- 25 Ağustos 2019
- 61.102
- 114.014
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #49.321
Hahahaha oldumm gııi sürprüzzzzzEneeemm Jou sen pro mu oldun sen kırmızı mı oldun he :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha oldumm gııi sürprüzzzzzEneeemm Jou sen pro mu oldun sen kırmızı mı oldun he :)
Hahahaha oldumm gııi sürprüzzzzz
Hahaha çıktımı bana gelmedii daha youtubHayırlı olsun canım senmi aldın bu arada 2. Fragman çıkmış yargının
Hahaha çıktımı bana gelmedii daha youtub
Eevtt ben kendim ödedim
Teşekkür ederimm canım.beniimmYouTube dan izledim bende :) kırmızı sana çok yakışmış
Teşekkür ederimm canım.beniimm
Sen nasılsın
Gonül dagına bakıyorum bende şuan
Maç sevdası ahh ahhhMide bulantısı var kuzu ya çok sinir bozucu. Eşim maç izliyor bende tlfls uğraşıyorum anca,
Maç sevdası ahh ahhh
Benimde yanmam var şuan
Yok canım kullanmıyorumm sanırım karabiber etti tavuklu pilav yedim karabiberi bastirınca süperHer maçı mutlaka izleyeceğiz:) yanma için ilaç kullanıyor muydun
Yok canım kullanmıyorumm sanırım karabiber etti tavuklu pilav yedim karabiberi bastirınca süper
Hele tavuklaa yaa iyi geldiiiYa ama pilava da karabiber çok yakışıyor yaw :))
Hele tavuklaa yaa iyi geldiii
Amaann haaa gece oldu acıkmaGelmez mi
Amaann haaa gece oldu acıkma
Bende ayva yiyore şuanYok çok su içtim yer kalmadı neyse ki
Canım şekerin biraz yüksek çıkmış. İdrar tahlilinde az bişi enfeksiyon var bol su içerek atlatırsın benceYorumlayabilen varmı kızlar kan değerlerim çok mu düşük sizce?
Bende ayva yiyore şuan
Aaaa hadi yaaa niye öyle oldu anlayamadı demekkiiBen en son ayva şekeri yükseltmiyor dediğinde eşime ayva aldırmıştım oda saolsun içi siyahlaşmış tadı değişmiş ayvayı toplayıp getirmişti. Onun yüzünden bütün hevesim gitti yemiyorum :)