- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.361
Anladım canım kişiden kişiye değişiyo demekki4 yıl spiral ile korundum ben canım hiç bi sıkıntı yaşamadım adet günlerimin uzaması dışında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım kişiden kişiye değişiyo demekki4 yıl spiral ile korundum ben canım hiç bi sıkıntı yaşamadım adet günlerimin uzaması dışında
Sagol canım yapabildikce yapıyorum yürüyüş bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi diyet uyguluyorum bakalım insallah bir dahakine güzel şeyler duyarım❤Dikkat ediyorsan düzene girer inş doktorum söylemişti yürüyüşte çok iyi geliyor eğer yapabilirsen.
Sagol canım yapabildikce yapıyorum yürüyüş bir sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi diyet uyguluyorum bakalım insallah bir dahakine güzel şeyler duyarım❤
yok canım ben hiç hissetmedim zaten senelik düzenli kontrole gidince bi sıkıntı cıkmıyor.Amin canım amin inş bu arada spiral rahatsız etmiyor mu varlığını hissediyor musun
aynen canım her beden bir değil ve bazen herkese uygun olmayabiliyor diye biliyorumAnladım canım kişiden kişiye değişiyo demekki
Evett yaaa sanırım ondan bende 2ciden sonra tüpleri bağlatırırımmaynen canım her beden bir değil ve bazen herkese uygun olmayabiliyor diye biliyorum
yok canım ben hiç hissetmedim zaten senelik düzenli kontrole gidince bi sıkıntı cıkmıyor.
Valla yaGerçekten 28. Haftayı görsek diye hesaplama yaparken 32. Haftaya doğru gidiyoruz :)
Kızzz durrr sakinnn olll derin nefesss all korkmaaKizlaar cok afedersiniz ama benden mukus gibi bir akinti geldi, kan rengi veya pembelik kesinlikle yoktu ama normal bir akintida degildi. Internetten nişan gelmesine baktım ve çok benziyor kanama seklinde olmak zorunda degilmis ama tabiki tam olarak ayırt edemiyorum nişan mı akıntı mı
Çok korkuyorum nişan geldiyse diye, böyle bir şey tecrübe eden var mı? ay çok panik oldum.
Oldum canommKırmızılı
Günler haftalar uçuyor resmen
Korkma doktoruna sorsan hemen. Nişan illa doğum sırasında değil erkende gelebiliyormuşKizlaar cok afedersiniz ama benden mukus gibi bir akinti geldi, kan rengi veya pembelik kesinlikle yoktu ama normal bir akintida degildi. Internetten nişan gelmesine baktım ve çok benziyor kanama seklinde olmak zorunda degilmis ama tabiki tam olarak ayırt edemiyorum nişan mı akıntı mı
Çok korkuyorum nişan geldiyse diye, böyle bir şey tecrübe eden var mı? ay çok panik oldum.
Hayırlı olsunOldum canomm
Ayy sorma yaa şaka gibi geliyo bana neara 30 olcaz derken 31 olduk kaldı 8 hafta
Sagol beybiHayırlı olsun
Öyle valla ya az kaldı
Çarşamba günü gitcem bakalımSagol beybi
Hayırlısıyla gelsin bakalımm sen ne zaman gitceksin dr a
Benimde sağ bacağımın alt dirseğin altında bi ağrı var ayağıma kadarr hayırlı ola inşaallahhÇarşamba günü gitcem bakalım
Allah Allah yorulduysan belki sinir falan gerilmiştirBenimde sağ bacağımın alt dirseğin altında bi ağrı var ayağıma kadarr hayırlı ola inşaallahh