2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
sonraki aşama ev turu mu ? Ya kucakta olmak da yetmiyor , ayakta dolaşmak gerekiyor.
Hehh aynenn ondan canim bizim oğlan pek bı memnuyetsiz hiç biseyi begendiremiyoruz bide bu aralar yastığa yatırınca kalkmak istiyor kafayı kaldırıyor bı gayret ama yok kalkamiuor

Biz de geçemedik daha 6 yı rota aşısı sonrası ishal oldu baya en fazla 5720 ye gelebildik ilk doğduğu dönem ödem kaybı filan derken 2500 ü görmüştük. O zaman 4.ay kontrolünde sorayım bi hocaya.
Çok geçmiş olsun.
Rota sonrası ishal ne kadar sürdü sizde? Alerjik geçmişiniz var mıydı? pek takip edemedim burayı son günlerde bilmiyorum

Biz de geçemedik daha 6 yı rota aşısı sonrası ishal oldu baya en fazla 5720 ye gelebildik ilk doğduğu dönem ödem kaybı filan derken 2500 ü görmüştük. O zaman 4.ay kontrolünde sorayım bi hocaya.
Yaaa bende diyorum. Neden ishal.gibi bebeğim diye. Rota aşısı hiç aklıma gelmedi. 3. Ay oldu pazartesi günü ikinci rotayı. Oldu 6700 civarı kilosu. Kendim ölçüm orda doktorla görüşmedik ama 4. Ayda sorcam ne kadar süre devam edecek böyle ishal kilo alımı az olduğunu düşündüm üzüldüm ablasıyla kıyasladigimda rotadan dolayı bu ishal hali demek ki

Maşallah Bizde ıkeaya niyetlendik mama sandalyesi alalım diye ama bugün asla uyumuyor 10dk uyuyup uyanıyor evde durmuyor dışarıda hiç durmaz diye erteledik
Bizimki de tam tersi dışarda uyuyor oksijen kafa mı yapıyor ne
Hatta bebek arabası tangır tangur kötü yollardan geçerken ayrı bir derin uyuyor gibime geliyor :))
Araba durdu mu gözler açılıyor.

Çok geçmiş olsun.
Rota sonrası ishal ne kadar sürdü sizde? Alerjik geçmişiniz var mıydı? pek takip edemedim burayı son günlerde bilmiyorum
En az 10 gün sürdü biz de alerjik geçmişimiz yok ama ben inek sütü kendim içmiyorum ama öyle diyetimden tamamen çıkardım diyemem yoğurt peynir olarak tüketiyorum.
O ishal döneminde kilo verdik gibime geldi. Önce rengi yeşil oldu ishal sonra yavaş yavaş önce rengi sonra kıvamı düzeldi ama en az 10 gün sürdü. Doktoru kanama yoksa normal dedi.
Bu atada faydası oldu mu bilmiyorum ama sanki kendim ishal olmuşum gibi diyet belirledim patates muz filan alırım yağdan uzak durdum ama faydası olup olmadığından emin değilim kendi çapımda önlem aldım işte

Maşallah Bizde ıkeaya niyetlendik mama sandalyesi alalım diye ama bugün asla uyumuyor 10dk uyuyup uyanıyor evde durmuyor dışarıda hiç durmaz diye erteledik

Benimki de uyumuyor bugün Ben de o yüzden aldım parka yürüyüşe çıkardım kendime de kahve yaptım. Yürürken ben kahvemi içtim minik de arabada uyudu

Çok tatlı bir buluşma, hatta en tatlı

Biz de dışarıdan geldik, dışarda olmak çok iyi geliyor hem Ege’ye hem bana. İmkanı olan evde kalmasın

Evet kesinlikle öyle bana da çok iyi geliyor, bebiş de rahatlıyor oksijen alınca Ama ben arabayı durdurup biraz oturunca tak diye gözler açılıyor, karşılıklı sohbete başlıyoruz

Bizimki de tam tersi dışarda uyuyor oksijen kafa mı yapıyor ne
Hatta bebek arabası tangır tangur kötü yollardan geçerken ayrı bir derin uyuyor gibime geliyor :))
Araba durdu mu gözler açılıyor.
Seviyorlar herhalde bizimkide öyle durunca açar hemen gözleri

