• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

2. İse olumsuz sonuçlandıktan sonra süreç nasıl işliyor bilginiz var mı diye sorucaktım ama sizinde ilk denemenizmiş artık zamanla yaşayıp göreceğim bende ☺️
Canım benim 3.denemem ikincisi 17 Eylül'de olmuştu 3.denemede iki embriyo transferi yapabiliyorlar benim rahim ağzı ameliyat geçmişim olduğu için tasiyamazsin dediler bir taneye karar verdik embriyo glue ve transferden iki gün önce uterin prp yaptılar çok şükür pozitifi gördüm keşke bu kadar uğraşmadan en başta yapsalardı ama başarısız oldukça başka tedavilere yöneliyorlar

2. İse olumsuz sonuçlandıktan sonra süreç nasıl işliyor bilginiz var mı diye sorucaktım ama sizinde ilk denemenizmiş artık zamanla yaşayıp göreceğim bende ☺️
hiç bilgim yok canım ama her deneme şansı daha da artırıyor diye okumuştum sanırım bu da aldığımız ilaçlardan kaynaklanıyor 1 yıl kadar vücutta kalıyormuş, o yüzden mesela başarısız tüp bebekten sonra normal gebelik elde edenler var

Canım benim de sürekli oluyor, ecopirin kullanıyordum kestik bir gece hastanede kaldım. Hatta dün biraz fazla ayakta kaldım hemen yine oldu yatınca geçiyor malesef yatarak geçecek gibi duruyor 10 gün rapor aldım🥲
Dikkat et kuzum sende 😕 bende bir ay rapor almıştım yeni bitti yarın işe baslicam mecburen ama yinede kanama felan olursa yine rapor alırım artık benim bugün az az kahve leke geldi şimdilik iyiyim bir sıkıntı yok hatta göğüs uçlarım yara gibi oldu yanıyor nasıl geçecek ya sende de oldu mu

Ben pazat günü test vermiştim. Bu pazar birdaha veriyim. İnşallah negatif çıkar diye düşünüyorum. Dünde ilaçları bırakmıştım 1 haftayada adet olurum heralde. Ona göre görüşeyim hemşireyle dimi
Ben 4 güne oluyordum olduğun ilk gün arar sorarsın ona göre test verirsin ya ikinci ya üçüncü gün başlıyorlar zaten bu defa uterin prpyi ve embriyo glueyi de sor bence inşallah sana da şifa olur bana çok mantıklı gelmişti

Dikkat et kuzum sende 😕 bende bir ay rapor almıştım yeni bitti yarın işe baslicam mecburen ama yinede kanama felan olursa yine rapor alırım artık benim bugün az az kahve leke geldi şimdilik iyiyim bir sıkıntı yok hatta göğüs uçlarım yara gibi oldu yanıyor nasıl geçecek ya sende de oldu mu
kızlar kanamalarınız ne zaman başladı ?

Ben 4 güne oluyordum olduğun ilk gün arar sorarsın ona göre test verirsin ya ikinci ya üçüncü gün başlıyorlar zaten bu defa uterin prpyi ve embriyo glueyi de sor bence inşallah sana da şifa olur bana çok mantıklı gelmişti
embriyo glue yu bende yaptırdım, hiç bilgim yoktu dr tutunma şansını %10 artıyor diyince yaptırmaya karar verdik

Canım benim 3.denemem ikincisi 17 Eylül'de olmuştu 3.denemede iki embriyo transferi yapabiliyorlar benim rahim ağzı ameliyat geçmişim olduğu için tasiyamazsin dediler bir taneye karar verdik embriyo glue ve transferden iki gün önce uterin prp yaptılar çok şükür pozitifi gördüm keşke bu kadar uğraşmadan en başta yapsalardı ama başarısız oldukça başka tedavilere yöneliyorlar
Birde ilk denemem geçen sene eyluldeydi ikicinci denemem bu sene eyluldeydi üçüncüyü Aralık'ta yaptık bence arayı fazla açmamakta gebeliği kolaylaştırıyor

kızlar kanamalarınız ne zaman başladı ?
Kuzum benim ilk defa dün oldu 6+3 iken 7 Aralık ta beşinci gün embriyosu transfer olmuştum önce açık kahve leke geldi sonra sabaha karşı sancı tuttu birden lavabo ya gittim Pembe damla aktı pede felan da akmış biraz acile gittim normal dediler özel doktora gittim baya ilgilendi hatta kalp atışı bile duyduk çok şükür 😇 normalmiş yani ama benim sancım olunca âdet oluyorum sandım Bir an inşallah sağlıkla ilerler 🤲🥰

