2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Vallahi hafifledim ya. Bende kanama alanı var önceden bir taneydi şimdi 2 oldu. Doktorum çok umutsuz konuşmadı risk var zaten biliyoruz yatacaksın ama bebeğin gelişimi cok iyi dedi cok şükür. Yusyuvarlak yolk kesesini de gördük kocaman o da 10. Haftada kayboluyormuş iyice sok oldum görünce daha önce görmemiştim.
İnşallah canım benim inşallah.
Bundan sonra hep yat yanına gelebilecek kimse yok mu sana baksin kahvaltini falan ayağına getirsin. Allahım yardım etsin sana bir an önce bu sıkıntılarından kurtulursun inşallah
Ya annem kaldı 1 hafta gitti. Merhametsiz bi babam var salmıyor kadını şimdi. Gelecek mi bilmem.
Kayınpederim iyidir çok, eşim aradı cumartesi o gelecek gibi görünüyor şimdilik. Elinden gelir bi cok şey tek yaşıyor senelerdir adamcağız aramızda iyidir Allah razı olsun kendisinden.
Ah canım benim senin de mi oldu cok geçmiş olsun. Allah hepimizi korusun. Sen nasılsın gittin mi doktora peki durumun nasıl şimdi devam ediyor mu lekelenme ?

Ah canım benim senin de mi oldu cok geçmiş olsun. Allah hepimizi korusun. Sen nasılsın gittin mi doktora peki durumun nasıl şimdi devam ediyor mu lekelenme ?
Teşekkür ederim minnoş, kasıklarımdaki ağrı şiddetlendi özellikle sağ taraf yürürken canımdan can gidiyor, lekelenme bir gün sürdü şimdi yok ama ben buradaki kanamaları okuya okuya hissizleştim mi ne oldu bilmiyorum doktora falan da yazmadım, zaten tükendim düşüne düşüne, bıraktım artık.

Saolun kızlar içimi rahatlattınz umarm sorunsuz şekilde bu günlerde geçer

Allah şifa versin herkese inşallah. Sen de cok hareketlenme dinlen yavrum.
Hissizliği anlıyorum çaresizlikle karışık bi his bendeki de. Elden bir şey gelmiyor nasibimizde vardır inşallah.
Sen yine de bir haber ver bence doktoruna gel bi bakalım der belki. Hem muayeneye gününe de daha vardı merak ediyordun. Görürdün için rahatlardı belki.

Amin minnoşum hepimize şifa versin rabbim, hakkımızda hayırlısı olsun, artık hemen gideyim derdinde değilim çünkü kötü bir şey duymaya hazır değilim korkuyorum, iyi bir şey söyler mi ona bile hazır değilim.

Dahiliye doktorum tsh kontrolü için 15’inde çağırmıştı, aynı gün gideceğim.

Benim doktorum dünyanın en pozitif insanı, yazsam bile bana neler söyleyeceğini adım gibi bildiğimden yazmıyorum.

Hadi ya öyle olunca annenin de içi içini yiyordur Allah razı olsun kayinpederinden gerçekten başkası olsa gelmem der

Rabbim bir daha yaşatmasın geçmiş olsun. Yat dinlen canım yavrun tutunsun sana

Ben çalıştığım için sürekli dışardan yiyorum. 1 seferden kesinlikle bişey olmaz.
Bende ayni durumdayim normalde cok zayif biriyimdir 3 gebelik gecirdim bukadar hizli kilo aldigimi hatirlamiyorum
9 ay sonunda ne olcam hiç bilmiyorum

:) Allah’ın izniyle bu sefer bir şey olmayacak başakcım. Çok dua ediyorum hepimiz için. Bir daha yaşamazsın inşallah sen de
Hadi ya öyle olunca annenin de içi içini yiyordur Allah razı olsun kayinpederinden gerçekten başkası olsa gelmem der
Öyle o da çok üzülüyor da arada kalacak iyice benim de moralim bozuluyor gelme dedim ben de.
Gerçekten Allah razı olsun kendisinden kıymetini farkındayım el üstünde tutmaya çalışıyorum normalde de Allah eksik etmesin başımızdan.

Mesajların hepsine tek tek yazamadım herkesten Allah razı olsun. Rabbim hiçbirimize tekrarlarını yaşatmasın inşallah.
Sağlıklı gebelikler diliyorum hepimize.

Cok büyük gecmis olsun sükür simski tutunmus sana Allah saglikla kucagimiza aldirsin. Bu senede mi bir sorun var ben mi ilk kez denk geliyorum anlamadim cok kisinin kanamasi var bu grubumuzda hayirlisiyla atlatin cabucak bu zorlu günleri.

Kızlar buraya her girdiğimde birinin kanaması olmuş oluyor ne oldu bize böyle şeyimiz kanamaya alışmış adet dönemleri mi oluyor acaba ya çok duydum adet günlerinde hafif kanaması olanı. Umarım önemli bişey değildir hepimiz bu dönemi kolay bi şekilde atlatalım. Benim de bugün kusma bulantı yok korkmaya başladım haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum 1 ay çok fazla en azından şu 3. Ayı atlatana kadar biraz olsun ultrasonda herşey yolunda görürsek psikolojik olarak rahatlarız. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebitoları amin

Kızlar bütün msjlarınızı okuyorum cidden hepimizin muhakkak bir kanaması ve ya kahverengi fazla lekelenmesi oldu. Ama bu sayede neyi öğrendik bir bebek sağlıklıysa kolay kolay düşmüyor. Bazı arkadaşların çok kanaması olduğuna rağmen bebeğin gelişiminde sorun yok. Allah’ın izniyle 38-40. Haftalarda sağsalim kucağımıza alırız bebişleri Bir de şu geriden gelme olayına takılmayın doktorum 1 hafta önde ve ya arkada olması sorun değil benim ki 5 gün öndeymiş. Bide bulantıları kesildi diye kafasına takan arkadaşlara bir şey dicem benim 15 gün kafamı kaldıramıyorum şimdi ara ara çok kısa oluyor. Herkesin mide bulantısı aynı haftalar aynı şekilde olacak diye bir şey yok bence şükredelim ki kısa sürsün hiç mide bulantısı çekmeyen şanslı annelerde var. Bu arada annem yüzük testi yaptı erkek çıktı çin takvimide öyle bakalım tutacakmı

Canım aslında prograf da çok etkili bu bakımdan, bağışıklık baskılayıcı.

Yüzük testinde bazı yerlerde okuduğuma göre dairesel çiziyorsa,bazıları da ileri geri gidiyorsa erkek diyordu galiba hangisi geçerli acaba sizin hangisi olduçin takvimde cok acayip önceden yaptıklarımda bi kız bi erkek diyordu kafasına göre

Önde olması da ayrı güzel :) Bakalım bu akşam bana ne diyecek doktorum...
Çok meraktayım ve stresliyim...

Yok dairesel çiziyorsa kız ileri geri gidiyorsa erkek benim çin takvimi hep erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…