MaşallahKızlar ben de bugün keseyi görmeye gittim ve iki kese birden gördükşükürler olsun ikisi de tutmuş ilaçları da 5hafta daha kullanıcaksın dedi
bende öyleyim inanılmaz açlık yaşıyorumBenim ilaçlar değil ama genel olarak midemde bi ağırlık var sanki , ve bende dün açtım bi an bayılıcam sandım yemek hazır değildi kuru ekmekle yoğurt yedim ama nasıl sankı kıtlıktan çıkmışım
Ben bi sabah aç karına alıyorum bi öylen bide gece uyurken , ama ben gece yatsı uyanıyorum bakıyorum midem kazınıyorbende öyleyim inanılmaz açlık yaşıyorumbenki sabahları hiç iştahım olmaz zorla kahvaltı yapardım şimdi doymuyorum mide sorunu da kahvaltıdan sonra ilaçları alıyorum ondan sonra başlıyor ona yordum
Multivitaminim iki tanecik kaldı içemiyorum ben o kadar kötü kokuyor ki zaten bulantım çok iyice midemi kaldırıyorilaçlar artık midemi bulandırmaya başladı, multivitamini içmeye korkar oldum ağzıma su geliyorgenelde yemeklerden sonra kötü oluyor midem ve aslaaa açlığa dayanamıyorum acayip açlık çekiyorum
Merhaba ben hiç yapamadım , kaç haftadasınız ? Drunıza söylediniz miMerhaba arkadaşlar vajinada zonklama batma gibi ağrı var iki gündür böyle bi şey yaşayan var mı
Daha çok yeni transferden sonra 16. Gün bugün. Söylemedim ama yarın yazıcamMerhaba ben hiç yapamadım , kaç haftadasınız ? Drunıza söylediniz mi
5buçuk haftalık dedi.Maşallah. , baya ikizimiz oldu , benimde yarın ulturason inşallah bir sıkıntı yoktur, kaç haftalık dr dedi mi
benimde az kaldı bitse de kurtulsam artık, midem ağzıma geliyor onu içtikten sonraMultivitaminim iki tanecik kaldı içemiyorum ben o kadar kötü kokuyor ki zaten bulantım çok iyice midemi kaldırıyor
5+3 te keseyi gördüm bebişi göremedimKesenin birinin içinde bebiş görünüyodu diğerinde görünmüyodu. Doktor burda bi yerdedir daha küçükler o yüzden bi sonrakinde görünebilir dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı kızlar
Merhabalar, transferden sonra belirtileriniz ne oldu acaba ? Hayirli olsun bu arada :)Bende aynı düşünce ile öyle istedim ikiside tuttu çok şükür ama tırsmıyor değilimBulantıların başladı mı canım? Ben 8+2 oldum ne yediysem çıkıyor ikiz olduğu için belirtileri fazla hissedersin demişti beni en çok yoran kusmak oldu.
Aynen dr yazın o sizi yönlendirsin önemli bişey olucağını sanmıyorum ama yinede söyleyinDaha çok yeni transferden sonra 16. Gün bugün. Söylemedim ama yarın yazıcam
Hadi ya çok şükür o zaman5+3 te keseyi gördüm bebişi göremedimdr çok küçük o yüzden görünmüyor dedi, yarın muayene günüm inşallah görürüm
Çok teşekkür ederim, ben transfer hariç ikinci günü feci bir bel ağrısı yaşadım sabah. Sonra kasık batmalarım yoğundu birde ayağım buz gibiydi hiç ısınmadı bir kaç kez daha oldu :) Ama asıl kasık batmasıydı belirtim. Bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel sonuçlar alırsınız hayırlısı ileMerhabalar, transferden sonra belirtileriniz ne oldu acaba ? Hayirli olsun bu arada :)
evet öyle oluyor hiç sıkma canınıHadi ya çok şükür o zamandoktorum da bi sonraki geldiğinde görebiliriz demişti
Tamam kuzumYok canım olmadım pazartesi kesinleşcek nasipse
Sen nasılsınTamam kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?