• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Of ben hala hiçbir şey alamadım, almaya kalkıyorum hiçbir şey beğenemiyorum🤦🏽‍♀️ Bu gidişle bezle gezicek gibi duruyor. 🤦🏽‍♀️ Siz nasıl bitirdiniz ben şoktayım😅
Hastane çıkısında benimkinede almadık birşeyler bugidişleee doğumdan çıplak gelecek yanımaa😂😂 kukusunu kapstsalar eeiiii😂

Of zaten aşırı kararsızdım şimdi 5 aydır hastane cıkışlarına bakıyorum naif duru sadece istiyorum ama hiç sevemedim. Sevdiklerimde phalı geliyor🤦🏽‍♀️😅

Ben trendyoldan aldım sonunda indirim vardı o sırada 11li hastane çıkışını 234e aldım :)

Hadi bunu kutlayalım 🥞🍟🥪🥞🍩🍪🎂🍰🍧🍨:))
Hayyddiiiiiii

%E3%81%8A%E3%82%81%E3%81%A7%E3%81%A8%E3%81%86-%E3%81%8A%E7%A5%9D%E3%81%84.gif

Heeee ekmek yeme daha ben hiç ekmek yemedim hep tambuğday alıyor eşim zaten alışmışım ona normal ekmeği hic aramıyorumm ondan cabuk alınıyor kilo zaten ya
Haklısın aslında tam buğday en iyisi olmadı bende kendime aldırayım bende yersem kahvaltıda yarım dilim ekmek yiyorum zaten

• Beğen
Reactions: Jou
Heeee ekmek yeme daha ben hiç ekmek yemedim hep tambuğday alıyor eşim zaten alışmışım ona normal ekmeği hic aramıyorumm ondan cabuk alınıyor kilo zaten ya
Tam buğday lavaşlar nasıl sence sabahları dürüm yapıp yesem :))

• Beğen
Aaaa onuda alabilirsin eşim onuda alıyo bana ama üstüne şekersiz olan dan yazıyo tortilla almıştı eşim yada uno ben onlarlada kendime sandviç yapıyorumm arada tost

Aa süper bakayım bende ona tost manyağı olarak ben sabahları tost yaparım 🤗

• Muhteşem
Back