2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar bir sorum daha olacak şimdi 4.ay ile birlikte demir takviyesine başlamamız gerekiyor ya, 120 günü tamamladıktan sonra mı demek oluyor bu. Ben bu ay gün hesabını bir türlü kavrayamadım.
Aylık kontrole gittiğinizde doktorunuz yönlendirme yapar zaten takviye alımı konusunda.mesela bizim doktorumuz 4.ay kontrolüne gelmeden 1 hafta önce mesaj at uyku eğitimi hakkında birşeyler atacağım, 1 hafta sonra muayeneye gelince de o konuda konuşacağız dedi. Sanırım 4.ay muayenesinde demir takviyesi de başlayacak.

7den beri uyanmasın diye yatağını sallıyorum 5dk 10dk derken saati 8:30 yaptık artık çığlık atıyor kaldır beni diye toplanıp salona geçiş yaptık. Babamız hala uyuyor 😂

Kızlar bir sorum daha olacak şimdi 4.ay ile birlikte demir takviyesine başlamamız gerekiyor ya, 120 günü tamamladıktan sonra mı demek oluyor bu. Ben bu ay gün hesabını bir türlü kavrayamadım.
Bize doktor 6 kiloyu geçince dedi biz zayıf olduğumuz için belki de

Ahhh yerimmm onu maşallah bizimki de son bir haftadir ilgileniyor diyebilirim ama cok uzun kalmıyor biraz bakınıyor farkında olmadan elini falan vuruyor sonra bağırmaya başlıyor al beni diye

😄 sonraki aşama ev turu mu ? Ya kucakta olmak da yetmiyor , ayakta dolaşmak gerekiyor. ☺️

Biz de gecen aydan beri oyun halisinda takılıyoruz, keyfî yerinde olursa uzun süre takılıyor Kendi kendine 🤗
😍maşallah, daha çok dursun annesi , sen de işlerini yap ☺️

Nesnelere uzanmaları, tutmaya çalışmaları çok önemli. Artık eldiven olayını bırakmak gerek. Ben hala görüyorum eldiven elde bebekler kocaman olmuş. Dokunmadan nasıl öğrenecekler? Yüzünü çizmesin diye , kısa tutmak gerek tırnakları sadece😇

Nesnelere uzanmaları, tutmaya çalışmaları çok önemli. Artık eldiven olayını bırakmak gerek. Ben hala görüyorum eldiven elde bebekler kocaman olmuş. Dokunmadan nasıl öğrenecekler? Yüzünü çizmesin diye , kısa tutmak gerek tırnakları sadece😇

Pusetine koyuyorum normalde ben yemek ,ütü vs yaparken pusette takılıyor,oraya taktığım oyuncaklarla oynuyor 🤗🥰
Biz 40 çıkmadan eldiveni bıraktık hiç sevmedi zaten bebeğim, aynen düzenli tırnaklarını kesiyorum sorun olmuyor. Bu aralar favorisi benim ve babasının yüzünde ellerini gezdirip bizi incelemek😍

Pusetine koyuyorum normalde ben yemek ,ütü vs yaparken pusette takılıyor,oraya taktığım oyuncaklarla oynuyor 🤗🥰
Biz 40 çıkmadan eldiveni bıraktık hiç sevmedi zaten bebeğim, aynen düzenli tırnaklarını kesiyorum sorun olmuyor. Bu aralar favorisi benim ve babasının yüzünde ellerini gezdirip bizi incelemek😍
Yaaa benim bebiş hiç böyle şeyler yapmıyor daha. Oyuncakları tutuyor ve ellerini yalıyor sadece. Biz geç keşfedeceğiz sanırım ellerimizi