embriyo glue yu bende yaptırdım, hiç bilgim yoktu dr tutunma şansını %10 artıyor diyince yaptırmaya karar verdik
Tuttunma olmadığında yapılan birşey yapıştırıcı mantığında dedi hemşire aklıma da yattı bence içimi rahatlatti ve oda etkiledi tutunmayı ilk ikisi tutmadı belki yapsalardi o zaman tutardı

Kuzum benim ilk defa dün oldu 6+3 iken 7 Aralık ta beşinci gün embriyosu transfer olmuştum önce açık kahve leke geldi sonra sabaha karşı sancı tuttu birden lavabo ya gittim Pembe damla aktı pede felan da akmış biraz acile gittim normal dediler özel doktora gittim baya ilgilendi hatta kalp atışı bile duyduk çok şükür 😇 normalmiş yani ama benim sancım olunca âdet oluyorum sandım Bir an inşallah sağlıkla ilerler 🤲🥰
iyi çok şükür sıkıntı yokmuş, amin inşallah sağlıkla ilerlesin 🥰

Tuttunma olmadığında yapılan birşey yapıştırıcı mantığında dedi hemşire aklıma da yattı bence içimi rahatlatti ve oda etkiledi tutunmayı ilk ikisi tutmadı belki yapsalardi o zaman tutardı
doğru aynen , benim ilk deneme tuttu dediğin gibi bununda etkisi vardır mutlaka

neden oluyor acaba bu kanama, progesteron baktırdınız mı ? hormon eksikliğinden mi oluyor 🥺🤔
İçeride kanama alanı var dedi doktorum, kırmızı ağrılı aktif kanama gelmedikçe dinlenmeye devam edeceksin dedi başka bir şey bakmadı ben de sormadım açıkcası

İçeride kanama alanı var dedi doktorum, kırmızı ağrılı aktif kanama gelmedikçe dinlenmeye devam edeceksin dedi başka bir şey bakmadı ben de sormadım açıkcası
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda geçer 🙏♥️

Yok ben hatta korkuyorum göğüs dolgunluğum gitti diye ama iğne batması gibi kramp giriyor arada sadece canım

Bunlar çok maliyetli şeylermi canım. Cünkü artık en ufak birşeye daha bütce ayıracak durumda değiliz malesef 😒

Bunlar çok maliyetli şeylermi canım. Cünkü artık en ufak birşeye daha bütce ayıracak durumda değiliz malesef 😒
Evet benim doktorum da bana hiç bunlardan bahsetmedi açıkçası ben kan testi daha yaptırmadım onda da negatif görürsem ilaçları bırakıcam sonra regl olurum herhalde doktorla görüşücem hemen oluyorsa 2 . Denememi ara vermeden yapmak istiyorum zTen yıprandım ara verirsem daha da zorlanırım 😞

Birde ilk denemem geçen sene eyluldeydi ikicinci denemem bu sene eyluldeydi üçüncüyü Aralık'ta yaptık bence arayı fazla açmamakta gebeliği kolaylaştırıyor
Mesela 2. Ve 3. Denemeniz arasında neden 3 ay var doktor mu böyle uygun gördü ben şimdi adet olsam bu adetimle yapmaz mı acaba 2. Yi

Bendede hic belirti yok.cok ayakta kalirsam hafif kasik agrisi oluyor ama baska turlu hicbirsey yok insan korkuyor belirti istiyor.belki burdaki deneyimli arkadaslar daha iyi bilir diye sorayım dedim
Belirti aramak istemiyorum ama düşünüyorum haliyle bende oldu mu tuttu mu diye Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲

Benimde en çok aklıma takılan bu sıkışık olmak. Bakalım yaşayıp görcez ama 1 ltre yada yarın kitre içmek yeterli olmazmı ya 😬
Ben genelde odanın içinde yürüdüm birde stresten temelli geliyor ben gider stresten kaçar demiştim kaçmadı 😂 yeter bence bu arada geç gördüm geçmiş Olsun covid testin pozitif çıkmış ama rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur öyle düşün ☺️

Back