Kızlar kanguru kullanıyor musunuz? Bebek arabası çok uzun olmayan mesafeler için çok zahmetli geliyor. Acaba kalın bi astronot montla kanguru ikilisi bu soğukta iş görür mü yoksa üşür mü bebeğim çok kararsız kaldım. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Ben kullanıyorum evin içinde, dışarda büyük kolaylık 2.5 tog uyku tulumuyla beraber çıkıyorum dışarı içine de bir tulum daha giydiriyorum dışardan eve gelince ayakları elleri sıcak oluyor ense göğüs de sıcak üşüdüğünü düşünmüyorum

Hehh aynenn ondan canim bizim oğlan pek bı memnuyetsiz hiç biseyi begendiremiyoruz bide bu aralar yastığa yatırınca kalkmak istiyor kafayı kaldırıyor bı gayret ama yok kalkamiuor
Ayneen. Farklı odalar görünce öyle bi merakla etrafa bakıyor ki her seferinde gülüyorum. Ya üzülüyorum da havalar buz gibi parka falan da çıkamıyoruz yeni şeyler keşfetmek farklı ortamlar istiyor sıkılıyor sanki hep aynı yerde

Ya ben de öyle yapıcam galiba. Evde değil de yakın mesafe için çok iyi olur. Uyku tulumunu nereden aldın?

Ben kanguru kullanıyorum,evde takmaya üşeniyorum açıkçası. Dışarıda yakın mesafe de iş görüyor. Markete kargoya filan iyi oluyor
Eve gelince uyumuş oluyor zaten
Astronot mont da aldım ama ikisinin işlevi farklı değil mi?
Bide kanguruyu çok kullanamam gibi geliyor,malum büyüyorlar

Kızlar annemlere geldim ben malum eşya taşırken de banyo malzemelerini almadım annem bi şekilde hallederiz dedi, normalde fileli banyo setlerinden kullanıyorduk.
Anneme gelince eski usül oldu ama çok keyif aldık. Leğene su doldurduk, leğenin içine havlu, bebeği azıcık sıcak suyla ıslatıp o suya oturttuk destekli bi şekilde annem tutuyordu o kadar keyif aldı ki anlatamam suyun içinde. En son da temiz suyla her yerinden geçtik şampuanını duruladık. Bizimki normalde de ağlamıyordu ama gülmeye başladı bu kez minik minik ilk kez. Konfor derseniz fileli daha konforlu ama bence net bunda daha keyifliydi.
Amatör bebek spası oldu bizim garibana

Dışarı çıkarken kanguruda giydirmek için alayım diyorum. Havalar çok soğuk çünkü

Canım nasılsın görüşemez olduk, her şey yolunda mı?
Kuzum günler öyle böyle geçiyor, Minik Fındığım henüz 5 kilogramı geçebildi sizde durumlar nasıl
Benim Kafamda türlü sorular, senaryolar ve birtakım araştırmalarla geçiyor günlerim.
Ah çok etkiliyor bebişleri ya
Geçmiş gitmiş olsun insallah. Çok da uzun sürmüş
Bizim çoklu gıda alerjisi var 2 aydır su gibi ishal söz konusu. Son günlerde düzeltemezsem aşıyı yaptırmayacağım mecburen.

Bence gayet mantıklı olmuş bu şekil beslenişin. Ben de bu şekilde eklemeler yapıyorum arada beslenmeme. Sütten her şey geçiyor sonuçta.
Canım kullandığın kangurunun markası nedir?
Bir de hala içe dönük kullanıyorsun değil mi? Yenidoğan aparatını kullanıyor musun hala ?

Kiz çocukları bir tık daha minyon oluyor canım benim sağlıksal bir problemi olmasın da bir süre böyle zorlu geçecek.
Biz iyiyiz babamızın işi sebebiyle şehir dışına geldik bol bol dışarı çıkartıyorum, dışarıda uyuyor eve gelince gözler fal taşı gibi açık.
Günleri günlerini tutmuyor bebeklerin tam evet işte artık düzene girdi derken hooop başa sarmış. Büyüyecekler inşallah biz de yaşlanmazsak tabi bu streslerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…