Yaaa benim bebiş hiç böyle şeyler yapmıyor daha. Oyuncakları tutuyor ve ellerini yalıyor sadece. Biz geç keşfedeceğiz sanırım ellerimizi
Bizim de eller sürekli ağızda çok lezzetli demek ki diyorum 😅 benimki de oyuncakları tam tutmuyor mesela ben destek oluyorum kısa süreli tutup bırakıyor ama pusete asılı oyuncaklarıyla resmen sohbet ediyor,agular yapıyor, çığlık atıyor, gülüyor oyuncağa 😅 bir de dönencesine bayılıyor onunla da sohbet ediyor adeta 😅

Bebeğin ellerini tutup kendi yüzünde gezdir cici yapar gibi başta bi anlamlandıramıyor bırakıyor ama sonra yavaş yavaş alışıyor biz son 1 haftadır deniyoruz minik minik kendi kaldırıp dokunmaya başladı şu aralar

Bizim de eller sürekli ağızda çok lezzetli demek ki diyorum 😅 benimki de oyuncakları tam tutmuyor mesela ben destek oluyorum kısa süreli tutup bırakıyor ama pusete asılı oyuncaklarıyla resmen sohbet ediyor,agular yapıyor, çığlık atıyor, gülüyor oyuncağa 😅 bir de dönencesine bayılıyor onunla da sohbet ediyor adeta 😅
Bizde öyleyiz canım sadece yüzümüzü falan ellemiyor henüz 🙈 ben direk kendi tutuyor sandımda bizimki de destekli tutup sallıyor çıngırağını falan kısa süreli. Sabahları çok sohbet ediyor bizimkisi 😂

Bebeğin ellerini tutup kendi yüzünde gezdir cici yapar gibi başta bi anlamlandıramıyor bırakıyor ama sonra yavaş yavaş alışıyor biz son 1 haftadır deniyoruz minik minik kendi kaldırıp dokunmaya başladı şu aralar
Bizde dokunma yok henüz evet deneyeceğim bende ☺️ kısa süreli oyuncak tutup sallıyorda ben tutturunca tabi 🙈

Bizde öyleyiz canım sadece yüzümüzü falan ellemiyor henüz 🙈 ben direk kendi tutuyor sandımda bizimki de destekli tutup sallıyor çıngırağını falan kısa süreli. Sabahları çok sohbet ediyor bizimkisi 😂
Biz ona doğru eğilip konuşunca ya da yanına yakın mesafe uzaninca ellerini getirip yüzümüzü kendi tutuyor okşuyor babada da sakal var annede yok değişik geliyor bı babaya bı anneye dokunuyor bakıyor 😅 zamanla hepsi olacak bu bakmışız evde peşlerinden koşuyoruz 🥰

Yüzümüzü kendi tutuyor okşuyor babada da sakal var annede yok değişik geliyor bı babaya bı anneye dokunuyor bakıyor 😅 zamanla hepsi olacak bu bakmışız evde peşlerinden koşuyoruz 🥰
Farklılıkları keşfetmeye başlamış bile ☺️ ahh evet geçem sene doğum yapan arkadaşlarıma bakıyorum şimdi hepsi yürüyor geziyor inşallah seneye bizde böyle olacağız 🙏

Biz de geçemedik daha 6 yı rota aşısı sonrası ishal oldu baya en fazla 5720 ye gelebildik ilk doğduğu dönem ödem kaybı filan derken 2500 ü görmüştük. O zaman 4.ay kontrolünde sorayım bi hocaya.
Biz de 2700dük benim kızın kusması çok yediğini çıkarıyor o da karnının gaz dolu olmasından kaynaklıymış 4.ayda bağırsak gelişimini tamamlıyor diyorlar bakalım umudumuz 4.aya 🥲

Aynı şekilde düşünüyorum. Ben hiç eldiven takmadım doğduğundan beri tırnakları kendiliğinden düşüyordu başta zaten şimdi de tırnak makası kullanmaya başlayacağım. Kesinlikle keşfetmeleri gereken dönemde eldiven kullanılmasını yanlış buluyorum

Back