2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Haklisin dikkat et ins.Transfer gunu crp felan bakiyorlarmi bn hem geibim ulseratif kolit oldugum icin crpm hic dusmuyor.en son olctudugumde 30du. Hep boyle yuksek oluyor. Transfer gunu kanda bakiyorlami hic biliyormusun
Hiç bilmiyorumki ama bence bakmıyorlardır diye düşünüyorum ya bence hormonlara bakıyorlardır Sadece bizden covid testi istedi.

Benim kan verene kadar hic belirtim yoktu burada da yazmıştım, ne zaman beta artmaya başladı, göğüslerim ayrı bir cumhuriyet bir sabah uyandım, sönmüş göğüsler ağrı falan yok, ağlayarak eşimi uyandırdım, apar topar beta baktırmaya gittik kahvalti bile yapmadan bunca zaman bekleyince evham yapmak çok normal (= inşallah sağlıkla görürsünüz keseyi, biz şimdi kalp atışı bekliyoruz (=

Kizlar bilen varmi transfer gunu crp(kanda enfeksiyon) bakiyorlarmi.yoksa sadece hormonmu bakiyorlar.transferim iptal olmasindan korkuyorum

Rahim içi uterin prpyi duydunuz mu acaba doktorunuzla konuştunuz mu ben transferden iki gün önce yaptırdım iyi geldiğini düşünüyorum

Yumurta toplama ilaçları kadar pahalı değil korkmayın progestan fitil estrofem prolutex oksopar bunlar ücretli oluyor sadece onlarda gonal f kadar pahalı değil
Progestan fitil ve estrofem sağlık ocağı yazıyor, SGK karşılıyor ..
Bilginiz olsun..
Hatta oksapari da yazdırıyor arkadaşım

Bilginiz olsun..
Saglik ocagini bilemem ama oksapar.i kadin dogumcum dün yazdı bana, ücretli 640liraymis (merakimdan sordum), 5 proluton depot, 2 progestan, 1 oksapar.a 180 lira gibi birsey verdim. 2 oksapar yazmis, sadece 1ini karşılıyor, 3 progestan yazmis 2 tanesini karşılıyor, 5 proluton yazmış 5ini de karsiladi, recetede estrofem de vardi ama yasadigim yerde eczanelere sordum mumkun degil bulmak,o yuzden baska sehirden anneme soyledim o zaten parayla almıştı.

Evet kadın doğum doktoru da yazıyor..
Estrofem karaborsa maalesef şuan

Kizlar bilen varmi transfer gunu crp(kanda enfeksiyon) bakiyorlarmi.yoksa sadece hormonmu bakiyorlar.transferim iptal olmasindan korkuyorum
canım ben transfer günü hiç kan baktırmadım, 5 gün öncesinde E2, progesteron, Tsh be betahcg bakıldı başka da bakılmadı

Evet kadın doğum doktoru da yazıyor..
Estrofem karaborsa maalesef şuan
İzmirde tanıdığınız varsa sorun, bırakın depoya sormayı direkt eczane raflarında var haberiniz olsun, eş dost akraba varsa alsınlar, kargolasınlar. Sizi alıntıladım ama herkese bilgi olsun, burada dursun diye yazdım (=

Ay insallah bndende kan istenmese cok guzel olur
bu arada dr unun haberi var de mi ? bende de alerjik rinit var yıl boyu süren buna da çare yok, ama dr Allah'tan prednol yazdı söylemememe rağmen, şu an çok iyi mesela burnum açıldı sabah hapsşırık salya sümük ( afedersiniz) krizlerim yok

Canim hayırlı olsun hiç kafanı takma herkesin rahim kalınlığı farklı olabiliyor bana doktorum 7 uzeri 9 altı olmasını tercih ediyoruz ama bünyeye göre değişir demişti. Bende bugün transfer oldum korkunç baş ağrısı var neden bilmiyorum.

Bilginiz olsun..
Estrofemi günde bir tane olacak şekilde karşılıyor oskapar için kalp atışından sonra rapor çıkarmam lazım progesteroni sormadım özel klinikte tedavi olduğum için bütün ilaçları ücretiyle aldım tüp bebek için rapor cikartamadim çünkü devlet hastanelerinde sağolsun patronumun hanımı yardımcı oldu ilk tüp bebekte embriyolari dondurduk yoksa altından kalkabilecegimiz gibi değil

Dr biliyor hastaligimi remisyonda olunca tedaviye basladim ama iptal olursa diye korkuyorum sadece.

Kalp atışını duymuşmuydunuz bana kalp atışını duymadan oksopar yazamam dediler 1 progestan 1 oksopar 1 prolutexe 1500 küsur lira verdim

Heh işte bu ben gün içinde uyuyorum ve doymuyorum çok garip bir şekilde acıkıyorum belirtiler önceki haftaya yani öğrendiğim zamankine göre azaldı herkesin öyle olmuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…