- 2 Ağustos 2013
- 35.574
- 109.243
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.581
Amin aminCanım inşallah Rabbim hayırlı olana kalbimi isindirsin çok kararsız kaldım bide doğum ücreti 15 çok değil mi
Çok ya bizim burda 6 bin falan sanırım tam bilmiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminCanım inşallah Rabbim hayırlı olana kalbimi isindirsin çok kararsız kaldım bide doğum ücreti 15 çok değil mi
Aslında Aişe Zümra favorim diğerleri köşede bekliyorlar aslında Zeynep hafsa da çok hoşuma gidiyorZümra pek sevemiyorum ben ama Aişe Hafsa ve Zülal bence çok güzel
Ahahaah valla depolar dolsunAyy amin sen öyle diyince şimdi nasıl canım bebek çekti
Diyolar işte
Yani sürekli bol bol uyu bunlar iyi günlerin çok uykusuz kalıcaksın sanki şimdi uyuyup depolayabiliyoruz ileriye dönük
Demi ben baya İnci istiyordum eşim pek ısınamadı ona bide sevmediğim biri de koyacaktı vazgeçtimAayy inci de çok güzel bir isim sweet
Ssvd için mi 6 bin çünkü normal doğum ile aynı değil ama 15 te çok geldi aslında doktorumdan çok memnunum amaAmin amin
Çok ya bizim burda 6 bin falan sanırım tam bilmiyorum da
Ay şu fiyatlara bak yaaa eskiden bu fiyata oda alınıyordu takımBenimkide çilekodasından aldıkk bundan
Ama baya geniş resimdekinden büyük 2700 ze aldık yükselmiş
Eki Görüntüle 3049679
Demi ben baya İnci istiyordum eşim pek ısınamadı ona bide sevmediğim biri de koyacaktı vazgeçtim
Evettt yaaaa bi şifona ya yazık bize yaAy şu fiyatlara bak yaaa eskiden bu fiyata oda alınıyordu takım
Yok ssvd değil. Hadi ssvd de 10 olsun ya 15 nedirSsvd için mi 6 bin çünkü normal doğum ile aynı değil ama 15 te çok geldi aslında doktorumdan çok memnunum ama
Aynen valla 6 yıl önce kızım için aldık 2 bin gibi biseydiAy şu fiyatlara bak yaaa eskiden bu fiyata oda alınıyordu takım
Maden suyu içO koca tabak makarnayı yemeyecektim
Maden suyu iç
4 bin sadece geçen hafta aldığımız bezler. prima premium care aldık tamamını. Ben de başta çok itiraz ettim ya sevmezse bezi diye ama araştırmış, en iyisiymiş. Beğenmezse satar başka marka alırız dedi, pes ettim.Uuuu kızz bizde geçen gün aynenn 500 lirayla çiktık 100 lira çek verdi o çekle body aldım bide kendime boxer hamile sortu aldım
Bebek bezi 4binliramı leee okadar ne doldurdunuz bakalım bebe sevcekmi o bezii anaaaa
Sen ne var ne yoh e bebeği herşeyi toplamışsın getirmişsin eve güle güle giysin inşaallahh o ayrı
Benimkide oyle fena hareketlii markete gittik bugün içimde kıpırkıpır resmen bide ayağı alt tarafımda nereme vuruyor anlamıyorum ama acayip kramp giriyo bian geriliyorum resmen aşağıdaydı kafası şimdi yukarı çıkmış
Gecede öyle ama gece sakin ya sabah 8 den sonra tepiniyor içerde bide sertleşiyor yurüyünce çok acayip yani
Dün gece yatmadan önce koca bir kase kıymalı makarna yedim aynı durumu dün yaşadım ama canımın istediğini yemek hoşuma gidiyor,yine olsa yine yerim pişman değilimO koca tabak makarnayı yemeyecektim
Prima premium care aldık bezlerin tamamını. Çok dil döktüm ama dinlemedi eşim. Ben de alınmış alınmıştır diye saldım gitti. Adam bütün internet sitelerini hatmetti ucuza getircem diye. Ortalamasını 2 liraya düşürdü bezlerin.Aynı ben sadece bez de durdum sleepy sızdırıyor dedikleri için dolap ağzına kadar doldu yazlıklarla kışlıklar da sandık var onun içinde full dolu
eşim isim beğenmediği için şimdilik liya, gökçe ve gülçe, vera ve tuğce isimleri arasında kararsızım. böyle giderse doğduktan sonra kuzumu görünce karar vericezSevgili Haziran anneleri
Kız bebişlerinizin isimlerini öğrenebilir miyim
Biz asla karar veremiyoruz Ece ve Selin isimlerini beğeniyoruz. En kötü ihtimalle Ayşe koyalım bitsin diyoruz
Sizden ricam, sizin seçtiğiniz isimleri öğrenmek. Oğlunuz olacaksa bile, kız olsa ne koyardınız diye merak ediyorum.
Bende güya ilk etapta daha uygun alalım demiştim eşime sürekli altını degistirecegimiz için bir geldi marketten prima premium care almış napiyim diğer çocuklarıma hep bundan aldım ayırt edemezdim oğlumu diyorPrima premium care aldık bezlerin tamamını. Çok dil döktüm ama dinlemedi eşim. Ben de alınmış alınmıştır diye saldım gitti. Adam bütün internet sitelerini hatmetti ucuza getircem diye. Ortalamasını 2 liraya düşürdü bezlerin.