Ahaha bizimki ellerini öyle iştahla emiyor ki benim ağzım sulanıyorYaaa benim bebiş hiç böyle şeyler yapmıyor daha. Oyuncakları tutuyor ve ellerini yalıyor sadece. Biz geç keşfedeceğiz sanırım ellerimizi
Yaa ben de zorla tutturdum çıngırağını geçen oynarken ağzına vurdu ağladı öyle bi içim acıdı ki bundan sonra yumuşak çıngıraklara geçmeye karar verdim. Siz de dikkat edin kızlar ufak kazalar yaşanmasın amanBizim de eller sürekli ağızda çok lezzetli demek ki diyorumbenimki de oyuncakları tam tutmuyor mesela ben destek oluyorum kısa süreli tutup bırakıyor ama pusete asılı oyuncaklarıyla resmen sohbet ediyor,agular yapıyor, çığlık atıyor, gülüyor oyuncağa bir de dönencesine bayılıyor onunla da sohbet ediyor adeta
Ya çok tatlılar sanki dondurma yalıyor bizimkide salyaları akıta akıta şapırdanıyorAhaha bizimki ellerini öyle iştahla emiyor ki benim ağzım sulanıyor
Ya bi şey sorucam, bizimki sürekli elini ağzına götürüyor, bu parmak emmeye dönmez dimiBizim de eller sürekli ağızda çok lezzetli demek ki diyorumbenimki de oyuncakları tam tutmuyor mesela ben destek oluyorum kısa süreli tutup bırakıyor ama pusete asılı oyuncaklarıyla resmen sohbet ediyor,agular yapıyor, çığlık atıyor, gülüyor oyuncağa bir de dönencesine bayılıyor onunla da sohbet ediyor adeta
Yaa ben de zorla tutturdum çıngırağını geçen oynarken ağzına vurdu ağladı öyle bi içim acıdı ki bundan sonra yumuşak çıngıraklara geçmeye karar verdim. Siz de dikkat edin kızlar ufak kazalar yaşanmasın aman
Ya bi şey sorucam, bizimki sürekli elini ağzına götürüyor, bu parmak emmeye dönmez dimi
Benimki de dün gece uykudayken feryat figan ağladı yanına gidene kadar tekrar uyuyakaldı acaba korktular mı rüyasındaDün gece saat 12 gibi uyutmustum yatağında ben de uyumuşum, yarım saat sonra çığlıkla beraber ağlıyor gözleri kapalı, ne yapsam olmadı, gözlerini açmadi bı türlü ağlaması daha da siddetlendi. Babası salondaydi, koridorda karşılaştık,hemen çoraplarını fln çıkardım, saç yada ip dolanabiliyor diye okumuştum, hiç bişey yok. Böyle çığlıkla agliyo anlatamam, hiç bu kadar aglamamisti yavrum, gözlerinden yaş gelmiş. Sonra gözlerini açtı, şiddeti azaldı bı sure daha ağladı. Neden oldu anlamadım ama sakinlestiremedikce ellerim dahil her hucremin titredigini hissettim, çaresizlik hissi çok kötüydü
Dün gece saat 12 gibi uyutmustum yatağında ben de uyumuşum, yarım saat sonra çığlıkla beraber ağlıyor gözleri kapalı, ne yapsam olmadı, gözlerini açmadi bı türlü ağlaması daha da siddetlendi. Babası salondaydi, koridorda karşılaştık,hemen çoraplarını fln çıkardım, saç yada ip dolanabiliyor diye okumuştum, hiç bişey yok. Böyle çığlıkla agliyo anlatamam, hiç bu kadar aglamamisti yavrum, gözlerinden yaş gelmiş. Sonra gözlerini açtı, şiddeti azaldı bı sure daha ağladı. Neden oldu anlamadım ama sakinlestiremedikce ellerim dahil her hucremin titredigini hissettim, çaresizlik hissi çok kötüydü
Doğru söylüyorsun vallahi şimdilik iyi görünüyor inşallah gün içinde gerek kalmazYaaa kıyamam öyle oluyorlar çoğu canım. Çok iyi yaptın calpol vermekle. Sonuçta sürekli vermiyoruz ama böyle durumlarda ben veriyorum rahatlasın diye hep
Biz hiç olmadık ama konak için banyo öncesi zeytinyağı sürülüyor pamukla sonra taranınca geçtiğini biliyorum belki birkaç defa uygulamak gerekebilirKızlar bebeginin başında konak olan varmı varsa geçmesi için ne yaptınız ne tavsiye edersiniz
