2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet ya insan su bile içemiyor Allah sabır versin inşallah bi an önce gelir geçer

Çin takvimine +1 yaş eklenme meselesi var sanırım benim bir sayfada kız diğerinde erkek çıkıyor

Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah, kanama neden oluyormuş kendini falan yordun mu dün acaba, doktor bununla ilgili bisey dedi mi canım? Çok canını sıkmamaya çalış hamilelik boyunca kanaması olup kucağına alan çok insan duydum, nasipte varsa gelecek senin bebisinde sımsıkı tutunmuş inşallah bi an önce kesilir

Ben beyaz leblebiyle biraz rahatladım sanırım onu dene bi de
Yok ya rahatlatmadi çubuk kraker yiyorum daha çok bulanıyor kuru ekmek yiyorum o da bulandırıyor yeşil elma ye dedi yengem onu denedim geçen gece yarısını yiyebildim bulantidan ama kesti gercekten muz yicem zaten kabız durumu var iyice kabız yapacak

Ay kraker daha beter etti beni elma iyi geliyor gerçekten ama bulantı geçtikten sonra o an geçirmiyor. Portakal ve leblebi favorim oldu
Bir de bi kız gördüm bugün 37. Haftasında bebişi 4 kilo olmuş bile zorunlu sezeryan olacakmış. Yediği şeyler yoğurt kaşar portakal süt biz de yesek de şişirsek bebişleri

Rabbim muhafaza etsin inşallah. Bir an önce şu kanama stresinden kurtulur da hamileliğin tadını çıkarırız. Korkusuz bir hamilelik geçiririz.

Portakal çok fena gaz yapıyor bende ama yemeye çalışıyorum yine
Kaşarı çok duydum gerçekten bebekler çok kilo alıyormuş sütü de duydum ama ben sade süt içemiyorum

Adet döngünüz 28 den daha fazla olduğu için bu sebeple de geç yumurtladığınız için olabilir mi ?1 hafta geri ise döngünüz 35 günse eğer herşey gayet normal tam gününde demektir o zaman. Adet döngünüz kaç gün?

-Sunshine
Merhaba,

Beni de listeye ekler misiniz?

33 yaşındayım, 1. çocuk, keseyi 11 Şubat, kalbi de 16 Şubatta gördüm. Beklenen doğum tarihi ise 10.10.2022
Aramıza hoşgeldiniz Tabi ki birazdan ekliyorum Sağlıklı gebelikler dilerim
Canım aslında prograf da çok etkili bu bakımdan, bağışıklık baskılayıcı.
Yavrum doktor bahsetmedi hiç. Çok güvendiğim bi doktor önce Allah’a sonra onun dediklerine güveniyorum artık nasip gerisi.
Senin bu akşam güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım:)
İnşallah. Yok ekstra hiç yormadım da aslında. Sebebi bilinmiyor tam olarak ama daha önce rahim içi operasyonum var perde vardı kesildi biraz. Haricinde rahimde hafif üstten basıklık da var. Bu rahim anomalileri ve operasyonlar da kanama sebebi olabiliyor.
Canımı çok sıkmıyorum elimden bir şey gelmiyor Allah ol diyor oluyor yani üzülüyorum ama yapacak bir şeyim de olmadığı için bekliyorum artık. Tek temennim önümüzdeki 7 ayın sonunda sağlıklı bir evlat alabilmek kucağıma
Rabbim muhafaza etsin inşallah. Bir an önce şu kanama stresinden kurtulur da hamileliğin tadını çıkarırız. Korkusuz bir hamilelik geçiririz.
Amin canım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah
Benim Çin'de de Rus takviminde de kız gözüküyor yüzük denemedim
Benim tüm takvimlerde erkek görünüyor yüzük neymiş ona da bi bakayım

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum benim son regl tarihim 31 Ocak. 29 günde bir regli oluyorum. 2 Martta regli tarihim 1 gün gecikince kan testi yaptırdım 340 çıktı değerim Pazartesi gününe kadın doğuma randevu aldım. Cuma günü 2 katı artış olmuş mu diye kan testi yaptırmam lazım mı tekrar? Yoksa Pazartesi gününe kadar bekliyim mi? Bir de kese ne zaman gözükür? Allah nasip ederse ilk çocuğum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…