- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.041
Evet yukarı çıkıyorlar artıkNormal şeyler bunlar aşkom olurr organları sıkıştırıyo artık kese büyüyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yukarı çıkıyorlar artıkNormal şeyler bunlar aşkom olurr organları sıkıştırıyo artık kese büyüyo
Sipaaa yaa küçücük yerde nasıl yer açıyolarr allahınn hikmetiEvet yukarı çıkıyorlar artık
Kızlar sizde bu aralar el ayak sısmeleri oluyor mu bende akşam yürüyüş yaparken sıstıgını farkedıyorum birde sabah uyanınca ellerim karıncalanıyor sonra sışiyor 1 saat sabah ellerimin duzelmesını bekliyorum
ara arada nefes darlığı başladı sizde var mı böyle seyler
Ahahah gecenkinde bizde de aynısı oldu doktor baya uğraştı bu kapattıAyyy tam 15 dakka uğraştı doktorum
Salladık, mıncırdık, ayağını poposunu dürttük yok olmadı iyice iki elini birden kapadı yüzüne
İnadı anasına çekmiş zaaar![]()
Ya minnoş şeyGünnaaayyydddıınnn kızlar
![]()
HelloBaby Basic Kız Bebek 2li Patiksiz Tulum
Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, 2001'den bu yana anne ilgisi uzman bilgisiyle yanınızda!www.e-bebek.com
Şunun tatlılığına bakın yaaaaakızıma bu yaz giydireceğim inş
![]()
Kız bu neeee
Olur o zaman bak kurban bayramına alabilirim3-6 aylıkta varmış kuzuu
![]()
Mini Ropa Bebe Takım Erkek Papyonlu 3
Mini Ropa Yelekli Erkek Bebek Takım -kareli Gri Ãzel Gün Kıyafeti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende bende cidden yemek yaparken bi anda elim ayağım boşalıyoTabi iyice ağırlaşıyoruzz ben çok ayakta duramıyorum başım dönüyo mesela
3 gündür ayaklarım şişmeye başladı benimde sallandırarak oturunca özellikleKızlar sizde bu aralar el ayak sısmeleri oluyor mu bende akşam yürüyüş yaparken sıstıgını farkedıyorum birde sabah uyanınca ellerim karıncalanıyor sonra sışiyor 1 saat sabah ellerimin duzelmesını bekliyorum
ara arada nefes darlığı başladı sizde var mı böyle seyler
Benim 2 kere falan oldu ama hafif ani hareket yaptığımda olmuştuKızlar ben iki akşamdır ciddi bir ağrı hissediyorum
Kasıklarıma doğru bir ağrı
Böyle kasılma gibi adet sancısı gibi
Ama nefesimi kesiyor
Yalnız sadece akşamları oluyor
Aranızda yaşayan oldu mu hiç
Gündüz de olsa soluğu doktor da alacağım çama yalnızca geceye doğru oluyor 2 gündür
Evet kesinlikle mucizeSipaaa yaa küçücük yerde nasıl yer açıyolarr allahınn hikmeti![]()
Benimde burnumda sısmeye basladi bi çirkinlik gelmeye başladıNefes almakta okadar zorlanıyorum ki. Benimde yüzüm şişti hep ya
Aynen bendede oluyor işte bide çalışıyorum baska turlu oturamamda yani3 gündür ayaklarım şişmeye başladı benimde sallandırarak oturunca özellikle
Ya minnoş şey
E bebeğin kalıpları küçük ona göre al![]()
Evet kesinlikle mucize
Benimde burnumda sısmeye basladi bi çirkinlik gelmeye başladı
Aynen bendede oluyor işte bide çalışıyorum baska turlu oturamamda yani![]()
Aynen bendeEvet kesinlikle mucize
Benimde burnumda sısmeye basladi bi çirkinlik gelmeye başladı
Aynen bendede oluyor işte bide çalışıyorum baska turlu oturamamda yani![]()
Olur inşallah makinede düşük de yıkayın çekmesinHadi yaa umarım olur ozaman 3 aylık almıştım
Olur inşallah makinede düşük de yıkayın çekmesin![]()
Heeekuzzz tam ısırmalıkk heryerini ısırıcannnKız bu neeeebacakları ısırcan
![]()
En guzeliiiOlur o zaman bak kurban bayramına alabilirim![]()
Haha evetttBende bende cidden yemek yaparken bi anda elim ayağım boşalıyo
Bayıldım şık ve asil sadeOğluşumun hastane çıkışı teyzeleri![]()