- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.461
Aynen canım sağlık olsunValla bana doktor çıktı demişti bu gün ayrıntılı baktırdım 2 doktorda çıkmamış dedi 4mm yakınındaydı rahim ağzının 1.2mm yani daha da inmiş ama yapacak bir şey yok
Cok tesekkur ederim yatiyorum yatiyorum bundan sonra is mi yalan olduCanım canım bol bol yat dinlen. Sakın iş falan yapayım deme rahim uzunluğu bi anda düşebiliyor hiç belli olmuyor çok dikkat et geçmiş olsun
E devlete tanımlı herhangibir hesap nosu da oluyor(iban)Eşin sigortalı ya gerçi sigortasız olsa da veriliyor. Başvuru yapmıyorsun ziraat hesabın varsa oraya yatıyor doğumdan sonra. Yoksa ptt ye tc ile yatıyor
Çok geçmiş olsun canım iyiki gittin bilmeyip kendini daha fazla yorabilirdin bol bol dinlen vaktinde gelsin tüm kuzucuklar inşallahGeldim eve simdi, bebek iyi cok sukur ve kafa asagi duruyo, rahim agzi uzunlugu 2bucugun altina dusmus 2.2cm ölctü, suanlik durum cok korkuluck bi durum degil ama erken dogum riskine isaret eder dedi, proluton igne ve progesteron ilac verdi, bide dinlenmem gerekiyomus
Son 1 haftadir cok bisey yapmamama ragmen ayakta kaldim yoruldum egildm kalktm falan, kizlar nolur dikkat edin kendinize valla is mis yapmayin, cok acil bisey olmasa bile insanin canini sıkıyo ya bisey olursa diye
Evet şimdi okudum onu da oluyormuşE devlete tanımlı herhangibir hesap nosu da oluyor(iban)
Eveet iyiki sizi dinleyip gitmisim gercekten, amiin hepsi sag saglim saglikla gelsinler vakitlerindeÇok geçmiş olsun canım iyiki gittin bilmeyip kendini daha fazla yorabilirdin bol bol dinlen vaktinde gelsin tüm kuzucuklar inşallah
Cok tesekkur ederim yatiyorum yatiyorum bundan sonra is mi yalan oldu
Iyi iyi kuzumm iyi oldu benimkide yapıyo arada oruçlu diye yapsın istemiyorumm pekBizde de eşim izin aldı 1 hafta ben iyileşemedim diye.Sağolsun temizlik yapıyor 2 gündür.
Hahaha galibaaBenim de öyle akşam olmasın diye dua ediyorum. Sabah iyiiyim akşam mide sorunları uykusuzluk anam ağlıyor resmen
Canım senin haftan geç değilki neden bu kadar üzülüyorsun. Bak bu haftada bitti. Hem belki biraz daha tutarlar bebeği içerde. Kendini üzme senin elinden ne gelir.
Kız sorma jou anası gibi ömrü diyetle geçicek heralde yavrumun
Canım benim Allah sabırlar versin. Herşey bizler için seninle aynı durumda olan o kadar kadın var ki hepsi de günün sonunda mutluluğu yakaladı. Sen de eminim öyle olacaksın
Valla bana gülerek 3 kişi zor çıkartırız bunu dediboyu da uzun Allahtan. Gerçi ben bu ölçümlere çok da inanmıyorum ama ben sezeryan istiyordum zatenn( linçlemeyin )
Aaayyy bunu görünce aklıma ümrantoo geldi hahahaha onunda kedisi hep biniyo oraya buraya bana aldılar zannediyor oyy zavallı yaaa
Cam a girişemem benim camım çok zorBoşver silme pişman olursun
Ütüde en son herşey yıkanınca artık
Sinir oldum
Sen ne zaman gittin doktora kuzu Zaten şuan 2 kg olmaları 4 ü garantiliyo biraz bence.. kız niye gülelim bende sezeryana aklım yatmaya başladı niyeyse
Hahahah. Sende benim gibi her seferinde küsüp bi daha yapıyosun
Yaa tam bı bebek buu ne güzel
Aaayyy bunu görünce aklıma ümrantoo geldi hahahaha onunda kedisi hep biniyo oraya buraya bana aldılar zannediyor oyy zavallı yaaaçok tatlı çokk
Öyle olur yoksa fena kıskanır buBirlikte gezdiririz artık
Öyle olur yoksa fena kıskanır bu
Bebek yatınca kedicik de yatmak istemeyecek mi keşke ikiz bebek arabası alsaydın canım
Amaaa bebişii koklarr kim bu der gibiiValla kıskanır gibi geliyor ya. Eşime çok düşkün çünkü oyüzden dengeyi iyi kurmamız lazım bakalım nasıl yapacağız :)
Bebek yatınca kedicik de yatmak istemeyecek mi keşke ikiz bebek arabası alsaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?