- 30 Eylül 2022
- 2.467
- 3.342
- 63
Ben burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah var gibi duruyorEki Görüntüle 3182239 kizlar mrb yardımınıza ihtiyacım var bu benim 2.transferim 5.gun 4aa embriyo transfer edildi 15 aralıkta bugün test yaptım bu şekilde çıktı ilk transferim pozitif çıktı ama değerlerim düşmeye başlayip kaybetmiştim bunda da aynısı olmasından korkuyorum sizce teste göre varmı yarın kan verme günüm yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba benide ekler misinBende bu listeyi nasıl gorcem diyordum buldum sonunda
İnşallah canım o kadar uzun zMandir bekliyorum ki 10yil oldu allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah korkmam gereken bi durum yok gbi dimiBen burdayım diyor hayırlısı olsun inşallah var gibi duruyor
Çok teşekkür ederim.Rabbim sabır versin ne hissetiginizi buradaki herkes çok iyi anlıyor o kadar zor ki doğru zaman ne zaman ya da neden hemen olmuyor diye insan soruyor ama bunlar bı imtihan yapacak tek şey kabullenmek ve yola devam etmek.bende transfer gububdeb beri hep olmuş gibi hayal ettim ama bugün tam tersini düşünmeye başladım çünkü 2 olasiliktan biri olacak ve göz ardı edince kacamiyoruz. Evet dedim olmazsa çok uzulecegim eşim çok üzülecek ama nereye kadar uzulebilirim toparlanıp ümit etmeye devam etmem gerekir pes etmeden daha emin adimla daha güçlü tekrar denemem gerekir çünkü elimden gelen bu.. ve yalnız değilsin yalnız değiliz.. belki benimde bıkac gün sonra aynı sonuç olacak arkadaşım çok üzülüp ağlayacağım ama devam edeceğim.. Hepimize Rabbim güç versin bizim yolumuz zor ve bu yolu bisekilde yürümek zorundayız..
harikasınızÇok teşekkür ederim.
Size tavsiyem hep pozitif olun, negatif düşünceler aklınıza gelince onu uzaklaştırın hemen
Test sonucunu öğreninceye kadar hamileymişsiniz gibi yaşayın
Ben mesela x-ray den geçmiyordum, “hamileyim de ben” diyordum, o kadar hoşuma gidiyordu ki, bence sizde öyle yapın.
Sonuçta o zamana kadar, kimse aksini ispat edemediğine göre hamilesiniz
Bagisikliginiz düşüyor işte, benim de agzimda birsuru yara çıkmıştı =( doktorunuza sorun bir vitamin birsey verir belki, uçuk kremi hakkinda bir bilgim yok maalesef =(Kızlar dudağımda uçuk çıkıyor ya kötü bişey mi? Ne yapmam lazım uçuk kremi kullanılaçıyor mu hamilelikte bilginiz var mı?
Evet çok doğru kısa da olsa o zamanın tadını çıkarmak lazım bende öyle yapacağımÇok teşekkür ederim.
Size tavsiyem hep pozitif olun, negatif düşünceler aklınıza gelince onu uzaklaştırın hemen
Test sonucunu öğreninceye kadar hamileymişsiniz gibi yaşayın
Ben mesela x-ray den geçmiyordum, “hamileyim de ben” diyordum, o kadar hoşuma gidiyordu ki, bence sizde öyle yapın.
Sonuçta o zamana kadar, kimse aksini ispat edemediğine göre hamilesiniz
Malesef bende bilmiyorum ilk denememdi ve hastaneyi arayıp bilgi vermedim içimden de bişey yapmak gelmiyor. ilaçları kendim bıraktım öyle bekliyorum işteMerhaba, ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl olunuyot acaba? Biliyor musunuz?
Dollenmeden sonra 2gunde bir size bilgi veriyorlar, hangi asamaya geldi, kac hucreli oldu, en son dondurulurken kalitesini soyluyorlar, su kadar donduruldu, kaliteleri şöyle şöyle diye (=Kızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
Kan verip iki gün sonra tekrar vermeniz lazım inşallah güzel ilerler sağlıkla gelir bende 7 buçuk yıl bekledim bir kere bire göremedim ilk gördüğümde şok olmuştum çok şükürİnşallah canım o kadar uzun zMandir bekliyorum ki 10yil oldu allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah korkmam gereken bi durum yok gbi dimi
4 gün sonra olmuştum benMalesef bende bilmiyorum ilk denememdi ve hastaneyi arayıp bilgi vermedim içimden de bişey yapmak gelmiyor. ilaçları kendim bıraktım öyle bekliyorum işte
Sağlıkla almışsındır canım umarım kucağına yarın ilk kanımı vericem bana dua edin olur muKan verip iki gün sonra tekrar vermeniz lazım inşallah güzel ilerler sağlıkla gelir bende 7 buçuk yıl bekledim bir kere bire göremedim ilk gördüğümde şok olmuştum çok şükür
Bende 12 Aralık'ta transfer oldum daha çok yeni alırım inşallah bendeSağlıkla almışsındır canım umarım kucağına yarın ilk kanımı vericem bana dua edin olur mu
Ayy inş canım hayırlısıyla alalım İnş sen test yaptın mı nasıl çıktı sonuçlarınBende 12 Aralık'ta transfer oldum daha çok yeni alırım inşallah bende
TeşekkürleKırmızı olmadığı sürece normal kabul ediliyor yine de doktorunuza bilgi verebilirsiniz
TeşekkürlerCanim normal diyorlar doktorlar lekelenmeye kirmizi yogun kanama olmadiktan sonra korkma pembe veya kahverengi lekelenmeler normal
Çok iyi inşallah yükselmeye devam eder. Merak ettim de neden 3. Gün embriyosu 5e yetişen embriyonuz mu yoktu 5. Günler tutmadı da 3e mi kaldınız? Benim ikitane 5gün transfer ettik olmadı şimdi sadece 2tane 3. Gün kaldıBen 14 aralıkta 3.gün embiryosu transfer olmuştum bu gün transferden sonra 11.gün kan sonucum 83 geldi sizce iyi mi yükselir dimi sonrasında?
Merhaba bir şey sorabilir miyim Zübeyde hanım hastanesinden rapor alabildiniz miTeşekkürler
Bilmiyorum doktorum embiryolog o şekilde uygun görmüştür dedi 4 tanesi de çok iyi 8 hücreli embiryo vardı dondurulanÇok iyi inşallah yükselmeye devam eder. Merak ettim de neden 3. Gün embriyosu 5e yetişen embriyonuz mu yoktu 5. Günler tutmadı da 3e mi kaldınız? Benim ikitane 5gün transfer ettik olmadı şimdi sadece 2tane 3. Gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?