- 2 Ağustos 2013
- 36.212
- 113.947
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #43.101
Eşim ilçeye gitmişti 2 paket bulmuş alt açma bezini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmışsın artıp gidiyor fiyatıEvet kuzu
Totosunu yeriiim![]()
Ben eşime söylemedim.Eşim ilçeye gitmişti 2 paket bulmuş alt açma bezini![]()
Benimki hayatta demez ucuz buldu mu hepsini alır gelirBen eşime söylemedim.
Onu gönderince en fazla 2 paket alıp geliyor.
Erkek kafası aynı, milletede kalsın deyip duruyor sürekli
Kendim gidip aldım. Akşam Görünce yine söylenecek
Biz bu kadar bezi,ıslak mendili napcaz deyip duruyor sürekli
Stoklar bitince kafasını duvarlara vuracak haberi yok![]()
Dün gece başıma gelen![]()
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82
MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe
Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin
fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimosempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 @Boncuk000
Eki Görüntüle 3031797
Kızlar bende sanırım kansızlık başladı ya gece uzanırken bile başım dönüyor sabah kalkınca falan. Keciboynuzu pekmezi icmeye başladım ise yararsa söylerimilac kullanmıyorum
![]()
@madammorsweetgirlcandy @zzekta1 @cgdm82
MC06 M -Murphy @Lamiyaa @diaymonds @cherry_baby @Nurhafsa @Sena_ @Sade frappe
Dreamgirls @pufimo @icefrezya @Mumdelisi321 @civcivsin
fatma86 @Lumix @sydrmkn @Amazing family
Maybelater
@Krglhly @Deryat @EddaHayaL @mutebessimm
@scblog @alas67 @pufimosempatik_kiz @lego
@turkish-americano @Aysen012 @Boncuk000
Eki Görüntüle 3031797
Ben ayva alıp çekirdeklerini biriktircem jel yapcamKızlarr yaa göğüs kremi aldınızmı ne önerirsinizz![]()
Almam kız. Valla doğum teminatlı sgk, kıyafet mobilya vs aklına ne gelirse aldımBen de ılkinde çalışıyordum. Doğum sigortası parasını ben ödemiştim.Kıyafet vs de bir kısmını ödemiştim.Bunda çalışmıyordum adama doğum paketi almak istediğimi belirtince bin dereden su getirdi devlet iyi vs diye diretse de sonuçta ben kazandım
Bütün sıkıntılarını biz çekelim üstüne bir de para harcatsınlar.Hiç acıma kız alma da daha birşey.
Yok kuzum hiç yapmadıfatma86 canikom bu panto bulantı yapmış mıydı sende? Ondan mı yoksa gece monurol içmiştim enfeksiyon için ondan mı bilemedim sabahtan beri midem bulanıyor
![]()
Canım 2 3 kere kan testi verdim birsey çıkmamıştı problemde yoktu ozamanlar oyuzden ilac vermedi doktorum ,kontrole de yeni gittim muhtemelen 2 3 hafta daha gitmem ondan keciboynuzu idare ediyorumİlaç neden kullanmıyorsun?
Keçiboynuzu işe yarar muhtemelen
18 inde hemsire baktı enson 10 çıkmıştı normal dedi ama bilmiyorum evde de tansiyon aletim yokTansiyonuna baktın mı benimde çünkü öyle oluyor tansiyonum hep düşük çıkıyor
Eşim ilçeye gitmişti 2 paket bulmuş alt açma bezini![]()
Canım benim 3 gündür genital bölgemin içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi ağrım vardı bir yandan da bebek baskı yapıyordu.Halim yoktu yürüyemiyordum dr a gitmedim.Dün geçti şükür rahatladım dedim.Valla canım ya hangimizin işi bitiyor ki :)
Ama suç bende iyiyim diye her işe koştum ondan oldu böyle. Eşim de diyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen dikkat et diye. İlla ağrım olunca korkumdan uzanıyorum,olmadan önlem alsam keşke. Hayırlısıyla bir alsaydık kucağımıza bunaldım iyice engellerim olmasından![]()
Nasıl doktormuş o yahu.Benimde tahlillerim gayet iyiydi iki gebelite de 4. ayda direk başladım.Sağlık ocağı bile kaç kere arayıp sordu.Vermesi gerekiyor.Bebek senden alıyor ama sen güçten düşüyorsun.Canım 2 3 kere kan testi verdim birsey çıkmamıştı problemde yoktu ozamanlar oyuzden ilac vermedi doktorum ,kontrole de yeni gittim muhtemelen 2 3 hafta daha gitmem ondan keciboynuzu idare ediyorum
Koksun bişey olmaz kız o akdar temas etmiyor. Altına bezini koyup değiştiriyorum ben kızımın. Vücuduna zeytinyağı süreceksem, çişini kakasını taşırmışsa, bir de dışardaysam kullanıyorum onu.sempatik_kiz Bizim buradakinde olduğu gibi duruyormuş bulursan 2 paket al demiştim, 3 paket almış benimde eşim
ama aklıma bişi takıldı alıp içini açan var mı? Bir tane şikayet var da kimyasal kokuyor demiş birisi neden ya nedennnn
![]()
Ben Bi paket almıştım yeter diye düşündüm he bir de alt açma bezlerinin ikiye kesip kullanıyorlarmış zaten büyük diye aklınızda bulunsunEşim ilçeye gitmişti 2 paket bulmuş alt açma bezini![]()
Vallahaa benimde ağrıdı yemek yedim ve uyku çöktüüHe valla şimdi oturdum yemek yapıp belim ağrıdı yine![]()
Monurolden de olabilir bilemedimBen ayva alıp çekirdeklerini biriktircem jel yapcam
Doğalcıyım ben
Almam kız. Valla doğum teminatlı sgk, kıyafet mobilya vs aklına ne gelirse aldım
Bezini ıslak mendilini de o düşünsün
Yok kuzum hiç yapmadı
Monurolun yan etkisi olabilir mi acaba
Mide yanması var mı peki? Geçirdi mi?
Hahahah tikin var demekkii o bende olmuyorrAynen valla cok dogru, bide icerde napiyosa gidiklaniyorum ben arada bi![]()
Hmm anladım artırır bence keçi boynuzu daCanım 2 3 kere kan testi verdim birsey çıkmamıştı problemde yoktu ozamanlar oyuzden ilac vermedi doktorum ,kontrole de yeni gittim muhtemelen 2 3 hafta daha gitmem ondan keciboynuzu idare ediyorum
Ben geçen Sefer benimkine sordum hemen hastaneye gel dedi yatış yapıldı sağolsun 1000 TL verdik çıktıkCanım benim 3 gündür genital bölgemin içine bıçak sokup çıkarıyorlar gibi ağrım vardı bir yandan da bebek baskı yapıyordu.Halim yoktu yürüyemiyordum dr a gitmedim.Dün geçti şükür rahatladım dedim.
Gece sabaha karşı bir ağrıyla uyandım ki yok böyle birşey.Alt taraf çatı kemiği, kuyruk sokumunun orası özellikle felaket ağrıyordu.Yarım saatte ancak geçti.Bu neydi anlamadım.Bel ağrısı da değil hiç başıma gelmedi böyle birşey.Sen tecrübelisin doktora gidecek bir durum var mı normal mi?Doktoruma ne zaman yazsam hastaneye git diyor ona sormadım o yüzden.