- 12 Şubat 2017
- 516
- 984
- 103
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.541
bende kararsızım canım dr. iyi düşün dönüşü zor bağlatmanın dedi ve gerçekten artık çocuk düşünmüyorsan bağlat dedi.evet ya bağlatıp hamile kalanlarda oluyormuş o da garanti değilYa bnm de ikinci kuzum. Ama tüp bağlatma da bana içime sinmiyor her dr da yapmıyormuş onu. Bi de bnm halam bağlatmıştı ona rağmen hamile kalmıştı artık ufak bi kaçak mı oldu bi yerde bilmiom daspiral değil de aynı spiral görevini gören bi hap duydum ya ayda 1içiliuormuş sanırım
Aynen benimde bı kızım var 6 yaşında çok şükür Rabbime bambaşka birşey gerçekten oda diyor anne kardeşime ben bakicam mama vercem yatircam herşeyini ben yaparım ama altını ben degistiremem midem bulanirAaa kesinlikle kız çocuk çok başkaanneye destek arkadaş hele 5yaş sonrası artık daha bi bilinçleniyorlar .
Dün kızım bana diyo ki anneeee sen çok şanssızsın. Neden dedim bnde . Çünkü iki tane çocuğun olacak ve sen bakarken çok zorlanacaksın . Ama bn sana yardım ederim yardım ederim diyogel de erime
Teşekkür ederim canım benim. O ara cidden bi buhrana girmiştim. Uzaklaştım her şeyden ama çok şükür geçti gitti, her şey yolunda artık.Yaaa hoşgeldin yaz seni çok merak etmiştikiyi olmanıza sevindim
İnsanı çileden çıkarıyolar yav dünyanın en güzel şeyi geliyo başımıza neden özleyelim hamileliğiBanada tadını çıkar diyolarr
Valla araya zaman girdimi ve insan ikinciyi istemedimi çok özlüyor bütün zorluğuna rağmenEvet herkes bana diyo özliceksin falan pek sanmıyorum yanii
Yaniii yok vaktin olmucak diyolarr toton yerini görmicek diyolarr görmesinn razıyımm totom oturmaktan ev pohh götürüyorrİnsanı çileden çıkarıyolar yav dünyanın en güzel şeyi geliyo başımıza neden özleyelim hamileliği
Sevgili Haziran anneleri
Kız bebişlerinizin isimlerini öğrenebilir miyim
Biz asla karar veremiyoruzEce ve Selin isimlerini beğeniyoruz. En kötü ihtimalle Ayşe koyalım bitsin diyoruz
Sizden ricam, sizin seçtiğiniz isimleri öğrenmek. Oğlunuz olacaksa bile, kız olsa ne koyardınız diye merak ediyorum.
Hee ben konuyu yanlış anladım galiba güzel olduğu için insan tekrar yaşamak istiyorİnsanı çileden çıkarıyolar yav dünyanın en güzel şeyi geliyo başımıza neden özleyelim hamileliği
Yenidoğan ile 0-3 ay az almıştım Allah’tan. Aldıklarımın çoğu 6 ay, 9 ay. 3 yaşa kadar olan kıyafetleri indirim vs. Denk geldikçe topladım.Oyyy maşaallahh kızzz epeyy tonton doğcak ona göre al bari kıyafett
Benim kızım şuan almira ve içimize sinen o olduSevgili Haziran anneleri
Kız bebişlerinizin isimlerini öğrenebilir miyim
Biz asla karar veremiyoruzEce ve Selin isimlerini beğeniyoruz. En kötü ihtimalle Ayşe koyalım bitsin diyoruz
Sizden ricam, sizin seçtiğiniz isimleri öğrenmek. Oğlunuz olacaksa bile, kız olsa ne koyardınız diye merak ediyorum.
Yaniii yok vaktin olmucak diyolarr toton yerini görmicek diyolarr görmesinn razıyımm totom oturmaktan ev pohh götürüyorr
Oooo sen baya baya büyükleride aldın kızzzz benimde şifon büyük aldıkYenidoğan ile 0-3 ay az almıştım Allah’tan. Aldıklarımın çoğu 6 ay, 9 ay. 3 yaşa kadar olan kıyafetleri indirim vs. Denk geldikçe topladım.şifoniyerim oldukça geniş diye elime geçeni aldım. Dolabına sadece kışlık mont vs astım. Geri kalan kısımlarında bez, ıslak mendil ve pamuk depoladım. Sanırım 1 yaşına kadar bez vs almama gerek kalmayacak.
Ben çok zaman koymayıda düşünmüyorum zaten ya 2 yaşına gelince oğlum 2. Yi Allah nasip ederse Tabi isterimValla araya zaman girdimi ve insan ikinciyi istemedimi çok özlüyor bütün zorluğuna rağmen
Hiç dimi yaniYaniii yok vaktin olmucak diyolarr toton yerini görmicek diyolarr görmesinn razıyımm totom oturmaktan ev pohh götürüyorr
Yaniii biliyoruzz zaten bile bile çocuk istiyoruzz sinir oluyorumm sen duurr diyolarrr kalbini kıracam demek istemiyorum buseferrRahat olmayacağını bile isteye istiyoruz zaten neden arayalım dediğin gibi o günleri, gelsede zamanı yesek artık o minik tekmelediği ayaklarını
Kız çocuk güzel ama hamilelik zor yani benceHee ben konuyu yanlış anladım galiba güzel olduğu için insan tekrar yaşamak istiyor
Bende kızım 1.5 yaşındayken istedik bu zamana nasip oldu insan çok istedim özlüyor diycektimBen çok zaman koymayıda düşünmüyorum zaten ya 2 yaşına gelince oğlum 2. Yi Allah nasip ederse Tabi isterim
Hiç dimi yani
Aişe zümra çok güzelKızlar bende isim. Aişe Zümra yapsa. Aişe hafsa sizlce nasıl Arap kökenli isimler çok hoşuma gidiyor Zülal da var ama emin olamadim
Yaniii biliyoruzz zaten bile bile çocuk istiyoruzz sinir oluyorumm sen duurr diyolarrr kalbini kıracam demek istemiyorum buseferr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?