- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.841
Kiz kac doz menenjit yaptirdiniz kicanım bizde en son 1 yaşta götürdük haftaya cumartesi son doz menenjit var onun için gideceğiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz kac doz menenjit yaptirdiniz kicanım bizde en son 1 yaşta götürdük haftaya cumartesi son doz menenjit var onun için gideceğiz.
4 canoKiz kac doz menenjit yaptirdiniz ki
Biz baxeroyu 3 doz yaptirdik yeaa,doktorda oyle dediydi.aman bıktim aşilardan4 cano
Elif hanımdan neden memnun kalmadınız acaba, ben kendisinde tüo bebek tedavisi görüyorum şuan merak ettim nedeniniHastAne hiç bir şekilde gerri dönüş yApmadı biliyormusunuz ayrıca doktor takvimi sitesine yazdım yayınlamadılar demekki doktor takvimide yanlı yayın yapıyor burdan bunu anladım .. acıbademde dogumumu yapıcaktım vazgeçtim kimseye de önermiyorum kızlar ... hele Elif ganime aygünü asla önermiyorum
Aşılarla birlikte kontrole de götürüyorum benKizlar bisey soracam.siz bebeklerinizi kac ayda bir kontrole goturuyosunuz,biz 1 yaşindan sonra hic doktora gitmedik.goturmeli miyim yaa bilemedim.1 bucukta bisey bakiyolar mi,kan degerleri vs..aşiyi yaptirdik gecen gün tabi.ama kontrole gitmiyoruz
Kızlar dikkat edin biz hastalanıyoruz. Benim gıcık var boğazımda öksürük geliyor ara ara yanıyor da. Ahsende hafif burun akıntısı vardı. Ateşi var şimdi. Arada o da öksürüyor. Evde değilim şehir dışındayım bide calpol vermiyorum normalde çok çıkmazsa veriyim rahat uyusun dedim. Allaaah çığlık kıyamet yatağın içinde kaçıyor. Eskiden güzelce içiyordu yahu.
Ay Ahsende verdiğim her şeyi içerdi. Yok kavga kıyamet. Calpol içmiyor, udi hindi içmiyor. Zorla kolunu başını tutup vermeye çalışıyorum gücüm yetmiyor.Geçmiş olsun kuzum biz yeni atlattık. Yemek yemez ama calpolu versen bütün şişeyi hupletir öyle seviyoo:)
Biz baxeroyu 3 doz yaptirdik yeaa,doktorda oyle dediydi.aman bıktim aşilardan
nImerixi de 13.ayda tek doz yaptirdikaaa şaşırdım bizim son doz Bexsero olacak
3.dozda nimenrix di
Başlama ayına göre değişiyor canım doz sayıları. Bizim bexsero 3,nimenrix 2 dozdu mesela. 5.ayda başladık bizaaa şaşırdım bizim son doz Bexsero olacak
3.dozda nimenrix di
ay canım salgın var eşim 20 gündür hasta boğaz ağrısı ateşKızlar dikkat edin biz hastalanıyoruz. Benim gıcık var boğazımda öksürük geliyor ara ara yanıyor da. Ahsende hafif burun akıntısı vardı. Ateşi var şimdi. Arada o da öksürüyor. Evde değilim şehir dışındayım bide calpol vermiyorum normalde çok çıkmazsa veriyim rahat uyusun dedim. Allaaah çığlık kıyamet yatağın içinde kaçıyor. Eskiden güzelce içiyordu yahu.
Ayy gecmisolsun cok fena salgin varmis korkmaya basladm vallaKızlar dikkat edin biz hastalanıyoruz. Benim gıcık var boğazımda öksürük geliyor ara ara yanıyor da. Ahsende hafif burun akıntısı vardı. Ateşi var şimdi. Arada o da öksürüyor. Evde değilim şehir dışındayım bide calpol vermiyorum normalde çok çıkmazsa veriyim rahat uyusun dedim. Allaaah çığlık kıyamet yatağın içinde kaçıyor. Eskiden güzelce içiyordu yahu.
Bende aynı tek tek öksürük vardı bugün arttı biraz daha. Ahsende ateş sürekli düşüp çıkıyor. Travma oluşacak çocukta zorla tutuyoruz ama yine de tükürüyor. Keyfi iyi Ahsenin şükür.ay canım salgın var eşim 20 gündür hasta boğaz ağrısı ateş
ondan sonra bana bulaştı mide bulantısı ateş sonrasında boğazda gıcık var tek tek öksürük var
çocuklarda tek tük öksürüyor
Ahsenime kıyamam ya nasıl şimdi peki hasta olduğu için içmiyorlar güneşte huysuzken asla ağzına sürmez
Sağolasın canım. Aynen yaaa yeğenim oldu ilk hala devam ediyor ateş halsizlik öksürük. Annemle ablamda aynı durumda onlarda kemik ağrısı da varAyy gecmisolsun cok fena salgin varmis korkmaya basladm valla
Covidin yeni varyanti cikmis bi de, test yaptirdiniz mi, gerci yaptirsaniz ne farkedicekki ilaci yok ztn grip gibi olduSağolasın canım. Aynen yaaa yeğenim oldu ilk hala devam ediyor ateş halsizlik öksürük. Annemle ablamda aynı durumda onlarda kemik ağrısı da var
Yaptırmadım canım. Bir kaç gün bakcam duruma göre öksürük falan olur artarsa götürcem. Domuz gribi salgını da varmışCovidin yeni varyanti cikmis bi de, test yaptirdiniz mi, gerci yaptirsaniz ne farkedicekki ilaci yok ztn grip gibi oldu
Evt o da var, insallah ikisi de degildir bi an once iyilesirsiniz insallahYaptırmadım canım. Bir kaç gün bakcam duruma göre öksürük falan olur artarsa götürcem. Domuz gribi salgını da varmış
İnşallah canım yaa. Bide şehir dışındayım şuruplarını içse. Evde olsam şurup falan vermem bi şekilde hallederdim. Ama yok çığlık kıyamet biraz önce görsen ortalığı ayağa kaldırdı gören öldürüyoruz sanacakEvt o da var, insallah ikisi de degildir bi an once iyilesirsiniz insallah