Gözün aydın canımMrb kızlar çok şükür bugün ki muayene çok güzel geçti kalp atışını tam duyduk hemde çok şükür ki aradaki fark kapanmış geriden geliyor diye çok üzülmüştum geçen hafta Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Tek kese dediler kuzum bugünGözün aydın canımikizmiydi sanki öyle hatırlıyorrum diğeride duruyormu
Rabbim buna güzel ömürler versin canım benimTek kese dediler kuzum bugündiğeri çok ufakti sonlanır demişti önceki doktor
Amin kuzum İnşallahRabbim buna güzel ömürler versin canım benim
Adete göre mi hesaplıyorlarÇift embriyo transferiydi, keselerden birinde iki bebek oluşmuş en sonunda bugün üçü de kalplerini dinletti, 5+6 da duymuş olduk kalp atışlarını
Maşallah inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMrb kızlar çok şükür bugün ki muayene çok güzel geçti kalp atışını tam duyduk hemde çok şükür ki aradaki fark kapanmış geriden geliyor diye çok üzülmüştum geçen hafta Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bugun nasilsiniz? Kanamaniz ne durumda? Hastaneye ne zaman gitmenizi söyledi doktorunuz?Maşallah inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
İnşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhabalar. Ben de bugün ilk ultrason muayeneme girdim. Keseyi görmek için. Kalp atımı da oluşmuştu onu da duydumçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin 6 haftalık dedi doktorum.
Amin kuzum İnşallah darısı burada bütün bekleyenlere inşallahMaşallah inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Damla damla geliyor halaBugun nasilsiniz? Kanamaniz ne durumda? Hastaneye ne zaman gitmenizi söyledi doktorunuz?
Amin canımAmin kuzum İnşallah darısı burada bütün bekleyenlere inşallah
Emin olun hepimiz ediyoruz, siz üzülmeyin, saglikla kavuşun inşallahDamla damla geliyor halaama az sabahtan akşama belki 5 damla geliyordur , yarın teste git dedi eğer hala pozitifse çağırıcak muayeneye. İnşallah hala pozitiftir , teşekkür ederim sorduğunuz için dua edin benim için bişey olmasın
Çok teşekkür ederimEmin olun hepimiz ediyoruz, siz üzülmeyin, saglikla kavuşun inşallah
Evet canım rabbim kuvvet sağlık versin hepimizeSenin bide ikizdi değil mi normaldir inşallah biraz daha büyüsünler o zamana hafifler belki
İnşallah tutuncak pozitif ol kötüyü çekmeKizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
Çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla kucağına alırsın
2 günde 2 ye katlamış. Gayet iyi bence. Olması gereken de o diyorlar zaten. İçinizi ferah tutun. İnşallah çarşamba da artışı görüp rahatlarsınızKizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
Cok guzel yukselmis korkma bebegin seninledir insKizlar cumartesi 7.gunumdu değerim 65.45 di bugün asıl test günümdü bugün ki değerim 134 çarşamba tekrar verecekmisim dua edin tutunsun çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?