- 2 Ağustos 2013
- 35.575
- 109.251
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.521
Merhaba hoş geldiniz nasıl gidiyor hamilelikMerhaba burayı da takip edeyim dedim. Mayıs annesi gözüküyorum ama son 2 günden dolayı eğer geç gelirs bende haziran annesi olabilirim
Aynısını eşime söyledim uyanıncaGünaydın dayak yemiş gibi uyanan bi tek benmiyim
Tam da yaz oh misss gezelim vallaBen eve gelmicem zaten
Aleyküm selam iyiyiz çok şükür ağrılar oluyor artık sen nasılsınSelam aleyküm hayırlı sabahlar herkese hiç fırsatım olmuyor girmeye hepinizde bebislerde. İyidir inşallah
Dimi ya aşırı berbat uyanıyorumAynısını eşime söyledim uyanınca
Kuzum şimdi biz ne desek olmaz sana gitme desek eşinle aran iyice açılırsa Allah korusun e sende gitmek istemiyosum ama hastaysada sen geçmiş olsuna git büyüklük sende kalsın belki utanırlarKızlar bu eşim beni anlamıyor.
Görümcem en son benimle kendi kendine tartışmıştı şimdi diyo ki yarın gelecekler oturmaya.
Bayramda da aileme gidelim diyo kb ile görüşmüyorum az çok yazmıştım hayır diyorum anlamıyo neymiş hastaymış geçmiş olsunda dermişim
Hamile iken kimse beni sormuyor ama yanlış mı karar veriyorum ama gitmek istemiyorum yeniden her şeye karışacak
Görümcemlede kendi kendilerine plan yapmış eşim
Ağzının ortasına çarpacan bu eşlerin. Ailede ailede yanii. Düzgün olsalar anlayacam da.Kızlar bu eşim beni anlamıyor.
Görümcem en son benimle kendi kendine tartışmıştı şimdi diyo ki yarın gelecekler oturmaya.
Bayramda da aileme gidelim diyo kb ile görüşmüyorum az çok yazmıştım hayır diyorum anlamıyo neymiş hastaymış geçmiş olsunda dermişim
Hamile iken kimse beni sormuyor ama yanlış mı karar veriyorum ama gitmek istemiyorum yeniden her şeye karışacak
Görümcemlede kendi kendilerine plan yapmış eşim
Sorma valla yaa sırttan belime bacaklarıma kadar her yerim haşatDimi ya aşırı berbat uyanıyorum
Yaaa hoşgeldin yaz seni çok merak etmiştikBuralardayım canım. Haftada 1-2 kez girip göz atıp gidiyorum.Hepinizi takip ediyorum yakından.
Az kaldı neyseki kuzu sıkalım dişimizi bide bana diyolar 2. Yide yap hemen direkt doğsa neysede hamilelik sürece için yani bi süre düşünmem heraldeSorma valla yaa sırttan belime bacaklarıma kadar her yerim haşat
Kiyamazz evett canımmKızlarda kıyamaz kii lütfen :)
Ahahah valla yaa ben hep diyorum hamilelik böyle miymiş ben gayet rahat sanıyordumAz kaldı neyseki kuzu sıkalım dişimizi bide bana diyolar 2. Yide yap hemen direkt doğsa neysede hamilelik sürece için yani bi süre düşünmem heralde
Aynen öyle kuzum . Bn de dikkat etmezdim ama annem hep uyarır. Zamanında sağlıkla gel de diyeHahahaha evett dua ederken amanınn zamanında vaktiyle gell dicen aslında
Aaa kesinlikle kız çocuk çok başkaKızlarda kıyamaz kii lütfen :)
Eevtt kuzummAynen öyle kuzum . Bn de dikkat etmezdim ama annem hep uyarır. Zamanında sağlıkla gel de diye
Bizde iyiyiz çok şükür dediğim gibi doğum şekline çok kararsız kaldım onun dışında herşey yolundaAleyküm selam iyiyiz çok şükür ağrılar oluyor artık sen nasılsın
Aaa kesinlikle kız çocuk çok başkaanneye destek arkadaş hele 5yaş sonrası artık daha bi bilinçleniyorlar .
Dün kızım bana diyo ki anneeee sen çok şanssızsın. Neden dedim bnde . Çünkü iki tane çocuğun olacak ve sen bakarken çok zorlanacaksın . Ama bn sana yardım ederim yardım ederim diyogel de erime
Evet herkes bana diyo özliceksin falan pek sanmıyorum yaniiAhahah valla yaa ben hep diyorum hamilelik böyle miymiş ben gayet rahat sanıyordum
Banada tadını çıkar diyolarrEvet herkes bana diyo özliceksin falan pek sanmıyorum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?