- 26 Ekim 2022
- 632
- 531
- 23
Tamamdır canım öğrendiğim iyi oldu sağolasın.:)rica ederim, laboratuvar iyiyse hiçbir farkı yok hatta daha iyi diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canım öğrendiğim iyi oldu sağolasın.:)rica ederim, laboratuvar iyiyse hiçbir farkı yok hatta daha iyi diye biliyorum
Canim bende 5. Gün aksami yaptırdım 13 çıktı bugün 7. Günüm tekrar verecegim insallah sende pozitif haber alırsın.Kızlar ayın 29 transfer oldu bu gün 5 gün oluyor şimdi gittim test verdim sizce bu gün sonuçta doğruluk payı varımdır , dr 10unda kan testi ver demişti ama ben duramadım
Canım benim de sürekli oluyor, ecopirin kullanıyordum kestik bir gece hastanede kaldım. Hatta dün biraz fazla ayakta kaldım hemen yine oldu yatınca geçiyor malesef yatarak geçecek gibi duruyor 10 gün rapor aldımKızlar benimde dün kanama oldu kahve başlayıp pembe ye döndü âdet sancısı da olunca çok korktum hemen doktora gittim neyseki normalmiş hatta doktor daha küçük kalp atışı duyamayiz dedi ama duyduk çok şükür tüp Bebek doktorum da coraspini bıraktırdı iki hafta sonra tekrar kontrol e gidecem kahve leke hala az az geliyor inşallah sağlıkla ilerler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Olabilir ama ne okuyorsunDün yine bitiremedim kitabi, odaklanamıyorum herhalde bu aralar =(
Ben de 11 aralıkta olmuştum transferi 12. Gün 1200 civarıydı 15. Gün bi anda 10 binlere geldi çok hızlı arttı ve sonuç iki embriyom da tuttu hatta birisi kendi içinde bölündü ve üçüz. Hızlı artması çoğul gebeliği düşündürmüştü zaten dedi doktorumBende 10 Aralıkta oldum perşembe günü gidiyorum inşallah duyabilirim cuma günüde kan verdim 21563 geldi acaba ikisi mi tuttu merak içindeyim
ilk denemem canım sor tabidikloron canım bu tedavi senin kaçıncı denemeydi ona göre sana birley sormak istiyorum da
Hayırlısı olsun belirti var miydiKızlar testimin cevabi geldi 54 çıkmış bhcg , 5 günümdeyim , inşallah yükselir iki gün sonra tekrar vericem
Yok sadece karnımın altı ağrıyordu dünde adet olucak gibi bazen ağrı giriyordu ama göğüslerde şişlik falan hiç bişey yoktuHayırlısı olsun belirti var miydi
İdrarda çıktı mi bu arada tekrardan tebrikler umarım tüm süreç iyi güzel ilerlerYok sadece karnımın altı ağrıyordu dünde adet olucak gibi bazen ağrı giriyordu ama göğüslerde şişlik falan hiç bişey yoktu
Bide iki gecedir çok ağırı tuvalete gidiyorum yani mesane hemen doluyor sanki , gece en az 5 kere uyanıyorum , ama bilmiyorum bu belirti mi yoksa böbreklerimden mi , bilemiyorumHayırlısı olsun belirti var miydi
Umarım , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi , hayırlı sağlıklı bi evlat , Allah kimsenin emekleriniz boşa çıkarmasın , yok hiç idrar testi vermedim , kesin sonuç almak istedimİdrarda çıktı mi bu arada tekrardan tebrikler umarım tüm süreç iyi güzel ilerler
neden oluyor acaba bu kanama, progesteron baktırdınız mı ? hormon eksikliğinden mi oluyorCanım benim de sürekli oluyor, ecopirin kullanıyordum kestik bir gece hastanede kaldım. Hatta dün biraz fazla ayakta kaldım hemen yine oldu yatınca geçiyor malesef yatarak geçecek gibi duruyor 10 gün rapor aldım
2. İse olumsuz sonuçlandıktan sonra süreç nasıl işliyor bilginiz var mı diye sorucaktım ama sizinde ilk denemenizmiş artık zamanla yaşayıp göreceğim bendeilk denemem canım sor tabi
Dünyanın parasını döküyoruz arayacaksın tabi hiç çekinme benceAdet olduğum zaman sorayım canım. Bende böyle sürekli mesaj atmayı seven bir insan değilim doktora hemşireye. Ama negatif gördüktem sonra ilk adetle başlarız demişti dün
Ben pazat günü test vermiştim. Bu pazar birdaha veriyim. İnşallah negatif çıkar diye düşünüyorum. Dünde ilaçları bırakmıştım 1 haftayada adet olurum heralde. Ona göre görüşeyim hemşireyle dimiDünyanın parasını döküyoruz arayacaksın tabi hiç çekinme bence