İnşallah sizin de kalanlar tutarÇok iyi inşallah yükselmeye devam eder. Merak ettim de neden 3. Gün embriyosu 5e yetişen embriyonuz mu yoktu 5. Günler tutmadı da 3e mi kaldınız? Benim ikitane 5gün transfer ettik olmadı şimdi sadece 2tane 3. Gün kaldı
Cnm benim 11.gün 72ydi yukselir merak etmeBen 14 aralıkta 3.gün embiryosu transfer olmuştum bu gün transferden sonra 11.gün kan sonucum 83 geldi sizce iyi mi yükselir dimi sonrasında?
Benimde 48 saatte bir en son 30 Aralık'ta yapıştırıp transfere gideceğim senin durumlar nedir ocağa kalmıştı transfer gün belli miTamam canım benimde 48 saatte bir değişiyor o yüzde sorun yaşamadım çok neyseki
6. Gün kan verdim 41.69 çıktı birde 8. Gün verdim 127 çıktı oda daha vermedim Allah nasip ederse 5 ocakta ilk kontrol varAyy inş canım hayırlısıyla alalım İnş sen test yaptın mı nasıl çıktı sonuçların
inşallaahh sımsıkı tutunsun yavrun sanaKızlar sabah 9:30 da transferim var lütfen bana dua edermisiz?
hayırlı olsun canım,gecmıs olsun..Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
maşallah maşallaaahhhTransferin 7. Gününden merhaba, ben dayanamadım ve test yaptım. 5. Gün embriyosu 5aa kalitedeydi. Bizim 2. Denememiz ilki de tutmuştu ama erken doğumla kaybettim malesef. Eğer testte bir hata yoksa Rabbim bizi yeniden sevindirdi. Darısı kalp atışına ve sağlıcakla kucağımıza almaya olsun. Cuma günü ilk kanı vereceğim. Duam hepimiz için aynı. Şu yolda verdiğimiz emek zayi olmasın. Sevince dönüşsün inşallah.
Evet gerekli şartları karşılıyor iseniz rapor çıkıyor yaş kriteri hiç çocuk olmaması siDe yumurta rezerv sorunu tüplerde sorun yada eşinşzdeMerhaba bir şey sorabilir miyim Zübeyde hanım hastanesinden rapor alabildiniz mi
hadi hayırlı olsun çok güzel kalınlaşmış. bende ayın 31inde cumartesi transfer olacağım inşallah transfere kadar nar suyu içiyorum rahim kalınlığı için. en son 10mldiKizlar gunaydin,
Haftaya pzt-sali-cars gunlerinden birinde transferim var. Rahim de 6.5tu cuma gunu, bugun 9.3 sukurler olsun.
Onumuzdeki hafta transfer olacaklar var mi?
masalah canım gayet net :) hayırlı olsunHanımlar selam. Benimde transferimin 5. Günü bugün. Dayanamadım test aldım . Cok erken ama yinede bana bi ümit olduEki Görüntüle 3182369
yaaaa negüel bebiş geliyor hayırlı olsun:)Hanımlar selam. Benimde transferimin 5. Günü bugün. Dayanamadım test aldım . Cok erken ama yinede bana bi ümit olduEki Görüntüle 3182369
Peki başka şartı var mı ben yarın gideceğim adetiminde 3. Günü oluyor yarin hemen başvuru yapılır mıEvet gerekli şartları karşılıyor iseniz rapor çıkıyor yaş kriteri hiç çocuk olmaması siDe yumurta rezerv sorunu tüplerde sorun yada eşinşzde
Tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alırsıniz inşallah siz de 19 unda transfer olmustunuz diye hatırlıyorum bende yapsam mı diye düşünüyordum sizi görünce çok sevindimTransferin 7. Gününden merhaba, ben dayanamadım ve test yaptım. 5. Gün embriyosu 5aa kalitedeydi. Bizim 2. Denememiz ilki de tutmuştu ama erken doğumla kaybettim malesef. Eğer testte bir hata yoksa Rabbim bizi yeniden sevindirdi. Darısı kalp atışına ve sağlıcakla kucağımıza almaya olsun. Cuma günü ilk kanı vereceğim. Duam hepimiz için aynı. Şu yolda verdiğimiz emek zayi olmasın. Sevince dönüşsün inşallah.
Sizinki de yeterli. Benim en buyuk yardimcim egzersiz oldu. Sinav ve mekik cekip plank yapiyorum, yarim saat de tempolu yuruyus. Kan dolasimi hizlaninca rahim kalinlasiyor dedi hocam. Hepimize hayirli transferler insallahhadi hayırlı olsun çok güzel kalınlaşmış. bende ayın 31inde cumartesi transfer olacağım inşallah transfere kadar nar suyu içiyorum rahim kalınlığı için. en son 10mldi
rabbim gönlündekini versin inşallahKızlar dua edin kan testi verdim güzel haber alayım
5.gün embriyosuydu. Yumurta donasyonu yaptırdım ben. Dogustan yumurtalıgım yok diyemasalah canım gayet net :) hayırlı olsun
kacıncı gun embrıyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?