2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

bende öyleyim inanılmaz açlık yaşıyorum benki sabahları hiç iştahım olmaz zorla kahvaltı yapardım şimdi doymuyorum mide sorunu da kahvaltıdan sonra ilaçları alıyorum ondan sonra başlıyor ona yordum

Ben bi sabah aç karına alıyorum bi öylen bide gece uyurken , ama ben gece yatsı uyanıyorum bakıyorum midem kazınıyor

ilaçlar artık midemi bulandırmaya başladı, multivitamini içmeye korkar oldum ağzıma su geliyor genelde yemeklerden sonra kötü oluyor midem ve aslaaa açlığa dayanamıyorum acayip açlık çekiyorum
Multivitaminim iki tanecik kaldı içemiyorum ben o kadar kötü kokuyor ki zaten bulantım çok iyice midemi kaldırıyor

Kesenin birinin içinde bebiş görünüyodu diğerinde görünmüyodu. Doktor burda bi yerdedir daha küçükler o yüzden bi sonrakinde görünebilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar

Kesenin birinin içinde bebiş görünüyodu diğerinde görünmüyodu. Doktor burda bi yerdedir daha küçükler o yüzden bi sonrakinde görünebilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar
5+3 te keseyi gördüm bebişi göremedim dr çok küçük o yüzden görünmüyor dedi, yarın muayene günüm inşallah görürüm

Merhabalar, transferden sonra belirtileriniz ne oldu acaba ? Hayirli olsun bu arada :)

Merhabalar, transferden sonra belirtileriniz ne oldu acaba ? Hayirli olsun bu arada :)
Çok teşekkür ederim, ben transfer hariç ikinci günü feci bir bel ağrısı yaşadım sabah. Sonra kasık batmalarım yoğundu birde ayağım buz gibiydi hiç ısınmadı bir kaç kez daha oldu :) Ama asıl kasık batmasıydı belirtim. Bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…