Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hahahahahaha ayyyyy benle dalga geçiyordunuzzz unutkanlık ne bu diye huuhhhhh bende hele dün ne yediğimi unutuyom

Hahahahahaha ayyyyy benle dalga geçiyordunuzzz unutkanlık ne bu diye huuhhhhh bende hele dün ne yediğimi unutuyom

Ahahaha sorma ya umarım geçicidir bu jou yoksa yandık :) hayır eşime kaç defa söyledim bak çok unutkan oldum bana güvenme die artık benden bişey beklemez bu günden sonra :))

İlk kez mi oldu canım benim ara ara oluyo ıslaklık, idrardir diyorum çünkü uzun zamandır var ve doktora gittiğimde normal çıkıyor,ama sen takipte ol tabi ilkse
Evet ilk oldu ilk uyandigimda suyu fazla içtim bir buçuk bardak kadar yattım ikinci kalkmamda sıkışmış olarak wc ye gittim öyle farkettim birde gece çok oksuruyorum boğazımda aft var maalesef iki aydır
Onu bilmiyorum ama büyük ihtimalle bakmıştır çünkü 15 yıl sonra oldu bebeğim doktor her ayrıntıya bakıyor
Birde olayın üzerinden 6 saat geçti bebek içerde fildir fildir oynuyor bebek hareket ettikçe Allah korusun bir sızıntı olsaydı 6 saatte gelirdi su diye tahmin ediyorum şuan kupkuru

Allah korusun suyun gelse ara ara gelir durmaz en azından benim öyle olmuştu. öksürmekten ve hapşırmaktan da idrar kaçıyor için rahat etmezse yinede bi git ama acile

Allah korusun suyun gelse ara ara gelir durmaz en azından benim öyle olmuştu. öksürmekten ve hapşırmaktan da idrar kaçıyor için rahat etmezse yinede bi git ama acile
Evet doktorumda öyle söyledi durmaz su sızıntı varsa dedi kontrol et kendini devam ederse gel bakalım dedi ama büyük ihtimalle idrardir dedi

Bencede canım en azından bi sancın falan olurdu bence. Çok iyi anlıyorum seni bende suyum geldi diye bir defa ortalığı yıkmıştım sonra takip etti hoca hatta bunların testleri var ondan yaptı bişi çıkmadı neyse ki. Doğum yaklaştıkça korkularımız da artıyor tabi

Evet doktorumda öyle söyledi durmaz su sızıntı varsa dedi kontrol et kendini devam ederse gel bakalım dedi ama büyük ihtimalle idrardir dedi
hem temmuz annişleri sizin daha var sizden önce biz bi doğuralım uslu dursun bebişler sıralamayı bozmayalım

Evet haklısınız bende öyle düşünüyorum
hem temmuz annişleri sizin daha var sizden önce biz bi doğuralım uslu dursun bebişler sıralamayı bozmayalım
Ahhh ah sormayın 15 sene sonra gelen mucize olunca üç düşükten sonra çok tedirgin oluyorum temmuz hemen gelse bazan çok stresleniyorum

Ya ben şimdi farkettim benim kız dün sanki hiç kıpırdamadı gece yatınca falan da aynı şekilde. Tedirgin oldum şu an
Canım yorulmuştur uyumuştur.Olabililir bir sıkıntı yoktur içini ferah tut sen.
Karnına hafif vur tepki verir o:)

Son düzenleme:
Canım ilk gebeliğimde yapmıştım.Ya eczaneden turnusol pedi al ya da turnusol kağıdı var kırtasiyede bulabilirsin onu pamuk içine koyup gazlı beze sarıp koyabilirsin çamaşırına.Lila ya da maviye dönük renk olursa amniyon sıvısı oluyor.

zeynep4 bahsettiğin şekilde ben de çok yaşadım canım korkma. Bazen sıvı şekilde akıntı da gelebiliyor,idrar da kaçabiliyor. Keseden sızsa sürekli gelirdi. Yakın zamanda muayene de olmuşsun. İlk gebeligimde bende korkardım suyu gelecek ben fark edemicem,bitecek vs. Sonra doğum gelip suyum gelince baya baya çok sıvı olduğunu öyle anladım. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

Öylemi yeni duydum bunu aklımda bulunsun çok teşekkür ederim
Amin inşallah cumlemiz sağlıkla kucağımıza alalım teşekkür ederim cevabınız için

Evet haklısınız bende öyle düşünüyorum

Ahhh ah sormayın 15 sene sonra gelen mucize olunca üç düşükten sonra çok tedirgin oluyorum temmuz hemen gelse bazan çok stresleniyorum
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile kavuşalım hepimiz inşallah evlatlarımıza

Muhtemelen öyledir. Benimde 1 aydır falan her wc ye gidişimde çamaşırım ıslak. Akıntı mı idrar mı anlayamıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…