• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Aaa ne güzel, aynıyız nerdeyse, siz öğrendiniz mi cinsiyetleri?
Bana birisi erkek gibi dedi diğeri belli olmuyor demişti gittiğimde çift yumurta ikizleri yarın kontrolümüz var öğreniriz inşallah diyorum siz öğrendiniz mi acaba

Bana birisi erkek gibi dedi diğeri belli olmuyor demişti gittiğimde çift yumurta ikizleri yarın kontrolümüz var öğreniriz inşallah diyorum siz öğrendiniz mi acaba
Ikı kız beklıyoruz biz de, 12.haftada biri kız demıstı dıgerine yorum yapamamıstı, dünku kontrolde ıkısı de kız dedı ❤️ yarın netleşir siizn de 😇

Ikı kız beklıyoruz biz de, 12.haftada biri kız demıstı dıgerine yorum yapamamıstı, dünku kontrolde ıkısı de kız dedı ❤️ yarın netleşir siizn de 😇
Ayy inşallah bizde 12 de gittiğimizde demişti birisine erkek diye bakalım yarın net olur insallah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim kızlarınızı ♥️

Aminn cümlemizinn🤲🏻❤️
Bebek hareketleri gibi hissiniz varmı acaba benim 3 gündür titreşim karıncalanma böyle anlık bişey dürtmesi gibi değişik hislerim oluştu acaba ikiz gebelik diye erken mi başlıyor hissetme bilemedim😄

Bebek hareketleri gibi hissiniz varmı acaba benim 3 gündür titreşim karıncalanma böyle anlık bişey dürtmesi gibi değişik hislerim oluştu acaba ikiz gebelik diye erken mi başlıyor hissetme bilemedim😄
Sırtustu hareketsiz yatınca boyle titreşim seğirme gibi oluyor anlık, ben de acaba bebek mı dıyorum, ama kıprıttı falan yok tabıkı.. Burda okuduğum kadarıyla 19dan sonra baslıyor kıpırtılar, 1 bucuk aya bız de hissederiz bence 😇❤️

Sırtustu hareketsiz yatınca boyle titreşim seğirme gibi oluyor anlık, ben de acaba bebek mı dıyorum, ama kıprıttı falan yok tabıkı.. Burda okuduğum kadarıyla 19dan sonra baslıyor kıpırtılar, 1 bucuk aya bız de hissederiz bence 😇❤️
Bende emin olamıyorum direk bebeği hissedemesekte acaba kesenin kayma gibi haraketlerini mi hissediyorum dedim bende 🥰🥰 inşallah ♥️

Canım nasılsın yazılarını okudum öncelikle geçmiş olsun inşallah ilaçlarla atlatırsın , büyük ihtimal bende de var enfeksiyon salı günü gidicem test yaptırmaya. Tarif ettiğin gibi kaşık bölgem de Ağrı oluyor arada. Benim de cinsiyetler kız🥰 inşallah sağ Salim kucağımıza alalım miniklerimizi 🖤 bir de ben heyete ayrılıyorum pazartesiden itibaren senin rapor durumların nasıl ayrıldın mi sende
Merhaba heyet raporu araştırırken yazınızı gördüm heyet raporu parayla mı aldınız yoksa gerek görüldüğü için mi. Ben de öğretmenim de izin bitti rapor arıyorum ve Sohrab Sohrab

Kizlar doktorun bana verdigi kagida baktim. Plesanta anterior yaziyor. Ne demek bu . Bilgisi olan var mi. Ikiside ayni anterior plesanta

12+6 dayım kızlar normalde bebek hareketleri 16 sonrası hissedilir ama ikizde hissetmem mümkün mü ileri haftalardan fikir bekliyorum 🥰
Böyle anlık değişik his oluyor 3 gündür iğne batması tarzı yada böyle titreşim gibi yavaş yavaş başlıyormu hisssetmem bilemedim sormak istedim sizlere

Birde cinsiyetleri ne zaman öğrendiniz acaba çift yumurta ikizleriyiz bizde çok meraktayız🥲
Deryacim biraz erken sanki, ilk gebelik degilse 16-17 gibi bir iki hissettiriyor, 21deyim simdi simdi birseye benzedi hareketler ama hala duzensiz, periyodu yok, bazen sag bazen soldan. Zamanla tekme ve yumrugu bile ayiracagiz insallah :))

Kizlar doktorun bana verdigi kagida baktim. Plesanta anterior yaziyor. Ne demek bu . Bilgisi olan var mi. Ikiside ayni anterior plesanta
Sıkinti yok, benim biri anterior biri posterior yani biri rahimin on duvarinda bebek kesesi ile aramda, digeri arka duvarda yani kese karnima yakin. On duvarda plesentasi olan bebegin hareketlerini simdilik daha az hissedecek olmam disinda bir sorun yok. Ferah olun :))

Sıkıntı yok demek canım onu biliyorum 😊 plesanta previa sıkıntılı

Benim de biri anterior rahmin ön duvarına yerleşmiş plesanta demek canım bebek hareketlerini pek hissedemiyormuş insan bu yerleşimde

Sıkinti yok, benim biri anterior biri posterior yani biri rahimin on duvarinda bebek kesesi ile aramda, digeri arka duvarda yani kese karnima yakin. On duvarda plesentasi olan bebegin hareketlerini simdilik daha az hissedecek olmam disinda bir sorun yok. Ferah olun :))
Gecen hafta kanamam olmustu. Acildeki doktor plasenta aşagida biraz. Ondan olmustur dedi. 24. Haftaya kadar yukari cikabilir dedi. Perinatologun verdigi kagittada anterior yaziyor. Surekli yer mi degistiriyo acaba ilginc :)

Gecen hafta kanamam olmustu. Acildeki doktor plasenta aşagida biraz. Ondan olmustur dedi. 24. Haftaya kadar yukari cikabilir dedi. Perinatologun verdigi kagittada anterior yaziyor. Surekli yer mi degistiriyo acaba ilginc :)
Plesenta rahim duvarinda tutundugu yerde sabit ama rahim yukari dogru buyuyerek onu zamanla yukari cekiyor, bir yandan plesenta da uzayip kalinlasiyor, bebelerin kesesi de buyudukce onun da bir basısı oluyor. Yerlesiminde ufak ufak degisim oluyor bu vesileyle, tabi onden-yana-arkaya gibi gezinme degil ama konumlaniyor 😁

Bende emin olamıyorum direk bebeği hissedemesekte acaba kesenin kayma gibi haraketlerini mi hissediyorum dedim bende 🥰🥰 inşallah ♥️
Tecrubesızlık zor deıl mı, kızlar bahsediyordu yalancı sancı var dıye, ayırt ediyorlar, bakalım bız ne yapıcaz, her kıpırtıda doktora kosarım kesin ben 🥰

Back