• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bende 31.inde transfer oldum. Dün gece karın ve bacak ağrım vardı, regl döneminde olduğu gibi. Onun dışında bir ağrım olmadı, herkesde farklı oluyor. Arkadaşım da belirtiler 6 gün sonra başlamıştı ve sonuç pozitifti. İyi düşünelim iyi olsun insallah.
Korkuyorum haliyle psikolojik men kasığım mi ağrıyo ki karnım mi ağrıyo ki diye düşünüp duruyorum ama bir yandan çokta erken diyorum yinede hayırlısı olsun inşallah

Evet benim doktorum da bana hiç bunlardan bahsetmedi açıkçası ben kan testi daha yaptırmadım onda da negatif görürsem ilaçları bırakıcam sonra regl olurum herhalde doktorla görüşücem hemen oluyorsa 2 . Denememi ara vermeden yapmak istiyorum zTen yıprandım ara verirsem daha da zorlanırım 😞
Benim rahimle ilgili durumda doktorum acıklama yapınca bunun hiçbir tedavisi yok bir ameliyat vs dedi. He hiç kalınlaşmıyor olsa o zaman farklı kalınlaşıyor ama kapasitesi bu kadar dedi. Histereskopi zaten oldum. Artı yapılcak birşeu yok dedi. Prp için sanırım doktorlar ikiye ayrılmıştı. Bir faydalı bulanlarla bulmayanlar olarak. Ama bir danışırım yine de.
Bence şuan negatifi düşünme inşallah pozitif olcak 🤲🏼

Ben genelde odanın içinde yürüdüm birde stresten temelli geliyor ben gider stresten kaçar demiştim kaçmadı 😂 yeter bence bu arada geç gördüm geçmiş Olsun covid testin pozitif çıkmış ama rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur öyle düşün ☺️
Teşekkür ederim öyle düşünmekten başka çaremiz yok artık nasip diyoruz 🤗

Benim rahimle ilgili durumda doktorum acıklama yapınca bunun hiçbir tedavisi yok bir ameliyat vs dedi. He hiç kalınlaşmıyor olsa o zaman farklı kalınlaşıyor ama kapasitesi bu kadar dedi. Histereskopi zaten oldum. Artı yapılcak birşeu yok dedi. Prp için sanırım doktorlar ikiye ayrılmıştı. Bir faydalı bulanlarla bulmayanlar olarak. Ama bir danışırım yine de.
İnşallah yarın kan testi vericem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🥰

Mesela 2. Ve 3. Denemeniz arasında neden 3 ay var doktor mu böyle uygun gördü ben şimdi adet olsam bu adetimle yapmaz mı acaba 2. Yi
Her adette yapabiliriz diğer adete gel dedi bana başarısız olunca ben biraz dinlenmek istedim 20 bine yakın tutuyordu bide biraz biriksin dedim

Evet benim doktorum da bana hiç bunlardan bahsetmedi açıkçası ben kan testi daha yaptırmadım onda da negatif görürsem ilaçları bırakıcam sonra regl olurum herhalde doktorla görüşücem hemen oluyorsa 2 . Denememi ara vermeden yapmak istiyorum zTen yıprandım ara verirsem daha da zorlanırım 😞
Genetik test ve kan pıhtılaşmasi testi isteyecekler şimdi senden ilk tutmayinca onları istiyorlar

Benim rahim içi kalınlığım hepsi çok çok iyiydi testlerimde öyleydi geçen sene polip ameliyatı yapmıştı Yücel hoca o zamanda çok güzel dedi prp iyileştirme gençleştirmeye yönelik rahim içini daha iyi daha tutucu hale getiren bir uygulama dedi bende hocam yaşı büyük rahim sıkıntısı olan hastalara kullanılan bir yöntem diye biliyorum dedm 2 başarısız denemeden sonra hastalarımıza uyguladığımız çok iyi sonuç aldığımız bir yöntem dedi embriyo glue de yapıştırıcı mantığında düşün dedi çünkü sen hiç gebe kalmamışsın hiç tutmamış bebek bir deneyelim dedi bizde el mahkum kabul ettik ve gerçekten güven verdiler prp uygulandıktan sonra 10 dk uzandım şifa olur inşallah diye kalktım çok şükür oldu

Genetik test ve kan pıhtılaşmasi testi isteyecekler şimdi senden ilk tutmayinca onları istiyorlar
Sürekli bi test zTen ne isteseler yapıyoruz 😞maddi manevi inanılmaz zor bir süreç çpcuk tedavisine başladım başlayalı 1 araba parası gitti nerdeyse hadi bi şekilde yaptırıyoruz hiç durumu olmayanların Allah yardımcısı olsun 😞😞🥲🥲

Embriyo glue 2800 dü prp 4500 kliniğe ve göre fark edebilir ama benim klinigim baya pahalıydı
Anladım canım bir konuşayım doktorumla gittiğimde benim bu arada regl olcak gibi ağrılarım başladı. Of Allahım dua ediyorum inşallah şu krantine sürem dolana kadar olmam 😒

Benim rahim içi kalınlığım hepsi çok çok iyiydi testlerimde öyleydi geçen sene polip ameliyatı yapmıştı Yücel hoca o zamanda çok güzel dedi prp iyileştirme gençleştirmeye yönelik rahim içini daha iyi daha tutucu hale getiren bir uygulama dedi bende hocam yaşı büyük rahim sıkıntısı olan hastalara kullanılan bir yöntem diye biliyorum dedm 2 başarısız denemeden sonra hastalarımıza uyguladığımız çok iyi sonuç aldığımız bir yöntem dedi embriyo glue de yapıştırıcı mantığında düşün dedi çünkü sen hiç gebe kalmamışsın hiç tutmamış bebek bir deneyelim dedi bizde el mahkum kabul ettik ve gerçekten güven verdiler prp uygulandıktan sonra 10 dk uzandım şifa olur inşallah diye kalktım çok şükür oldu
Belki benimde başarısız denemelerim olunca bunları uygulamayı deneyecek doktor şuan için tek aorun rahimin az kalınlaşması yani geçen ay 7de kaldı bu ay 7.2 mm. Ama hep 3 çizgi görünümü olduğundan transfere karar verildi. Bu ay bakalım ne olcak kalınlık meselesi. Bende bir sorayım bu dediklerini muayeneye gittiğimde

Sürekli bi test zTen ne isteseler yapıyoruz 😞maddi manevi inanılmaz zor bir süreç çpcuk tedavisine başladım başlayalı 1 araba parası gitti nerdeyse hadi bi şekilde yaptırıyoruz hiç durumu olmayanların Allah yardımcısı olsun 😞😞🥲🥲
Geçen sene benim patronumun eşi ben karşılayacağım dedi polip ameliyatı yumurta toplama transfer 23500 tuttu çok şükür üzerine 4800 verip embriyolari 5 senelik dondurduk onlar olmasaydı hayatta yapamazdım 15 bin Eylül'de gitti araliktada 22 bin civarı korkunç büyük rakamlar Allah yardımcımız olsun

Anladım canım bir konuşayım doktorumla gittiğimde benim bu arada regl olcak gibi ağrılarım başladı. Of Allahım dua ediyorum inşallah şu krantine sürem dolana kadar olmam 😒
Sancilar normal ilaçlardan sonra baya kanaman olabilir korkma inşallah negatife dönersin hemen

Back