Evet ya insan su bile içemiyor Allah sabır versin inşallah bi an önce gelir geçerÇubuk kraker falan yiyince daha da bulandırıyor midemi doya doya su içmek istiyorum korkuya içemiyorum da içine buz atıp biraz soğutup icebiliyorum ve haşlanmış patates iyi geliyor
Amiiin cümlemize Allah yardımcı olsun sağ salim atlatalim 1.trimester inşallah
Vallahi ben geçen afedersin köfte ekmek aserdim eve söyledim hiç bişey düşünmeden yedimbence birşey olmaz Allah'ın izniyle. Benim doktor hamur işi ve çok yağlı şeyler çok tüketme dedi ciğer ve çiğköfte yasak yemeyeceksin dedi başka bişey demedi
Hadi çok şükür bebisin seninle bak Allah'ın izniyledün kendini falan mı yordun noldu yoksa yattigin halde mi oldu böyle çok dikkat et kendine aman Allah korusun herkesi
Amiiin inşallah yarın doktora gidicem nasipse kalbi duymayaEvet ya insan su bile içemiyor Allah sabır versin inşallah bi an önce gelir geçer
Çin takvimine +1 yaş eklenme meselesi var sanırım benim bir sayfada kız diğerinde erkek çıkıyorKızlar bütün msjlarınızı okuyorum cidden hepimizin muhakkak bir kanaması ve ya kahverengi fazla lekelenmesi oldu. Ama bu sayede neyi öğrendik bir bebek sağlıklıysa kolay kolay düşmüyor. Bazı arkadaşların çok kanaması olduğuna rağmen bebeğin gelişiminde sorun yok. Allah’ın izniyle 38-40. Haftalarda sağsalim kucağımıza alırız bebişleriBir de şu geriden gelme olayına takılmayın doktorum 1 hafta önde ve ya arkada olması sorun değil benim ki 5 gün öndeymiş. Bide bulantıları kesildi diye kafasına takan arkadaşlara bir şey dicem benim 15 gün kafamı kaldıramıyorum şimdi ara ara çok kısa oluyor. Herkesin mide bulantısı aynı haftalar aynı şekilde olacak diye bir şey yok bence şükredelim ki kısa sürsün hiç mide bulantısı çekmeyen şanslı annelerde var. Bu arada annem yüzük testi yaptı erkek çıktı çin takvimide öyle bakalım tutacakmı
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah, kanama neden oluyormuş kendini falan yordun mu dün acaba, doktor bununla ilgili bisey dedi mi canım? Çok canını sıkmamaya çalış hamilelik boyunca kanaması olup kucağına alan çok insan duydum, nasipte varsa gelecek senin bebisinde sımsıkı tutunmuş inşallah bi an önce kesilirHepinizden allah razı olsun. Bebek iyi. 8+5 tim bugün. Bebek gününü yakalamış. Kıpırdanışını gördük. Kalbi 178 le atıyor olması gerektiği gibi.
Kanama alanım cok büyümüş. Ağrısız şekilde kanama olunca düşük yapmadığımı tahmin ettim ama bebeğin yaşadığından şüpheliydim. Hala tutunuyor çok şükür.
Et parçası gibi pıhtılar düştü, sonra tansiyonum düştü bayıldım. Eşim olmasa ne olurdu bilmiyorum. Kendime gelince İstanbul’a doktora geldik hemen. Acil muayenesinden sonra yatırdılar biraz. Kendi doktorum da 8 de geldi muayene etti. Aslında 1 gece yatış önerdi ama ücretler cok yüksek olunca o zaman evde hiç kıpırdamadan yatacaksın dedi.
Yani Allah herkesi korusun çok zormuş. Dışarıdan görüyoruz üzülüyoruz ama çok sarsıcı durumlarmış. Allah korusun hepimizi.
Ayy minnoş hadi inşallah güzelce duyarsın hiç bi sıkıntı olmaz Allahin izniyleAmiiin inşallah yarın doktora gidicem nasipse kalbi duymaya
İnşallah yaa ama doktor günü yaklaştı benim içimdeki heyecan kalktı hiç heyecan falan yok bende şuanAyy minnoş hadi inşallah güzelce duyarsın hiç bi sıkıntı olmaz Allahin izniyle
Benimde 10 günüm kaldı zaman geçmiyor
Ben beyaz leblebiyle biraz rahatladım sanırım onu dene bi deİnşallah yaa ama doktor günü yaklaştı benim içimdeki heyecan kalktı hiç heyecan falan yok bende şuanya mide bulantılarından kendime gelemiyorum
Yok ya rahatlatmadi çubuk kraker yiyorum daha çok bulanıyor kuru ekmek yiyorum o da bulandırıyorBen beyaz leblebiyle biraz rahatladım sanırım onu dene bi de
Ay kraker daha beter etti beni elma iyi geliyor gerçekten ama bulantı geçtikten sonra o an geçirmiyor. Portakal ve leblebi favorim olduYok ya rahatlatmadi çubuk kraker yiyorum daha çok bulanıyor kuru ekmek yiyorum o da bulandırıyoryeşil elma ye dedi yengem onu denedim geçen gece yarısını yiyebildim bulantidan ama kesti gercekten muz yicem zaten kabız durumu var iyice kabız yapacak
Rabbim muhafaza etsin inşallah. Bir an önce şu kanama stresinden kurtulur da hamileliğin tadını çıkarırız. Korkusuz bir hamilelik geçiririz.Hepinizden allah razı olsun. Bebek iyi. 8+5 tim bugün. Bebek gününü yakalamış. Kıpırdanışını gördük. Kalbi 178 le atıyor olması gerektiği gibi.
