- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.421
Bizde de eşim izin aldı 1 hafta ben iyileşemedim diye.Sağolsun temizlik yapıyor 2 gündür.Hahahahah allah cezanı sesli güldümm
Bende haftaya girişicemm biguzell![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de eşim izin aldı 1 hafta ben iyileşemedim diye.Sağolsun temizlik yapıyor 2 gündür.Hahahahah allah cezanı sesli güldümm
Bende haftaya girişicemm biguzell![]()
Kıyafet en uğraştırıcı ya 4 gündr ancak biter.Ahahhahh deli ya
Kısmet işte nedücennn
Ben de yatak odasına girdm bir kaç gündür çıkamıyorum
Bazanin altı bitti, gardrop iki günümü aldı, kisliklari yıkayıp kaldırıyorm.bitmedi hala
Daha çok iş var odada poff
Hastalık zor ya inşallah hemen toparlarsn canım, ohh yapsn yapsnBizde de eşim izin aldı 1 hafta ben iyileşemedim diye.Sağolsun temizlik yapıyor 2 gündür.
Evet daha bunlar bizim,çocuğun odasına gircem.bi de sonra bebisinkiler varKıyafet en uğraştırıcı ya 4 gündr ancak biter.
Ne biliyim birden bi istek geldiKız hangi güçle sildin geçen iki cam sildim belim tutuldu![]()
Demekki artık bakılıyor ben hiç girmedim daha merak ediyorumBen 3 kez girdim normal devlet hast. acile her gittiğimde bağlıyorlar artık.Evin yakınlarında hast. var muayene hakkım bitince vc
Zaten uyuyamıyoruz değil mi bebeğimBenim müthiş mide bulantım var 4 gündür ilk dönem gibi.Sizde de var mı ya
![]()
Sende iyi yapmışsın kuzu bende girdim çıkamıyorum sanıyorum. Bugün bebişin hastane çıkışlarını zıbınlarını yıkadım başladım onlarada ufaktan çünkü daha sonra halim kalmicak biliyorumAhahhahh deli ya
Kısmet işte nedücennn
Bazanin altı bitti, gardrop iki günümü aldı, kisliklari yıkayıp kaldırıyorm.bitmedi hala
Bana demedi bakhepsi elden ayrı doktorların
![]()
Birazdan hepinizi aydınlatcamSweet detay verirmisin, ben çalışmıyorum nasıl alıcaz birde ne kadar başvuru nezaman ypxam![]()
Ayy ciddenmi bizim doktor ne rahat ya bu ay gidicem bakalım dicekmi 2 haftada 1 gel diyekesin demez
![]()
Sancılara bakılıyor canımBana da 3 haftaya gel didiii her gidiştede para vericem
Aa yakınız ben de 20 sinde gidicem kuzu
Ayy ben onu çok merak ediyorum
Yaa e benimde geçen hafta bebek 2 kg dı ama hiç sezeryan falan demedi baya detay vermiş sana şimdi belli olmaz dedi
Estağfurullah Rabbim size dayanma gücü versin![]()
Kolay gelsin çok iyi etmissn, ben de bebişin her şeyini yıkadım hurcladm oğlusun odasınin işi bitince kizinkileerini de dolaba yerlestrcem inşallah ütüye de sonra baslarmNe biliyim birden bi istek geldi
Demekki artık bakılıyor ben hiç girmedim daha merak ediyorum
Sende iyi yapmışsın kuzu bende girdim çıkamıyorum sanıyorum. Bugün bebişin hastane çıkışlarını zıbınlarını yıkadım başladım onlarada ufaktan çünkü daha sonra halim kalmicak biliyorum![]()
Maşallah bebişe,aynen eğer sezeryan olacaksa planli olması daha iyiDoktor kontrolünden çıktım kızlar bebişim 1500 gram olmuş, plesentam Rahime daha da yaklaşmış bana %99 sezeryan görünüyor şu an için ama acil sezeyandansa böyle planlı olmasını tercih ederim![]()
50 lira 50 liradırBen öyle hatırlıyorum yemgemden kuzu ama bi detaylı öğreniyim
Seninki düşürmez belli
Amin amin kuzu hastanede bi personel eşimin müşterisi işte demiş geldiğinizde yanıma gelin bizde gittik neyse bizi akrabası olarak kaydetti muayene 200 dü 150 tl ye gidiyorum bende bi heycanla gittim beleşmi bakılıcam neyse 50 yede şükür
Yandı ya sadece cayır cayır yandı kuzu![]()
Ahahah bende de aynısı olurAy pencereleri sildim hemen yağmur yağdı ya hayattaki şansım
Aynen uykular haram zatenBen 3 kez girdim normal devlet hast. acile her gittiğimde bağlıyorlar artık.Evin yakınlarında hast. var muayene hakkım bitince vc
Zaten uyuyamıyoruz değil mi bebeğimBenim müthiş mide bulantım var 4 gündür ilk dönem gibi.Sizde de var mı ya
![]()
Sen böyle dolap baza altı deyince belim ağrıdıAhahhahh deli ya
Kısmet işte nedücennn
Olabilir bilmediğim bir şeydememiştir belki ama gittiğinde yapar kuzum artık 32 oluyo çünkü
Deyince ağrıdı demek ,kafamı nereleri vurammmSen böyle dolap baza altı deyince belim ağrıdı![]()
Hadi gözün aydınDoktor kontrolünden çıktım kızlar bebişim 1500 gram olmuş, plesentam Rahime daha da yaklaşmış bana %99 sezeryan görünüyor şu an için ama acil sezeyandansa böyle planlı olmasını tercih ederim![]()
İşte ben girişirsem nolur artıkDeyince ağrıdı demek ,kafamı nereleri vurammm![]()