- 2 Ağustos 2013
- 35.683
- 110.012
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.121
Valla sanırım öyleSenin kız keyifçi sanırım![]()
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sanırım öyleSenin kız keyifçi sanırım![]()
Benimde öyle iki dk yemek yapmaya gelmiyorum acayip yoruluyorummkızlar bahar yorgunluğumu yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz ondan mı değişik bi yorgunluk ve miskinlik var üzerimde![]()
Ayni ben camasirlari sepete ayirip makineye atmaya eriniyormkızlar bahar yorgunluğumu yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz ondan mı değişik bi yorgunluk ve miskinlik var üzerimde![]()
Allahım o günleri nasip etsin inşallah hepimizeEmekleyerek gör sen o yaramazlığı![]()
Pazar gününden bu yana bende oyleyim yurürken bacaklarım gitmiyo sanki ağırlaşıyoruz artik bide havaninda etkisi var sanırımkızlar bahar yorgunluğumu yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz ondan mı değişik bi yorgunluk ve miskinlik var üzerimde![]()
boşver canım cok yorma kendini ev işi nankör yap yap bitmiyorBenimde öyle iki dk yemek yapmaya gelmiyorum acayip yoruluyorummuyumak istiyorum hep ev pohh götürüyo hiçbirşey edemiyorum çöktüm iyice alışık değilimm
bayrama kadar evin dip köşe temizliğini bitirip son haftalarda yatıp dinlenmeyi planlıyordum ama böyle giderse zorAyni ben camasirlari sepete ayirip makineye atmaya eriniyormoysa tezcanliyimdir hemen. Olsn bitsn bi isim isterm ama hic orali degilim. Ispanak aldm dogramaya eriniyorm. Ne olacak bu halim hic bilmiyorm
![]()
ilk hamileğim yaza geldiği için o kadar cok yürüyüş yapardım ki bu sefer 10 dk yürüsem hemen pelvik bölgem ağrımaya başlıyorPazar gününden bu yana bende oyleyim yurürken bacaklarım gitmiyo sanki ağırlaşıyoruz artik bide havaninda etkisi var sanırım
Allah sağlıcakla kucağına nasip etsin kuzummAllahım o günleri nasip etsin inşallah hepimizebundan önce 3 kaybım oldu razıyim yaramazlığına valla
![]()
Kasılma yok sanırım bende sertleşme oluyor ara sıraMerhaba kizlar cok uzun zmandr yazmadm ama okudum azar azarnaslsnz kasilmalar basladimi bndr biraz var. En son 28 martta bebegimi gorudm 1590gr 40 cm olmustu minnosum suan daha büyümüştür. Hersy yolunda bizde sizde neler var yok
![]()
Aynı aynıkızlar bahar yorgunluğumu yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz ondan mı değişik bi yorgunluk ve miskinlik var üzerimde![]()
Bende öyleyim evde hiç bişey yapamıyorum hep yatmak istiyorum işler birikiyo bu seferkızlar bahar yorgunluğumu yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz ondan mı değişik bi yorgunluk ve miskinlik var üzerimde![]()
Sanmıyorum kuzum ben hiç farklılık görmedimKızlar ya bu ultrason bebekleri etkiliyor mu acaba? Dikkat ettim de her randevu sonrası akşamında karnımda sertleşme toplanmalar fazla oluyor. Dün dikkatimi çekti![]()
Benimde dün dikkatimi çektiSanmıyorum kuzum ben hiç farklılık görmedim![]()
2 hafta geride veya önde olması sorun değilmiş canım takma kafanaBugun kontrolum vardi normalde 1 hafta geriden geliyoduk bu defa uyluk bas boy haftasinda ama gobek yani Ac 27+2 gosteriyor tam 29 haftaligim.Doktor onemli degil dedi ama kafama takildi varmi bu durumj yasayan
Bugun kontrolum vardi normalde 1 hafta geriden geliyoduk bu defa uyluk bas boy haftasinda ama gobek yani Ac 27+2 gosteriyor tam 29 haftaligim.Doktor onemli degil dedi ama kafama takildi varmi bu durumj yasayan
Kızlar bu mide yanmasına çare bulan varmı ne şurup ne süt hiç bişey iyi gelmiyo yediğimden de bişey anlamıyorum![]()