Kanama alanım cok büyümüş. Ağrısız şekilde kanama olunca düşük yapmadığımı tahmin ettim ama bebeğin yaşadığından şüpheliydim. Hala tutunuyor çok şükür.
Et parçası gibi pıhtılar düştü, sonra tansiyonum düştü bayıldım. Eşim olmasa ne olurdu bilmiyorum. Kendime gelince İstanbul’a doktora geldik hemen. Acil muayenesinden sonra yatırdılar biraz. Kendi doktorum da 8 de geldi muayene etti. Aslında 1 gece yatış önerdi ama ücretler cok yüksek olunca o zaman evde hiç kıpırdamadan yatacaksın dedi.
Yani Allah herkesi korusun çok zormuş. Dışarıdan görüyoruz üzülüyoruz ama çok sarsıcı durumlarmış. Allah korusun hepimizi.
Portakal çok fena gaz yapıyor bende ama yemeye çalışıyorum yineAy kraker daha beter etti beni elma iyi geliyor gerçekten ama bulantı geçtikten sonra o an geçirmiyor. Portakal ve leblebi favorim oldu
Bir de bi kız gördüm bugün 37. Haftasında bebişi 4 kilo olmuş bile zorunlu sezeryan olacakmış. Yediği şeyler yoğurt kaşar portakal süt biz de yesek de şişirsek bebişleri
ayy annesi göreceksin kocaman olmuştur şaşıracaksınÖnde olması da ayrı güzel :) Bakalım bu akşam bana ne diyecek doktorum...
Çok meraktayım ve stresliyim...
Adet döngünüz 28 den daha fazla olduğu için bu sebeple de geç yumurtladığınız için olabilir mi ?1 hafta geri ise döngünüz 35 günse eğer herşey gayet normal tam gününde demektir o zaman. Adet döngünüz kaç gün?Benimde öyle cıktı canım. 7+4te gittim doktora 6+4 cıktı. Doktora gerimi dedim 6+4 yani 7 hafta dedi normal dedi bişey demedi ama ben hala korkuyorum sürekli yemeye çalışıyorum belki gelişir gününü yakalar diye. Bendede kanama alanı faalb yok ama bulantida yok bakalım bi ay sonra gel dedi belki yakalar gününü
İnşallahayy annesi göreceksin kocaman olmuştur şaşıracaksın
Ben ekledim 1 yaş sonuç kızÇin takvimine +1 yaş eklenme meselesi var sanırım benim bir sayfada kız diğerinde erkek çıkıyor
Benim Çin'de de Rus takviminde de kız gözüküyor yüzük denemedimBen ekledim 1 yaş sonuç kızyüzük falıyla da kız
Aramıza hoşgeldiniz-Sunshine
Merhaba,
Beni de listeye ekler misiniz?
33 yaşındayım, 1. çocuk, keseyi 11 Şubat, kalbi de 16 Şubatta gördüm. Beklenen doğum tarihi ise 10.10.2022
Yavrum doktor bahsetmedi hiç. Çok güvendiğim bi doktor önce Allah’a sonra onun dediklerine güveniyorum artık nasip gerisi.Canım aslında prograf da çok etkili bu bakımdan, bağışıklık baskılayıcı.
İnşallah. Yok ekstra hiç yormadım da aslında. Sebebi bilinmiyor tam olarak ama daha önce rahim içi operasyonum var perde vardı kesildi biraz. Haricinde rahimde hafif üstten basıklık da var. Bu rahim anomalileri ve operasyonlar da kanama sebebi olabiliyor.Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah, kanama neden oluyormuş kendini falan yordun mu dün acaba, doktor bununla ilgili bisey dedi mi canım? Çok canını sıkmamaya çalış hamilelik boyunca kanaması olup kucağına alan çok insan duydum, nasipte varsa gelecek senin bebisinde sımsıkı tutunmuş inşallah bi an önce kesilir
Amin canım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallahRabbim muhafaza etsin inşallah. Bir an önce şu kanama stresinden kurtulur da hamileliğin tadını çıkarırız. Korkusuz bir hamilelik geçiririz.
Benim tüm takvimlerde erkek görünüyor yüzük neymiş ona da bi bakayımBenim Çin'de de Rus takviminde de kız gözüküyor yüzük denemedim
Yarasin bebislere insallah ne olucak veririz yine onlarin pesinde kosarkenBen çalıştığım için sürekli dışardan yiyorum. 1 seferden kesinlikle bişey olmaz.
9 ay sonunda ne olcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?