• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Merhaba Adetim 13 gün damla damla olunca doktor duphaston verdi 10 gün kullanmamı söyledi 2 gün kullandım ve kanamam çok arttı diye hapı içmeyi bıraktım doğrumu yaptın yanlışmı bilmiyorum bilgisi olan var mı kullanmaya devam mı etmeliydim ?

Ayyy beni bitiriyo cano ana kucağı benim resmen çok hareketli hic durmuyo herşey e sinirleniyo siniride değişik ama heee elini sıkıyo iyicene kulağından ateş fışkırıyor sanki 🤣🤣
Oo Allah yardımcın olsun canım. Sinirlide olunca zor valla napcan huyuna gitcen🤣

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar dün doktor lekelenmen olabilir kanaman olabilir korkma demişti bugün sabah oldu yine😔 sizde durumlar ne
Kuzum benim kanama bitti çok şükür sende korkma bak lekeyse pembeyse hiç korkma benim su gibi aktı kıpkırmızı kan ama çok şükür bebeğim iyi 😇ama doktoruna haber ver mutlaka

Kızlar transferımın 18. Günü bugun 5+2 haftalık hamıleyım daha kese ve kalp atışına gıtmedık 27 sınde randevum.normalde dokununca göguslerım acırdı bugun o da kalmadı sanki. kasık agrım veya başka hıc bı belırtı yok normal mı korkuyorum bu 3. Denemem

Kızlar dün doktor lekelenmen olabilir kanaman olabilir korkma demişti bugün sabah oldu yine😔 sizde durumlar ne
Kucuk lekelenmelerden birsey olmaz korkma dinlen bol bol.druna soyle. Bizler hem tup bebek hem ikiz olunca sanirim cok olcak boyle seyler. İnsallah hemen gecer cok korkutuxu biliyorum.Allahin izniyle birsey olmayacak insallah

Kızlar transferımın 18. Günü bugun 5+2 haftalık hamıleyım daha kese ve kalp atışına gıtmedık 27 sınde randevum.normalde dokununca göguslerım acırdı bugun o da kalmadı sanki. kasık agrım veya başka hıc bı belırtı yok normal mı korkuyorum bu 3. Denemem
Cnm bnde burda yazmistim hic agrim kalmadi diye.goguslerim hic acimiyordu korktum ama bunu yazdigim aksam kanamam oldu.cok sukur bebegim bnmleydi.ve sonra agrilarim geri geldi.arada belirtiler gidiyor gibi oluyor

Cnm bnde burda yazmistim hic agrim kalmadi diye.goguslerim hic acimiyordu korktum ama bunu yazdigim aksam kanamam oldu.cok sukur bebegim bnmleydi.ve sonra agrilarim geri geldi.arada belirtiler gidiyor gibi oluyor
Anladım canım cok sagol ınsAllah bebegım benımledır ınsan bı belırtı arıyor işte hıc belırtı olmayınca da korkuyo ınsan hayırlısı ıle bı kalp atışını duyaydım gıdıp gene beta veresım var 😂

Kucuk lekelenmelerden birsey olmaz korkma dinlen bol bol.druna soyle. Bizler hem tup bebek hem ikiz olunca sanirim cok olcak boyle seyler. İnsallah hemen gecer cok korkutuxu biliyorum.Allahin izniyle birsey olmayacak insallah
Doktorum ne zaman lekelenmen olcak korkma dese ertesi gün mutlaka oluyor ya😮 Mecburen Şimdi karne verdim geldim sabaha göre daha az lekelenme olmuş yattım dinleniyorum inşallah daha güzel olcak herşey🙏🏻

Korkma bende de bazen hepsi gidiyor sonra geri geliyor. Hepimiz aynı gibiyiz

Back