2022 ikiz annesi olacaklar

ayyy doktorunuzun söylediği nasıl içime su serpti bir bilseniz ben ayırt etmeyi bırakın hala hareket bile hissetmiyorum. hatta geçen kontrolde bazı gebeliklerde hiç hissedilmeyebilir bile demişti nasıl canım sıkılmıştı hala umut var demek ki

Canim ben hematolog kontrolundeyim. Doktorun ilk 3 doktordan biri diye başlayıp yanlis bir bilgilendirme yapmissin.
Ben daha once hem dusuk hem kalp durmasi nedeniyle bebeklerini kaybettim. Su an bana hematologun söylediği doguma kadar hatta dogumdan sonra bile 10 gu kadar kan sulandirici igne kullanmam gerektigi.
Bebeklerin beslenme alanlarında pihtilasma olusur ise bebekler beklenemez oksijen alamaz ve kalp durmasi veya gelişme geriliği görülür. Yani anne için değil bebek icin kullabiliyor kan sulandirici igne.
Kanama oldugu zamanlarda bende aspirini kestirdiler oksapar a devam ettim.
Sorun yaşayan arkadaslari kadin dogjm dogum uzmani ile birlikte hematolog kontrolünde olmalarını tavsiye ederim

Sen detayliya girdin mi kuzum ne dedi sana
girdim canım 10 gün oluyor 19.haftada gittim hemen sabırsız ben :) çok şükür herşey yolunda dedi günlerinde seyrediyorlar benim embriyolara genetik yapılmıştı diye nifty testi yaptırmadım artık kurcalamayalım dedim o yüzden aslında biraz tedirgindim erken gitme sebebim ondandı çok şükür bir sıkıntıı çıkmadı

ben kilomdan dolayı hissedemem diyordum ama demekki onunla alakası yokmuş :) aslında hareket dediğim de sanki bir kelebek uçuyor içerde çok hafif öyle tekme boyutuna gelmedi tabi :) pazar akşamı bir hareket hissedince elimi karnıma koydum sanki bir şey kayar gibi oldu doktora söyledim yok artık dedi demekki bana öyle geldi :) hiç canını sıkma gece tekmeleri ile uyanacağımız hatta yatamayacağımız günlerimiz olacakmış :)

seni teselli etmek isterdim fakat bende çok gerginim ama güzel düşünelim güzel olsun
Hem hastalığım için hem de yarın ki usg için 41 yasin topladık cuma gecesi bugun inşallah bir dua grubum var pandemiden dolayı sadece goruntulu arayıp dua ediyoruz orda sanada bugun inşallah dua ederiz canm bnm Rabbim esirgesin bizi de evlatlarimizida ben hasta da oldum ya o da korkutuyor beni

Şükür kuzum darısı bize inşallah ben geç kaldım heralde yaa

bende tekmeleri falan okudukça sanırım göbeğim yağlı ondan hissedemiyorum diye teşhis koymuştum kendime tekmelerle uyanacağımız günlere çabuk gelelim lütfen heyecanla bekliyorum

ayyy canım benim çok teşekkür ederim. çok zor sahip olduk bu çocuklara hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah. hastalığın ile ilgilide korkma hepimiz geçirdik neredeyse zorlu kısmı atlattın en kısa sürede toparlayacaksın inşallah

Kızlar merhaba hamileliğimin 22. Haftası içindeyim. Bir kaç haftadır sağ ve sol göğüs kafesimde feci bir batma var. Özellikle sağ tarafta. Doktorum normal çocuklardan kaynaklı dedi. Ama bu durumu yaşayanınız var mı? Ve ağrıya bir çözüm bulabildiniz mi? Hala da hareket hissedip hissetmediğime emin değilim bir de bu derdim var Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

benim doktorum dememis oksaparin anne icin olmasini onu youtubeda baska doktor soyluyor, benim doktorum diyor ki oksapar mutlaka kullancaksin 9 ay ama lekelenme varsa mutlaka iki uc gun ara verilmeli yoksa kanamadan dolayi dusher bu sefer.

benim sorum shu ki doktorum 9 ay kullancaksin demesine ragmen lekelenme olunca 3-4 gun ara ver diyor. ama burda goruyorum ki kanamadan hastanelik olanlara bile doktoru birakma devam et diyor. bunu anlamiyorum. daha demin defalarca hemsireme sordum dediki kanama olursa kanamadan kaybedersin. kafam cok karisik yine lekelenmem olursa oksaparda sizin gibi hematolog yardimi da alirim heralde

canım benimde bir süredir hem midemde bir acı hemde sağ kaburgama doğru batma ile ağrı arası birşey var geçen randevum da doktoruma söyledim beni çok rahatsız ediyor normal mi diye. gel sana göstereyim nedenini çünkü bir bebeğinin poposunu tam bahsettiğin yere dayamış ve konumları itibari ile bu tarz ağrıların olacak ne yazık ki korkulacak bir durum yok dedi. ara ara geçiyor ağrılar o zaman fark ediyorum yer değiştiriyor ama bir süre sonra eski yerine geri geliyor. doktorunuz normal dediyse sizde hiç korkmayın ne yazık ki bebekler büyüdükçe hamilelik biraz daha zorlaşacak bizler için ama bebekler iyi olsun da birkaç ay idare edeceğiz artık yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…