Canim dogum paketi 14500 idi. Ama 14 muayene içinde. Bizim ikiz olduğu icin 14ten fazla muayenemiz oluyor, paketi aşarım diye ekstra odemektense parça parça gittikçe ödemek daha mantıklı geldi. Benim ilk gebeligim yolunda idi, 39 haftada normal doğum yapmıştım onun icin varsayımı gebelikte sorun çıkmadığı sürece saglikla tamamlarız diyor. Ben de farklı bir hekim olarak başkentten ayrılma çağrı gülümser hoca var, aklimda duruyor çağrı hoca ama henüz iletişime geçmedim. Duruma göre hareket etmek en güzeli. Bana sana söylediği gibi birsey demedi, zaten bağımız cok guzel her sorunda empati kurup güzellikle konuştu. Insallah guzel de tamamlarız bu süreci
ve de çoğu hekim( bağımsız çalışan) ikiz gebelik olunca tekil gebeliğe göre yüksek fiyat çıkarıyor. Arkadaşımın doktoru konuda dogum icin 14bin fiyat verdi. Ama başkentte tıbbi zorunluluk olarak sadece sezeryana 4500 gibi birsey demişlerdi sanırım. Bize mantikli geldi tabi herkesin kendi seçimi, kendi kararı. Mesela ben ayrıntılı usg yi dış merkezde gene göğsen hocanın önerdiği bir radyologa yaptırdım.