Bu hemen kapacak bir olay değil kii. Biraz sağ biraz sola yatırırsan yada işte yarın oturmaya basladıkları zaman sürekli yatma modunda cıktıklarında düzelir bir süre sonra. 9 aylıkken üzerine düş o zman bile düzelirHanımlar aralık anneleri grubundan geldim. Sorum var izniniz olursa: tam üç aylık bebeğim var. Doğduğunda harika olan kafası sürekli düz yatırdığımız için (doktor önerisi biliyorsunuz) arkası düzleşmeye başladı ve kafası sivrileşti.
Tamam artık üç ay doldu deyip bugün yan yatırmaya çalıştım ama kesinlikle beş dakika sonra uyanıyor. Arkasına yorgan desteği yaptım ama nafile. Başka öneriniz var mi ?
Yarın doktor randevumuz var biz bu durumu bir ay önce farkettik ama doktor gelecek muayenede yani yarın yeniden değerlendirme yaparız gerekirse fizik tedaviye yönlendiririz dedi.
Kız bebek saçı kapatır falan demeyin . Topuz bile yapamayacak kızım güzel durmaz diye.
4.aydan sonra kilo alimlari yavaşlıyor zaten.Şimdi sağlık ocağından geldim.5 aylık rota virusu damlasını yaptirdim..kontrolu yoktu bakmayacaz dedi boyu kilosuna ben ısrar edince kilosuna baktırdım.1 ayda 600 gram almış bu kadar sık emmesine rağmen geceli gündüzlü az gibi geldi bana 7500 Gr olmuş ağırlığı.nasil sizce.aslinda günde bir ,iki kere mama da veriyorum.bilemedim.
Hanımlar Günaydın. Kasım annelerinden geliyorum. Bebeğinizin uyku düzeni nasıl? Kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim. Gündüz çok az ve kısa uyuyor? Uyku eğitimi veren ya da alan var mı?
Bugün bizim 6 ay kontrolü vardı boy 65cm kilo 6 kg 350 gr kızçem minicik nasıl kilo aldırcam bilmiyorum ebebekten bebek tarhanası yulaf unu aldım irmik alcktm bitmiş geceleri mama pişirmek için devam sütü sevmiyor emiyor ama sütüm de çok azŞimdi sağlık ocağından geldim.5 aylık rota virusu damlasını yaptirdim..kontrolu yoktu bakmayacaz dedi boyu kilosuna ben ısrar edince kilosuna baktırdım.1 ayda 600 gram almış bu kadar sık emmesine rağmen geceli gündüzlü az gibi geldi bana 7500 Gr olmuş ağırlığı.nasil sizce.aslinda günde bir ,iki kere mama da veriyorum.bilemedim.
5.ayda uyku gerilemesi oluyor ama sonra düzeldiHanımlar Günaydın. Kasım annelerinden geliyorum. Bebeğinizin uyku düzeni nasıl? Kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim. Gündüz çok az ve kısa uyuyor? Uyku eğitimi veren ya da alan var mı?
