- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.781
Evett canım birde meme mutlaka ne güzel düzelmistiaa almirosta mı bizim gb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett canım birde meme mutlaka ne güzel düzelmistiaa almirosta mı bizim gb
Heemn hemenn şu 2 gundur yaşıyorum sinirlerim bozulduay bu aralar çok meme bağımlısı yatakta beraber yatıyoruz güneşle sürekli uyanıp memeye geliyor ya
Ağmiinnnnn sevdoşşay çok şeker yaaaa
rabbim sağlıkla gelmesini nasip eylesin kzuucum
Cok kötü 5 dk emen kızım yarımsaat bırakmıyo 2saat iyi sabrettin artık cok kötüyüm ya emzirmek ayrı dert emzirememek ayrı dert akşam dogru düzgünde yemiyo yese istemicek gece belkide ondan acıkıyo ne istediğinide bilemiyoruzkiAyy bu veletler cok fenaa bugun aglayip zirlamasina tam iki saat emzirdim cinnet geciriyodum
Ya bu sefer de inat olmasin, her zaman degil ama bazen onun istedigini yapiyorm ben inatlasmayi da ogrenmesn diye, bnmki cok fena inatci galiba ztn
çok zor ya birde üstünede attırmıyor birşeyHeemn hemenn şu 2 gundur yaşıyorum sinirlerim bozuldu
gece emzirmeyi kesmek isterken eşimde diyor açlıktan bırakmıyor memeni mama alalım diyorCok kötü 5 dk emen kızım yarımsaat bırakmıyo 2saat iyi sabrettin artık cok kötüyüm ya emzirmek ayrı dert emzirememek ayrı dert akşam dogru düzgünde yemiyo yese istemicek gece belkide ondan acıkıyo ne istediğinide bilemiyoruzki
Evetttt oda etkiliyo iste üşüyo ama istemiyo oylede uyanırr yanii uyuyaamyıncada ister uyku tulumu da aynı dertçok zor ya birde üstünede attırmıyor birşey
Evetttt oda etkiliyo iste üşüyo ama istemiyo oylede uyanırr yanii uyuyaamyıncada ister uyku tulumu da aynı dert
bunu aldım çok rahat JouGenel Markalar Elyaf Dolgulu 2.5 Tog Ãocuk Uyku Tulumu KIZ ÃOCUK-ERKEK ÃOCUK UNÄ°SEX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Elyaf Dolgulu 2.5 Tog Ãocuk Uyku Tulumu KIZ ÃOCUK-ERKEK ÃOCUK UNÄ°SEX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Lcw büyük evet yabiz oğlanda bir beden ileri giderdik güneşde aynı gidiyoruz 24-36 lar olmuyor çuvval gb
18-24 de bir tık büyük
ama lcw kalıpları genişlemiş bacım
Dün gece bizde gariptik sürekli uyandı durdu sabaha kadar ağladı falankızlar güneşin uykusu geldiğindne mi hasta olacağından mı dün gece inanılmaz huysuzdu ağlaya ağlaya uykuya geçtik
sizde bu durumlar oluyor mu uykusu geldi birden ağlama krizine giriyormu
ilaç bile içiremedim
Allah Allah çok garip. Nazı sana geçiyor iştebugün bakıcı ablamızın işi var bu yüzden annem bakacak 3 saat kadar
akşam abla diyorki güneş allahtan çok uysal kendi kendine oynar bana hiç yük olmaz dedi
içimden dedim benim çocuğumdan mı bahsediyor
bakıcı ile büyüyen çocukların bunu hissedip nazlanmaması kendi kendine oyalanmaması ne kadar tuhaf değil mi
oğlumda da böyleydi
Kiz var aynısından 2.5 tog ama dışarıya giydiriyorum artık bitane daha var oda daha incesi tabiibunu aldım çok rahat Jou
Pazeni giyiyor mu? Aldım diye attıydın bana o demiKiz var aynısından 2.5 tog ama dışarıya giydiriyorum artık bitane daha var oda daha incesi tabii
Evett pamuklu aşkoo giydiriyorumda gene soguk oluyo vucudu içini biraz kalın giydirmek gerekir oda o pazen 23 25 derece olarak diyo oda 23 derece ama hala sogukPazeni giyiyor mu? Aldım diye attıydın bana o demi
Allah Allah. İçine ne giydiriyorsun da soğuk oluyor. Ahsenin çift kat pazen zıbın bide alt giydiriyorum baya sıcak oluyor. 19-20 derecede daha kalın giydiriyordum üşümüyorduEvett pamuklu aşkoo giydiriyorumda gene soguk oluyo vucudu içini biraz kalın giydirmek gerekir oda o pazen 23 25 derece olarak diyo oda 23 derece ama hala soguk
Bildigin zibin ustune pijama takımıAllah Allah. İçine ne giydiriyorsun da soğuk oluyor. Ahsenin çift kat pazen zıbın bide alt giydiriyorum baya sıcak oluyor. 19-20 derecede daha kalın giydiriyordum üşümüyordu
Aaa üşümemesi lazım öyle. Camdan falan soğuk geliyor mu lastik kısmından. Ondan olabilirBildigin zibin ustune pijama takımı
Cam kenarına yatıyo omu etkiliyo bilmiyorum
ay inşallah hasta olmazlar canoDün gece bizde gariptik sürekli uyandı durdu sabaha kadar ağladı falan
evet çok nazlanıyor bana yavrukuşum ceylanımAllah Allah çok garip. Nazı sana geçiyor işte