2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar doğumdan sonra aldığınız kilolar gittimi benim ki hep kaldı diyet yapmak istiyorum bı türlü yapamıyorum iştahım çok açik tatlıya dayanamıyorum nasıl yapicam bu kilolar gideck ki

Kızlar doğumdan sonra aldığınız kilolar gittimi benim ki hep kaldı diyet yapmak istiyorum bı türlü yapamıyorum iştahım çok açik tatlıya dayanamıyorum nasıl yapicam bu kilolar gideck ki
On kg kadar verdim canim geri kalan 8 kg duruyor bir kaç ay daha geçsin diyetisyen yolları beni bekler şuan yoğunlukla emzirdigim için gitmek istemedim ek gıdaya başlayınca düşünüyorum

Ben hamile kalmadan önceki kilomdan 3-4 kilo fazlayım ama o zaman da kilo verme niyetim vardı. Söylediğin gibi iştahım çok açık özellikle tatlıya dayanamıyorum, varsa çözüm ben de takip edeyim

On kg kadar verdim canim geri kalan 8 kg duruyor bir kaç ay daha geçsin diyetisyen yolları beni bekler şuan yoğunlukla emzirdigim için gitmek istemedim ek gıdaya başlayınca düşünüyorum
Benimde aynı emziriyorum diye diyet hemen yapmak istemedim ama kilolar geliyor

Aynalara küsüm koca göbek mi dersin kocaman kırmızı çatlaklar mı hepsi bende

Kızlar size bir şey danışacağım. Şimdi yardımcı olmak için sık sık kayınvalidem gelip bizde kalıyor zaten aramız falan iyi daha öncedende yazmıştım. Ama sorun şu ki gelirken sürekli diğer oğlunuda getiriyor(liseye gidiyor) evim 2+1. Biz bebeğin odasında idare ediyoruz 1 kişilik yer var yani. Ama ikinci misafire yer yok ve salonda yatmak zorunda. Sizde biliyorsunuz ki oturduğun odada yatılınca vs eşyalar heryere yayıntı oluyor temiz kalmıyor toz oluyor vs. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ben sonuçta bebeğini sağıp anne sütü içiren biriyim rahatça sağamıyorum. Tamam o sürede mutfağa gidiyor ama yinede her an bir şey olcak tedirginliğiyle sağıyorum. Eşimde ısrarla kardeşinide çağırıyor neymiş evde aç kalırmış. Kocaman çocuk niye aç kalsın yani ilginç. Bugün yine ısrarla çağırdı bebek zaten bütün gün aşılardan ağladı bütün sinirlerim tepemde şu an. Ki yarın istanbuldan yatılı misafir gelecek salon bari bu gece temiz kalsaydı. Bununlada bitmiyor ki her gün duş alıyor çocuk vs biz misafir banyosunu kullanmıyoruz normalde temiz duruyor birde orası kireç tutuyor. Zaten bebekle hiçbir iş yapamıyorum temizliğe kadınla anlaştık biraz daha özen gösterselerde ev temiz kalsa ne olur sanki ben mi yanlış düşünüyorum temizlik takıntım olduğu için yoksa normal mi

Benim de basenler fena halde, resmen bütün kilo basene gelmiş çok kırgınım kilolarima eşit yayilmadigi için
Ya benimde göbek sorunum vardı hep hepsi orda şu an hep sıkıntılı bölgelere toplanmış bu kilolar suratımda dehşet sivilce zaten iltihaplı yara gibi oldular süt bitmedende doktora gidemiyorum ki ilaç tedavisi şart bana. Geçen sene 30 aralıkta transfer olmuştum o günden beri nerdeyse bir sene oldu sivilceler arttı azalmadı. Ben kendimi beğenmezken eşim beğenmese haklı belkide beğenmiyordurda söyleyemiyordur diyorum bazen. Bütün güzelliğim gitti ya

Yoooo %100 haklısın
Bende olsam tırlatırdım
Ben kayınvalidem kayınpederle geliyor diye deliren bi insanım
İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya

Bu arada rota, menenjis aşısından sonra ateş durumunuz nedir
Çok az ateşi var gibi, huysuz böyle halsiz , emmek istemiyor filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…