doğum kilosu ve aylara göre kilo alımı çok önemli.buyume eğrisi yani.doktorun nediyir..benimkide emiyor çoğunluk ..devam sütü biberonla mi vermeye çalışıyorsun .belki biberonu sevmiyor.kaşık biberonlada verebilirsin.benimki bayılıyor devam sütüne .sagdigim sütü ite kaka veriyorum,mamayi löplöp götürüyor. geceleri verilen devam sütü kaşık maması var onlarda kilo aldırır.Bugün bizim 6 ay kontrolü vardı boy 65cm kilo 6 kg 350 gr kızçem minicik nasıl kilo aldırcam bilmiyorum ebebekten bebek tarhanası yulaf unu aldım irmik alcktm bitmiş geceleri mama pişirmek için devam sütü sevmiyor emiyor ama sütüm de çok az
Kızlar selam bizim kız 6 ay 3 günlük 6 ayına girdiğinden beri gecelerimiz kabusa döndü 9da yatıp sabaha kadar uyuyan bebek gittii ağlayan uyumayan bir bebek geldi sizde de böyle oldumu 6 ay bebişi olanlarr. Atak haftası varmış tabikide dişide kabarmış dedi doktor
Bugün bizim 6 ay kontrolü vardı boy 65cm kilo 6 kg 350 gr kızçem minicik nasıl kilo aldırcam bilmiyorum ebebekten bebek tarhanası yulaf unu aldım irmik alcktm bitmiş geceleri mama pişirmek için devam sütü sevmiyor emiyor ama sütüm de çok azD
Dr da çok kötü değil dedi ama ağzımdan lafı cımbızla alıyoruz kaşık biberon alayım bide insallah çözüm olur. Ek gıdayada basladık ama doyurmuyor tam olarakdoğum kilosu ve aylara göre kilo alımı çok önemli.buyume eğrisi yani.doktorun nediyir..benimkide emiyor çoğunluk ..devam sütü biberonla mi vermeye çalışıyorsun .belki biberonu sevmiyor.kaşık biberonlada verebilirsin.benimki bayılıyor devam sütüne .sagdigim sütü ite kaka veriyorum,mamayi löplöp götürüyor. geceleri verilen devam sütü kaşık maması var onlarda kilo aldırır.
Ek gıdaya hazır olmayabilir zorlayınca hiç yemiyorlar. Hele kandırarak yedirmeye kalkmayın ilerde ciddi beslenme bozukluğu olabilir diye duydum her yiyeceği Bi deneyin istediği kadar verin.Selam hanımlar bende ekim annesiyim çoktandır takip ediyorum yazışmalarınızı aynı dönemleri geçiriyoruz. Ben birşey soracağım kızım 2.700 doğdu şuan 5.5 aylık 5 aylık kontrolunde 5.900 ggr boyu 63 cmdi. Doktorumuz normal karşıladı. Ben ek gıdayı sormayı unuttum o yüzden kendim ufak ufak tadımlara başladım ama asla yemiyor emzikle falan yutturmaya çalıştım bikaç kez verdiğim herşeyi öğürüyor böyle bir durum yaşayan varmı? Sanırım iştahsız benide çok az emiyor birtek geece yatmadan mama içiriyorum biraz uzun süre uyusun huysuzlanmasjn diye. Buarada ben hipp marka kullanıyorum mamayı oğlumdada onu kullanmıştım içeriği temiz organik ve gaz boş kilo yapmıyor diye.
Şimdilik üstelemiyorum birkaç kez deniyorum öğürüyor ya da ittiriyorsa vermiyorum inşallah hazır olmadığı için böyledir yoksa yandım benEk gıdaya hazır olmayabilir zorlayınca hiç yemiyorlar. Hele kandırarak yedirmeye kalkmayın ilerde ciddi beslenme bozukluğu olabilir diye duydum her yiyeceği Bi deneyin istediği kadar verin.
Yemedi mi yemiyorlar. Yapacak bir şey yok. Kızların da dediği gibi kandırarak yerince daha da kötü oluyor. Yemeyen bebeği kabullenmek de çok zor. Sanki bakamıyormuşsun ona gibi davranıyor sana herkes. İlk bebegimden biliyorum yani. Yasından sonra kilo almaya başladı. Biraz şans ver. Henüz yolun başındasınız .Şimdilik üstelemiyorum birkaç kez deniyorum öğürüyor ya da ittiriyorsa vermiyorum inşallah hazır olmadığı için böyledir yoksa yandım ben
Aynen öyle bende ilk çocuğumda çok çektim dedim belki ikincisinde çekmem ama yine aynı uykusuzluk meme reddi vs vs bütün çocuklar bebekler aynı büyütene kadar çekiyor insanYemedi mi yemiyorlar. Yapacak bir şey yok. Kızların da dediği gibi kandırarak yerince daha da kötü oluyor. Yemeyen bebeği kabullenmek de çok zor. Sanki bakamıyormuşsun ona gibi davranıyor sana herkes. İlk bebegimden biliyorum yani. Yasından sonra kilo almaya başladı. Biraz şans ver. Henüz yolun başındasınız .