Kızlar size bir şey danışacağım. Şimdi yardımcı olmak için sık sık kayınvalidem gelip bizde kalıyor zaten aramız falan iyi daha öncedende yazmıştım. Ama sorun şu ki gelirken sürekli diğer oğlunuda getiriyor(liseye gidiyor) evim 2+1. Biz bebeğin odasında idare ediyoruz 1 kişilik yer var yani. Ama ikinci misafire yer yok ve salonda yatmak zorunda. Sizde biliyorsunuz ki oturduğun odada yatılınca vs eşyalar heryere yayıntı oluyor temiz kalmıyor toz oluyor vs. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Ben sonuçta bebeğini sağıp anne sütü içiren biriyim rahatça sağamıyorum. Tamam o sürede mutfağa gidiyor ama yinede her an bir şey olcak tedirginliğiyle sağıyorum. Eşimde ısrarla kardeşinide çağırıyor neymiş evde aç kalırmış. Kocaman çocuk niye aç kalsın yani ilginç. Bugün yine ısrarla çağırdı bebek zaten bütün gün aşılardan ağladı bütün sinirlerim tepemde şu an. Ki yarın istanbuldan yatılı misafir gelecek salon bari bu gece temiz kalsaydı. Bununlada bitmiyor ki her gün duş alıyor çocuk vs biz misafir banyosunu kullanmıyoruz normalde temiz duruyor birde orası kireç tutuyor. Zaten bebekle hiçbir iş yapamıyorum temizliğe kadınla anlaştık biraz daha özen gösterselerde ev temiz kalsa ne olur sanki
ben mi yanlış düşünüyorum temizlik takıntım olduğu için yoksa normal mi