• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Herkes son aylar çok alacaksınız diyor da. Ama napalım yani yapacak bir şey bebeler sağlıklı olsun da veririz bi şekilde. Gönül ister az kilo almak ama napalım yani 🤷🏼‍♀️
Aynen canım aman tek kafaya taktığımız bu olsun dogru diyosun ne yapalım aldıysak aldık amann son 3 ay hayırlısı artık son ayların tadını çıkarmak lazım 😍

Şifa olsun su iyidir ya ödem tutmaz vücudun 🤗 dogurduktan sonra da süt oluşması icin en önemli kritermiş su içmek

Evet ozaman çok su içmeni öneriyorlarmış. Doğduktan sonra bitmiyor yani birde bebeğe göre yemek düzenini oluşturuyorsun falan :)

Kızlar bugün kontrole gittim çok şükür bebegim çok iyi herşey yolunda 1 kilo olmuş yavrum😍 rh iğnesini falanda yaptırdım. ama hemsire çok moralimi bozdu kilo konusunda hızlı gidiyorsun dedi inanın hicbirsey yemek icimden gelmiyor . Ne yapayım iştahım çok açıldı toplam 8 kilo almışım çokmu sizce ya😢😢 bu haftadan sonra dikkat etsem fayda edermi acaba
8 kilo çok normal bence abartmış 😏

Kızlar bu arada lohusa pijamanızı nereden aldınız ya ben hala bulamadım. Tek bir o kaldı hastane çantası için 😐

Kızlar bugün kontrole gittim çok şükür bebegim çok iyi herşey yolunda 1 kilo olmuş yavrum😍 rh iğnesini falanda yaptırdım. ama hemsire çok moralimi bozdu kilo konusunda hızlı gidiyorsun dedi inanın hicbirsey yemek icimden gelmiyor . Ne yapayım iştahım çok açıldı toplam 8 kilo almışım çokmu sizce ya😢😢 bu haftadan sonra dikkat etsem fayda edermi acaba
Yaaaa çok şükür kuzumm
Aslında iyi de son aylardada epey şişicez ya ondan öyle demiştirr

Hahahahaha koca evde olduğu sürece maç önemli😂😂😂 napem bende mutfagı hallettim ya

Ellerine sağlık ozaman canım. Haklısın bir trabzonluyla evlenmek böyle bişeymiş. Bu kadar futbola aşık bir memleket görmedim :)

Kızlar bu arada lohusa pijamanızı nereden aldınız ya ben hala bulamadım. Tek bir o kaldı hastane çantası için 😐
Bende hala almadım kuzumm bilmiyorum bigün kalcam sonuçta evden alırım napayimm
Annem diyo ben alırim sana bilemedim
Suwen den alabilirsin yada pentiden

Bende hala almadım kuzumm bilmiyorum bigün kalcam sonuçta evden alırım napayimm
Annem diyo ben alırim sana bilemedim
Suwen den alabilirsin yada pentiden

Süwen çok abartı. Penti dede yok bir tane vardı burdan bir arkadaş atmıştı çok beğenmiştim ben alana kadar bitti. En sonunda evdeki pijamamı giyicem:)

• Komik
Reactions: Jou
İyim cnm bı sıkıntı yok çok şükür seker testi vardı bu hafta öncesinde açlık sekerime bakıldı degerler normal cıkınca doktorum seker testi yapmaya gerek duymadı sen yaptırdın mi
Benimde kilom yerinde olduğu için gerek duymadı kuzumm kilo almadığım için 2buçuk kiloyla gitmiştim doktor a

Yaaaa çok şükür kuzumm
Aslında iyi de son aylardada epey şişicez ya ondan öyle demiştirr
Dogru ya dengeli beslendikten sonra kac kilo almışım ne önemi var, ne odemim var ne bissy sadece karnım çıkmış kıyafetlerim sadece göbekten olmuyor harici degisen birsey yok vücudumda ama bosuna stres yaptırdı bana iste sağlık olsun amann🤭

• Beğen
Reactions: Jou
Süwen çok abartı. Penti dede yok bir tane vardı burdan bir arkadaş atmıştı çok beğenmiştim ben alana kadar bitti. En sonunda evdeki pijamamı giyicem:)
Amaaannn kim geliyo sankii korona var benim pek gelen olmaz uzaktayım gelmesinler zaten korona olur birşey olur işin içine çıkamam sonra

Demekkii😂

Hahahahaah evett trabzonlar cok farklı rizelilerde oyle maç sevdasıdır
Miniğimin şuan hıçkırığı tuttuu😂😂

Öyle valla sevdalılar. Evlendiğimizin ertesi günü gidip birlikte bana trabzonspor forması almıştı düşün Yani:) Benimki de 15 dkdır tekme atıyor sağ yanıma :)

Back
X