- 11 Mayıs 2021
- 1.016
- 879
- 53
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.081
Sağol canımGözünaydın canım
Gözün aydın canımKızlar doktordaydım bebegimin boynunda kordon vardı çıkmış çok mutlu oldum ya şükürler olsun gerçi çok takilma girer çıkar kordona dedi benim yaramaz bebem içinbu arada 1.400gr olmuşuz çok şükür yolunda herşey
Sağol canım yaGözün aydın canım
Maşallah minik kuşa
Kızlar bu arada bebeginiz pozisyon deiştirdimi? Benim kasılmalarim felan oluyoda doktora sordum normal dedi yukarı çıkmamış o yuzdendir dedi
Ahh canıım benim çok teşekkür ederimBayıldım şık ve asil sade
Hahahajajaj Allah seni napmasın sesli güldümEn güzeli bence, ben sadece yakasına harf işlettim. Yastığına yazdırdım. Birkere bebek görmeye gittik cocugun alnında yakasında arkasında battaniyesinde çikolatasında hep Ahmet yazıyordu. Dedim bu ismi asla unutamam zaten
Sağol kuzum benim oh be bi sade ben değilmişimO kadar güzel kibayıldım sadelikten yanayım her zaman çok yakışacak bebişe
Gözün aydın canım güzel haberle döndün kasılmalar normal artıkKızlar bu arada bebeginiz pozisyon deiştirdimi? Benim kasılmalarim felan oluyoda doktora sordum normal dedi yukarı çıkmamış o yuzdendir dedi
Bu ay icinde yukarı çıkar dedi bana ama hangi haftada oluyo bilmiyoruz tabi bişeyde demedi başkaBenimde biraz aşağıdaydı. Pozisyon değişikliğinden söz etmedi. Cuma günü bakalım ne diyecek doktorum
Yaaaa atmayın şöyle şeyler erkek annesi olacağım canım çekiyor valla çok güzel
Sağol canımGözün aydın canım güzel haberle döndün kasılmalar normal artıkBenim sağdaydı kafası sonra bi kaç gün önce sol tarafıma toplandı böyle göbeğimin solu resmen yüksek sağı alçaktı sanırım o ara pozisyon değişti diye düşündüm
Ben randevumu cumartesiye aldım kızlar dündü normaldeçok heyecanlıyım, stresliyim karışık her şey coraspirin kullanıyorum 32.haftada onuda keselim dedi o yüzden de korkuyorum bakalım sorun olmadan bir nisanda bitseydi
Canım bende coraspin kullanıyorum bide oksapar iğne 36da coraspini kescez dedi bana farklımı acaba herkesinkiBen randevumu cumartesiye aldım kızlar dündü normaldeçok heyecanlıyım, stresliyim karışık her şey coraspirin kullanıyorum 32.haftada onuda keselim dedi o yüzden de korkuyorum bakalım sorun olmadan bir nisanda bitseydi
Erkek içinde çok güzel var amaaa zzektaya attım meselaa cokgüzellYaaaa atmayın şöyle şeyler erkek annesi olacağım canım çekiyor valla çok güzel
Uyandığımda el ayak uyuşması bende de oluyor canımÇok sinir bozucu bişey ya yatarkende düz ve iki yastıkla yatıyorum saga sola döndürmüyor kucuk hanım acaba ondan mı oluyor sabahları
Ay ne güzel banada ilacımı kes dediği günleri bir an önce görürüm inş
Ayy vallahi bilmiyorum ki ben de çözemedim bu işi benimki neden erken acaba anlamadımCanım bende coraspin kullanıyorum bide oksapar iğne 36da coraspini kescez dedi bana farklımı acaba herkesinki
Sordun mu doktora önlemek icin bişey yapılıyor mu acabaUyandığımda el ayak uyuşması bende de oluyor canım
Evet oda çok güzel ya gördümErkek içinde çok güzel var amaaa zzektaya attım meselaa cokgüzell
Yaniii onun içinde çokgüzel şeyler varEvet oda çok güzel ya gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?