2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tebrik ederim canim bence bekle degerin guzel cunku kese 5 haftada gozukuyor muhtemelen pazartesi transvajinal ultrasonla gebelik kesinlesir ozamana kadar kafani rahat tut herseyin hayirlisi insallah

İnşallah yaa ama doktor günü yaklaştı benim içimdeki heyecan kalktı hiç heyecan falan yok bende şuan ya mide bulantılarından kendime gelemiyorum
Anlıyorum canım seni ben 10 gün yaşadım ama insan kendine gelemiyor ki bi türlü. Bir an önce geçer insallah hepinizin ki. Ultrason fotosu bekliyorum bakk

Hayırlı uğurlu olsun. Pzartesi gözükme ihtimali var ama gözükmezse de üzülme henüz çok erken dönemdesin.vajinal ultrason harici görünmeyebilir zaten. Bu ultrasonda gözükme durumları cihazdan cihaza bile aynı gün içinde farkedebiliyor. O yüzden şimdiden aklında tut gereksiz stres olma sakın
Kızlar merhaba adetime 6 gün var beta hcg 17 çık değer sizce düşük mü
Hayırlı olsun siz de benim gibi çok erken dönemde öğrenmişsiniz. Benim de adete 5 gün kala 41 di değerim. 48 saat sonra aynı lab da testi tekrarlayabilirsiniz artış takibi için. Çok erken dönemde öğrenince beklemesi biraz daha stres heyecan yaratıyor

Ayyy gerçekten forumda okumadığım mesaj kalmadı insan hep kötü şeyler düşünüyor inşallah yarın artış olur çok korkuyorum artışı görememekten

Ayyy gerçekten forumda okumadığım mesaj kalmadı insan hep kötü şeyler düşünüyor inşallah yarın artış olur çok korkuyorum artışı görememekten
Bak en azından 9 haftalık gebe olarak deneyimlerimden şunu söyleyebilirim strese bu kadar erken başlarsan hayat çok zor geçiyor
Şunu farkında olmalısın senin zaten beta hcg yeni salgılanmaya başladı ben de bir gün önce yapsaydım testi muhtemelen benim de 10 filan çıkacaktı
İnşallah Allah’ın izniyle sağlıklı bir gebeliktir sorunsuzca alırsın canım kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

-Sunshine canım durumunu yeni gördüm senin konunda benim içim rahat nedense bizim o kanama yaşayıp kırk haftada anca doğurabilen arkadaşa benziyosun :) inşallah büyüdükçe güçlenecek yerini sağlam edecek o

Onun dışında ben hep yatıyorum benim kadar yorgunu var mı bilmiyorum kolum kalkmıyor kanım da güzel neden bilmiyorm

İnşallah canım çok teşekkür ederim sende sağ Salim kucağına alırsın hayırlısıyla

Tatlım benim önce şeyi yazayım. Benim kemik ağrılarım sızlamalarım cok oluyordu akşamları bir iki bardak ayran içmeye başladım kesti benim ağrılarımı. Çok şükür iyiyim dinç hissediyorum.
Bir dene sen de kendini.

Ay o arkadaş kim buradansa eğer etiketlesene benziyor muyuz gerçekten
Bana da içten içe bu kanamalar durmayacak gibi gelmeye başladı sağlıkla tutunsun bebiş gerisine takılmıyorum artık
valla analık gözümde çok ayrı bir yere yerleşti.
İnşallah canım çok teşekkür ederim sende sağ Salim kucağına alırsın hayırlısıyla
Cok amin hepimiz için

Kızlar merhaba. Bat 5 ocak. 8 haftalık hamileyim. Kese 10 şubatta kalp atışını ise 26 şubatta duydum. Benide listeye ekleyebilir misiniz. Doğum 12 Ekim gözüküyor
Öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
5 Ocak sanırım son adet tarihi değil mi ? Bat değil. Ekliyorum birazdan :)

Çin takvimine +1 yaş eklenme meselesi var sanırım benim bir sayfada kız diğerinde erkek çıkıyor
Aslında otomatik hesaplayıcılar var benim her yerde erkek çevremde herkes erkek diyor bi halam kız diyor ama ben hamile olduğumu bilmeden 3 gün önce erkek çocuk gördüm bilmiyorum erkek çıkarsa çok iyi hissetmişiz dicem

Bulamadım o arkadaşı hesabını kapamıştı galiba :)

Bu arada bahar da gelemedi iş icabı mardindeyim buraya erken iner sıcaklar ama donuyorum soğuk hava tüm keyfimi kaçırıyor inceden depresyona giriyor gibiyim inşallah bir an evvel yaz gelir yürüyüşlere çıkarız artık kaç tekme yediğimizi ,cinsiyet tahminlerini filan konuşuruz gideyim de biraz eylül annelerine bakayım hevesleneyim :)

Malesef 35 güne kalmıyor 28 30 gün max. Hatta ilişki günü tek gün 13ü ilişki oldu o gün tutmuş onuda bilmesem geç döllenme dicem ama 13 yumurtlamışm döllenme kaç gün sürdü bilmiyorum tabi ama sadece 13ü ilişki olmuştu

Öncelikle hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin
5 Ocak sanırım son adet tarihi değil mi ? Bat değil. Ekliyorum birazdan :)
Evet yanlış yazmışım teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Gerçekten mi testi ne zaman yenilediniz peki
Ben cok zorlu süreç yaşadım 2 tane kaybım var doktorum erken yaptım kan testini diye cok kızdı adet günümde lekelenme oldu ama sağlıklıyız şu an elhamdülillah 2 güne bir test yaptırdım saglık ocagında ve arttı hep

Of evet ya ben de Kocaeli’deyim ona rağmen suan 41 de yanıyor kombi üşüyoruz hala arttırcaz biraz daha. En yeni bina yalıtımlı bi de allahtan
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günleri rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…