• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Selam kızlar sonucu pozitif olanlar rabbim kucagınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla. Malesef benim sonucum olumsuz oldu. 10. Gün 1.20 çıktı beta

Öncelikle bütün testler yapıldığı ona bakılmalı

Kan Panelleri
Immunolojik:
ANA anti sperm antikor
ACA anticardiyolupin antikor
ASA anti sperm antikor (kadin verecek)
LAC lupus antikoagulan antikor
anti tyroglobulin (a TG)

Trombofili
MTHFR C
MTHFRA
MTHFR 1298
MTHFR 677,
Faktor 5 Leiden
Protrombin faktor 2
‼️ NK paneli (CD56) ve kır hücresi
CD16,CD56,CD8,CD158a ‼️

Kromozom Analiz

Prolaktin
Vitamin D
TSH
SERBEST T4
SERBEST T3
Tiroid peroksidaz antikorlari (ANTİ TPO)
Anti HCV (Mikropartikül immün
assay-MEIA veya benzeri)
Anti HIV
HBsAg
Estradiol (E2)

embriyoları kaliteli olan arkadaşlar bu tahlilleri doktorunuzdan yapılmasını isteyebilirsiniz ben bi kısmını yaptırdım ama özellikle katil hücre yani cd56 testini mutlaka yaptırım çünkü embriyo ne kadar kaliteli olsa da katil hücreleriniz yüksek çıkarsa embriyonun tutmasını engelliyor

Kızlar ayın 29 transfer oldu bu gün 5 gün oluyor şimdi gittim test verdim sizce bu gün sonuçta doğruluk payı varımdır , dr 10unda kan testi ver demişti ama ben duramadım
Canim bende 5. Gün aksami yaptırdım 13 çıktı bugün 7. Günüm tekrar verecegim insallah sende pozitif haber alırsın.

Kızlar benimde dün kanama oldu kahve başlayıp pembe ye döndü âdet sancısı da olunca çok korktum hemen doktora gittim neyseki normalmiş hatta doktor daha küçük kalp atışı duyamayiz dedi ama duyduk çok şükür tüp Bebek doktorum da coraspini bıraktırdı iki hafta sonra tekrar kontrol e gidecem kahve leke hala az az geliyor inşallah sağlıkla ilerler 🤲 Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 💕
Canım benim de sürekli oluyor, ecopirin kullanıyordum kestik bir gece hastanede kaldım. Hatta dün biraz fazla ayakta kaldım hemen yine oldu yatınca geçiyor malesef yatarak geçecek gibi duruyor 10 gün rapor aldım🥲

Bende 10 Aralıkta oldum perşembe günü gidiyorum inşallah duyabilirim🙏🏻 cuma günüde kan verdim 21563 geldi acaba ikisi mi tuttu merak içindeyim🤭🥰
Ben de 11 aralıkta olmuştum transferi 12. Gün 1200 civarıydı 15. Gün bi anda 10 binlere geldi çok hızlı arttı ve sonuç iki embriyom da tuttu hatta birisi kendi içinde bölündü ve üçüz. Hızlı artması çoğul gebeliği düşündürmüştü zaten dedi doktorum

İdrarda çıktı mi bu arada tekrardan tebrikler umarım tüm süreç iyi güzel ilerler 🌸🙏
Umarım , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi , hayırlı sağlıklı bi evlat , Allah kimsenin emekleriniz boşa çıkarmasın , yok hiç idrar testi vermedim , kesin sonuç almak istedim

Canım benim de sürekli oluyor, ecopirin kullanıyordum kestik bir gece hastanede kaldım. Hatta dün biraz fazla ayakta kaldım hemen yine oldu yatınca geçiyor malesef yatarak geçecek gibi duruyor 10 gün rapor aldım🥲
neden oluyor acaba bu kanama, progesteron baktırdınız mı ? hormon eksikliğinden mi oluyor 🥺🤔

Dünyanın parasını döküyoruz arayacaksın tabi hiç çekinme bence
Ben pazat günü test vermiştim. Bu pazar birdaha veriyim. İnşallah negatif çıkar diye düşünüyorum. Dünde ilaçları bırakmıştım 1 haftayada adet olurum heralde. Ona göre görüşeyim hemşireyle dimi

Back