- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
bır arkadasım tek embrıyo tranferı olmustu ,ıkıye bolunduKızlar tek transfer olup ikiz olan varmı ya. Benim hep içime böyle şeyler doğuyor nedensetransfer olabildimde ikizi tekizi kaldı
ay bende kac gundur evde delı gıbı oynuyorum,egzersız yapıyorum :)
aksam denıyım cubuk tarcını,
sagol canımm
Bana baktıgında kist flan görmedi gördüysede söylemedi bilmiyorum canım ama bana ilaçsız devam edelim dedi duphaston verseydi keske ne zararı olabilirdi kiTarlusal bitti 13. Gündü sanırım muayeneye gittim kisti görümce duphaston verdi günde 3 içmemi söylemişti yalnış hatırlamıyorsam 1 haftada kutu bitti. Bittikten 2 gün sonra falan adet oldum canım
ay kuzum valla bende patlıycamm,Valla sabah bende yaptım negatif zaten biliyorduk negatif olcağını. Ağrı giriyor arada belime kasıklarıma geçiyor sonra ama gelen giden yok ya..
Doktora dedim negatif diye ilaçsız bekleyelim demiş.. Ne kadar beklşyeceğim beklesem beklesem gelmese duphaston yada yine tarlusal vericek anlaşılan zamanda geçiyor..
çubuk tarçın nasıl yapıcaksın canım birde şey duydum kekik kaynatıp içmeyi
valla evde duphaston var ıcıcem, sonucta kıst olsada verılıyor,gebelık olsada verılıyo..Bana baktıgında kist flan görmedi gördüysede söylemedi bilmiyorum canım ama bana ilaçsız devam edelim dedi duphaston verseydi keske ne zararı olabilirdi ki
Evet Cumartesiyi bekliyorum bende heycan ve birazda korkuyla Allah'tan ümit kesilmez hepimizin gönlünden geçen olur dualarım bu yöndeDoktoru dinlemek her zaman yararlıdır, ben erken yaptım bu sefer 2kat artışı takip edecegim diye kollarim delik deşik oldu kan vermektenama azıcık umutlu olun hep üzülen surat koyuyorsunuz, inşallah güzel olacak herşey öyle düşünün
senın son adetın ne zaaman oldu ?Valla sabah bende yaptım negatif zaten biliyorduk negatif olcağını. Ağrı giriyor arada belime kasıklarıma geçiyor sonra ama gelen giden yok ya..
Doktora dedim negatif diye ilaçsız bekleyelim demiş.. Ne kadar beklşyeceğim beklesem beklesem gelmese duphaston yada yine tarlusal vericek anlaşılan zamanda geçiyor..
çubuk tarçın nasıl yapıcaksın canım birde şey duydum kekik kaynatıp içmeyi
Doktorumla hemen iletişime geçtim progestan fitil kullanıyorum sabah akşam onu 1 tane arttırdı yutmamı söyledi, şuan kanamam yok cumartesi güne teste gidicemKanama devam ediyor mu ? Drunuzu arayan , ama çoğu kişide hafif kanamalar oluyor sitres yapmayın ama dr nuzla konuşun mutlaka
Olabiliyormuş böyle şeyler maşallah nasip kısmet bakalımbır arkadasım tek embrıyo tranferı olmustu ,ıkıye bolundu
evet canımmm,Olabiliyormuş böyle şeyler maşallah nasip kısmet bakalım
Belki kist vs olmadığındanmı vermedi acaba canım. Bilemiyorumki doktorlarda çok ilaç aldığımızdan bazı konularda beklemekten yana oluyor ama biz sabırsızlanıyoruz normal olarakBana baktıgında kist flan görmedi gördüysede söylemedi bilmiyorum canım ama bana ilaçsız devam edelim dedi duphaston verseydi keske ne zararı olabilirdi ki
Amin canım inşallahevet canımmm,
saglıkla ısteyen herkese versın Allahımm
kuzu valla benimde evde var duphaston yarın içmeye başlayım diyorumsenın son adetın ne zaaman oldu ?
kac gun gecıktın
ama ilaç biteli 14 gün oldu ya nekadar daha beklemem lazım ki yarın duphastona başlıyacağım sanırımBelki kist vs olmadığındanmı vermedi acaba canım. Bilemiyorumki doktorlarda çok ilaç aldığımızdan bazı konularda beklemekten yana oluyor ama biz sabırsızlanıyoruz normal olarak
valla bende ıcıcem okudum kıst olsada duphaston verılıyormus, gebelık olsada desteklıyor..kuzu valla benimde evde var duphaston yarın içmeye başlayım diyorumbu böyle giderse eninde sonunda verecek zaten. Eğer geleceksede 2 gün içsen 3. gün oluyorsun zaten. Benden de kan almadı test yap yaz dedi formaliteden yapıp yazdım ben en son 14nde oldum bitti hemen tarlusala başlattı. tarlusal biteli bugün 14. gün hatta hemşire demişti ki ilaçtan sonra hemen adet olursan korkma bende tamam demiştim
Valla yalnış yönlendirmek istemem ama benim adetim hep düzensiz ilaçsız gelmez. Doktor bekle dediği zamanlarda benimde kullandığım olduama ilaç biteli 14 gün oldu ya nekadar daha beklemem lazım ki yarın duphastona başlıyacağım sanırım
bende en son 30kasımda oldum , daha da olmadım. 28 aralıktı regl gunum..kuzu valla benimde evde var duphaston yarın içmeye başlayım diyorumbu böyle giderse eninde sonunda verecek zaten. Eğer geleceksede 2 gün içsen 3. gün oluyorsun zaten. Benden de kan almadı test yap yaz dedi formaliteden yapıp yazdım ben en son 14nde oldum bitti hemen tarlusala başlattı. tarlusal biteli bugün 14. gün hatta hemşire demişti ki ilaçtan sonra hemen adet olursan korkma bende tamam demiştim
bende kullancam valla yapacak bısey yok,Valla yalnış yönlendirmek istemem ama benim adetim hep düzensiz ilaçsız gelmez. Doktor bekle dediği zamanlarda benimde kullandığım oldu
Evet canım öyle diye biliyorum bendebende kullancam valla yapacak bısey yok,
okudum zaten gebelık olsa desteklıyor, olmasa regl duzenlıyor..
kıst olanlarada verılmıs..
ınsallah ıkı uc gune oluruz ,çatlıycaz yoksaaammEvet canım öyle diye biliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?