Bu dönemli eli ağına götürme bebeklerin ellerini keşfetmesinden dolayıymış canım, ben de acaba diş mi çıkarıyor 2. ayda demiştim.Ya bi şey sorucam, bizimki sürekli elini ağzına götürüyor, bu parmak emmeye dönmez dimi
İp ya da saç dolanma olayını bilmiyordum aklımda olsunDün gece saat 12 gibi uyutmustum yatağında ben de uyumuşum, yarım saat sonra çığlıkla beraber ağlıyor gözleri kapalı, ne yapsam olmadı, gözlerini açmadi bı türlü ağlaması daha da siddetlendi. Babası salondaydi, koridorda karşılaştık,hemen çoraplarını fln çıkardım, saç yada ip dolanabiliyor diye okumuştum, hiç bişey yok. Böyle çığlıkla agliyo anlatamam, hiç bu kadar aglamamisti yavrum, gözlerinden yaş gelmiş. Sonra gözlerini açtı, şiddeti azaldı bı sure daha ağladı. Neden oldu anlamadım ama sakinlestiremedikce ellerim dahil her hucremin titredigini hissettim, çaresizlik hissi çok kötüydü
fiyat bilgisi alabildin mi canım? Ben de bir mesaj atayım
Bizimkinin kaşında vardı doktor lansinoh krem kullanıyorsan sür 3 saat beklet ovala demişti gerçekten işe yaradıKızlar bebeginin başında konak olan varmı varsa geçmesi için ne yaptınız ne tavsiye edersiniz
Bizimkinin de kaşında vardı zeytinyağı sürdüm birkaç gün duştan sonra da tarak ya da çok hafif parmağımla kaldırmaya çalışmıştım döküldü direkt saç için tarak dene bence zeytinyağı çok işe yarıyorKızlar bebeginin başında konak olan varmı varsa geçmesi için ne yaptınız ne tavsiye edersiniz
Sayfasında var canım dur ekleyeyim. Ben minimal olsun diye şunu yaptıracağım sanırım orta boy damla kolyeymiş. 2900tlymiş zinciriyleBu dönemli eli ağına götürme bebeklerin ellerini keşfetmesinden dolayıymış canım, ben de acaba diş mi çıkarıyor 2. ayda demiştim.
Yine de parmak emmeye dönmez inşallah :)
İp ya da saç dolanma olayını bilmiyordum aklımda olsun
Ben de bu tarz ağlamaların bebeklerin büyümesinden kaynaklı ağrılardan dolayı ve normal olduğunu okumuştum.
Bizimkinin kaşında vardı doktor lansinoh krem kullanıyorsan sür 3 saat beklet ovala demişti gerçekten işe yaradı
Ah bilsem, sebebi yoktu anlayabildigim kadarıyla, karnı aç değildi, gaz desen normaldi, bişey oldu ama anlamadık.Benimki de dün gece uykudayken feryat figan ağladı yanına gidene kadar tekrar uyuyakaldı acaba korktular mı rüyasında
Olabilir, çünkü bariz bı sebebi yoktu. Dakikalarca aglamamisti hiç çok panik oldum, az daha devam etse, acile koşardım yani. Eşim beni de sakinleştirmek zorunda kaldı.Ahh kıyamam yaaa acaba korktu mu rüyada falan? Dün gece benim bebeğim de sürekli uyandı aglayarak bİz de komple soyup baktık eşimle pipisine kadar acaba bi yeri mi acıyor ,saç vs mi dolandı diye ama bişey bulamadık, zor sakinleşti anlamadım ben de ne olduğunu.
Huysuzluk, sebepsiz ağlama büyüme zamanlarında oluyor ama uykusunda bu şekilde ağlaması canı acıyor gibi feryat etti yavrum. Ben de o şekilde uyanınca ne olduğunu bilemedim.Bu dönemli eli ağına götürme bebeklerin ellerini keşfetmesinden dolayıymış canım, ben de acaba diş mi çıkarıyor 2. ayda demiştim.
Yine de parmak emmeye dönmez inşallah :)
İp ya da saç dolanma olayını bilmiyordum aklımda olsun
Ben de bu tarz ağlamaların bebeklerin büyümesinden kaynaklı ağrılardan dolayı ve normal olduğunu okumuştum.
Bizimkinin kaşında vardı doktor lansinoh krem kullanıyorsan sür 3 saat beklet ovala demişti gerçekten işe yaradı
MaşallahÇok yakışıklı bir beyle date zamanı
Zeytinyağı sürüp bekletin yumuşayınca kendi taragi ile tarayıp yıkayın dedi doktorumuz canimKızlar bebeginin başında konak olan varmı varsa geçmesi için ne yaptınız ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?