2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Benimki de sabaha karşı bezi dolmuştu çiş kokuyordu değiştireyim diye bi açtım tam çiş yapiyormus o sırada açınca komple üzerime çiş yaptı sonra kıyafetlerini değiştirdim emzirdim gazını çıkardım uyuturken bezi doldurdu kaka yaptı fena koktu sorma oglen de dışarı çıkacaktık bezini değiştirdim hazırladım ıkınma ve ikinci doldurma vakası yaşandı şimdilik bizde de durumlar süt liman bakalım akşam ve gece neler olacak

Benim bebek babaannesi gelince sariyor yarim kundak azina meme saatlerce uyuyo ağlamadan babaannesi gidince ayni sekilde yapiyoruz çiglik cigliğa .sebebi ne olabilir? ben bakarken cocuk 4.5 ten asagi uyumuyor.babaannesi bakarken 10 da uyuyo 3 saatte bir gelip emziriyorum hatta bazen 4 saat ama hiç aglamiyorsebebini bilen varsa yazsın

Annenin stresi bebeği çok etkiliyor bence sebebi bu olabilir

Bizde bir cesaret anneme yemeğe geldik misafir gelecekte. Bakalım kahramanlarımızı ne macera bekliyor

Misafirler gitti başım çok fena ev darmadağın çocuğu şapır şupur öptüler birazdan banyo yaptıracağım

Misafirler gitti başım çok fena ev darmadağın çocuğu şapır şupur öptüler birazdan banyo yaptıracağım
Yaa en kızdığım şeydir benimde. Allahtan kimse öpmeye kalkışmıyor. Aslında bir iki uyarsan belki bir daha yapmazlar uyarmadıkça öperler artık yoksa

Ahh yaaa, inşallah uyuyup sakinler annesi Biz de yıkadık az önce emziriyorum suan umarım uyur zira benim oğluşa banyo sonrası ekstra enerji geliyor açılıyor çocuğum, mayisip uyuyacağı yerde
Bizimkide uyurdu eskiden şimdi uyumuyor banyo sonrası büyüdükçe huy değiştiriyorlar ya

Bizimkide uyurdu eskiden şimdi uyumuyor banyo sonrası büyüdükçe huy değiştiriyorlar ya
Kesinlikle yaa küçük Bücürler parmağında oynatıyorlar bizi resmen bu gece ikimize de kolaylık diliyorum canım huzurlu,sakin bir gece geçirirsin inşallah küçük,gazlı ve moklu adamlarımiz

Kesinlikle yaa küçük Bücürler parmağında oynatıyorlar bizi resmen bu gece ikimize de kolaylık diliyorum canım huzurlu,sakin bir gece geçirirsin inşallah küçük,gazlı ve moklu adamlarımiz
Amin canım inşallah güzelce uyuyup dinlenirler tabii bizde kucağımda gözler kapalı kıpır kıpır gülüyorum uyumuyor bu çocuk sadece gözlerini kapatıyor diye eşime

Kızlar migren olan varmı dün aşırı kötü bir mgren atağı yaşadım mecburen acile gidip dikloren ve metpamid vuruldum 5 6 saat emzirmiceksin dedi mama verdim bir kere sonra uyudu Allahtan ama bir çare bulmam lazım migrene tutunca yanıyorum

Doğumun ilk haftası misafir geldi bebek görmeye diye abartmiyorum 16:00 geldiler gece 12 ye kadar durdular kadinin birde 4 çocuğu var canim çıktı dikislerden doğru düzgün oturamıyordum bile zaten dinlemediğim için sütüm bile tam gelmemişti
Anlamadığım bu kadınlar birde coxuk doğurmuş bu süreçleri biliyorlar nasıl bu kadar düşüncesiz olurlar

Ayy en sinir olduğum şey çocuğumun öpülmesi,ben sırf kayınvalidem öpme dediğim halde öptü diye kucağına vermedim iyi ses çıkartmamissin
Ne diyimki 4 kişi yatılı olmak üzere bugün 10 kişi misafirimdi hangi birini kontrol edeyim

Yaa en kızdığım şeydir benimde. Allahtan kimse öpmeye kalkışmıyor. Aslında bir iki uyarsan belki bir daha yapmazlar uyarmadıkça öperler artık yoksa
Uyarıyorum da yaşlı insanlar ne olacak diyorlar anlamıyorlar yani

Bana da 2. Gün misafir geldi bu insanlardaki neyin acelesi çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…