oglus geliyordu ne aldınız acaba önereceğiniz bir marka var mı?
Çilek mobilya eve kadar çıkarıyorumu canım kapı önü teslimmi yapıyor?

bana tee 16. haftalarda verdi magvitali hicbir degerime bakmadi. decavitten daha zengin bir multivitamin kullaniyorum hem de ama yine de ekstra magnezyum kullan dedi. magvitalin kutusu bitince tadindan dolayı zor ictigimi baska bir marka onermesini istedim yine magnezyum degerlerime bakmadan baska marka onerdi. bunu sporcular falan da kullanıyor hicbir zarari olacagini sanmıyorum. kullanmadigim gunlerde aşağıdaki kemiklerin agrisina dayanamiyorum zaten. simdi ictigimin markasi magnimore plus en iyisi buymuş

Bu hafta daha huzurlu yazıyorsun, okurken hissediliyor. gerçekten yeni magnezyumun etkili olmuş.

Konuyu takip ediyordum ama hiç yazmamıştım :) Ben 13. haftanın içinde Recep Has'a gitmiştim, çok iyi bir doktor. Zaten Çapa doktorları bu işin piri oluyor, Recep Has da bu alanın hocalarından. Umarım sen de memnun kalırsın :)

Sevgili ikiz annelerimm 😍😍 ankarada ikiz gebelik takibi icin önerebileceğiniz doktor var mi ?
Canım baskentte Nihal hanıma gidiyorum ben, Hulusı hoca takibini o yapsın demıstı,Nihal hanım perinatolog, bız cok memnun kaldık, cok seviyoruz..
Burdan bir arkadas da emre beye gidiyor

bana tee 16. haftalarda verdi magvitali hicbir degerime bakmadi. decavitten daha zengin bir multivitamin kullaniyorum hem de ama yine de ekstra magnezyum kullan dedi. magvitalin kutusu bitince tadindan dolayı zor ictigimi baska bir marka onermesini istedim yine magnezyum degerlerime bakmadan baska marka onerdi. bunu sporcular falan da kullanıyor hicbir zarari olacagini sanmıyorum. kullanmadigim gunlerde aşağıdaki kemiklerin agrisina dayanamiyorum zaten. simdi ictigimin markasi magnimore plus en iyisi buymuş
Canım benım de gecen hafta 2 gun gece kasılma olmustu doktorum magnesıum kullandırıyor sımdı, yalnız ishal oldum 3 gundur ıcıyorum, bi zararı olmaz deıl mı ıshalın

Canım benım de gecen hafta 2 gun gece kasılma olmustu doktorum magnesıum kullandırıyor sımdı, yalnız ishal oldum 3 gundur ıcıyorum, bi zararı olmaz deıl mı ıshalın
magnezyumun bazi cesitleri mushil etkisi yapıyormuş cok siddetli değilse yeterince sivi aliyorsan zarari olmaz bence ama rahatsiz olduysan baska marka deneyebilirsin. acikcasi ben zaten kabizliga yatkin oldugum icin cok duzenli kullandigim halde ishal safhasina gecmedim

Ya keşke çok içebilsem ama bulantı fobisi geçmedi daha ondan mıdır nedir çok temkinli içiyorum 😕 koca bir bardağı saniyeler içinde bitirmeyi çok özledim 🥺
Bende henüz başlayamadım ama Dr öneri de bulundu sudan tiksiniyorsanız içine portakal yada sevdiğiniz meyveyi atabilirsiniz :) aromasıdan güzel oluyormuş :KK51:

Darlandum Darlandum cok gek gitliyim benden medet ummayin pozitiflik konusunda :D doktordan ciktigim gun yatağa girdim cok az kalktim ayağa. ertesi gun proluton vurdurdum. ustune magnimore başladım. ooh süper hissediyorum kendimi diyordum. gercekten asagiya baski azaldi. ama perşembe oglum hastalandi okula gidemedi ayaga kalktim bende de gaz ve değişik ağrılar basladi mide bulantısı eklendi. doktora mesaj attım normal mi diye saniyorum ki tabii canim olur oyle dicek. hayir değil dedi. bugün cok sükur okula basladi tekrar yine rahatlama evresine girdim. dün de proluton tekrarlandi. ama vucudumda biseyler oluyor anlam veremiyorum sabrediyorum 6 gün sonra kontrol var

magnezyumun bazi cesitleri mushil etkisi yapıyormuş cok siddetli değilse yeterince sivi aliyorsan zarari olmaz bence ama rahatsiz olduysan baska marka deneyebilirsin. acikcasi ben zaten kabizliga yatkin oldugum icin cok duzenli kullandigim halde ishal safhasina gecmedim
Ben de hep kabızdım, aslında biraz rahatladım ama hep boyle devam etmez umarım

PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu bugün kolum uyuşuk malum oldu heralde. omuzdan parmak uçlarıma kadar sicaklik ve karincalanma hissi
Sana öyle bir şey mi demiştim canım hatırlayamadım. Geçmiş olsun 🙏🏻 Benim ellerime kramp giriyor geceleri her uyandığımda bir süre kullanamıyorum. Magnezyumu ondan verdi galiba ama tam çözüm olmadı şiddeti bir tık azaldı.
Ben de hep kabızdım, aslında biraz rahatladım ama hep boyle devam etmez umarım
Aaa magnezyum ishal mi yapıyormuş. Bana neden yapmadı acaba hem de bende kabızlık da yoktu. Bol su iç o zaman kuzum su kaybı olmasın bir de doktoruna sor belki sana dokunmuştur farklı bir şey verir. Yani ben kabızlığa ishali tercih ederim çok kötü değilse özellikle hamilelikte kabız olmak ileri haftalarda zorlar öksürünce bile bebişler fırtlayacak gibi oluyor ama ishal de su kaybı işte 🤷🏼‍♀️

Back