2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah Allah cok bekletmesin ben hep boyle dua ederim herkese de ver Allahim bana da insallah isteyen herkese versin . Cok yipratici ama kavusulacak sey o kadar guzel ki insan pes edemiyor benim pgt gidicek kadar yumurtam bile cikmiyor 1-2 oldugundan 3. Gun olsbiliyor sadece en azindan sizin 5. Gune gidiyor bu da biseydir.

Senin bide ikizdi değil mi normaldir inşallah biraz daha büyüsünler o zamana hafifler belki

bende de hiçbir şey yok özellikle dünden beri çok hafif olan kasık ağrım kayboldu, uykuya dalamama bende de var kendimi parçalıyorum uyumak için ya hani çok uyku yapıyordu hamilelik
Bizde ters etki yaptı galiba şimdiden alıştırma yapıyoruz naz yapan biri hiç değilim belki bu dönemde yaparım diyordum oda yok

Sağolun kı
İşin kötüsü bütün hastane kan verdiğimi görüyor, herkes sonucumu bekliyor :/
sizde sağlıkcısınız galıba.sizi çok ıyı anlıyorum bende hemsıreyım 2 olumsuz denemem den sonra göreve başlayınca çok kötü hıssetmıstım kendımi servıste herkes bılıyordu cunku kendımı çok yetersız hıssetmıstım.şimdi 3. Icın sonuc beklıyorum yıne aynı seylerı yasamaktan çok korkuyorum persembe kan vercem hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba bende 27 Aralık'ta transferimi yaptrdim.10. gün beta 320 12. Gün 716 14. Gün 1213 çıktı Dr bey daha yüksek çıkmasını bekledi bugün ama kötü değil dedi iki gün sonra tekrar yapıp 18. Gün yani cuma ultrasonda bakacakmis bu saatten sonra inşallah bı sıkıntı olmaz

Evet ben de doktorum. Sonuçta arada izin aldığım için herkes biliyordu, kan verince de görüyorlar.

Evet rapor ızın alıyoruz mecburen ogrenıyolar hakkınızda hayırlısı olsun ınsAllah tez zamanda nasıp olsun

yani 2.gün en az %65 lik artış deniyor ki sizinki sağlamış, içinizi ferah tutun inşallah bi sorun çıkmayacaktır, benimde transfer tarihim 26 aralık 8.gün 80 10.gün 270 çıktı dr um daha da bakmana gerek yok dedi bende sizin gibi cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah ama yarın da bi beta baktıracağım

Merhaba , inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…