- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
maşallaaahhh canım, tutunmuş sana yarun5.gün embriyosuydu. Yumurta donasyonu yaptırdım ben. Dogustan yumurtalıgım yok diye
Sorsaydın keşke canım en baştaBende bu listeyi nasıl gorcem diyordum buldum sonunda
Hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallaj ekliyorum22 aralik 1 tane 5. Gun embriyosu 4bb kalite transfer oldum 3 ocakta test gunum rabbim hepimizin yuzunu guzel haberlerle guldursun insallah
Dualarımız seninle canımKızlar sabah 9:30 da transferim var lütfen bana dua edermisiz?
2 ocak transfer yarın son kontrolüm var bir aksilik olmazsa inşallahBenimde 48 saatte bir en son 30 Aralık'ta yapıştırıp transfere gideceğim senin durumlar nedir ocağa kalmıştı transfer gün belli mi
İnşallah. Bi kaç gün sonra tekrar yaptırıcam. Zzaten 1 ocakta kan tahlilimiz var . İnşallah hayırlı sonuclar alırımmaşallaaahhh canım, tutunmuş sana yarun
amiin canım ınsallaahhhİnşallah. Bi kaç gün sonra tekrar yaptırıcam. Zzaten 1 ocakta kan tahlilimiz var . İnşallah hayırlı sonuclar alırım
Amin inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaTransferin 7. Gününden merhaba, ben dayanamadım ve test yaptım. 5. Gün embriyosu 5aa kalitedeydi. Bizim 2. Denememiz ilki de tutmuştu ama erken doğumla kaybettim malesef. Eğer testte bir hata yoksa Rabbim bizi yeniden sevindirdi. Darısı kalp atışına ve sağlıcakla kucağımıza almaya olsun. Cuma günü ilk kanı vereceğim. Duam hepimiz için aynı. Şu yolda verdiğimiz emek zayi olmasın. Sevince dönüşsün inşallah.
,Kızlar dua edin kan testi verdim güzel haber alayım
Sorsaydın keşke canım en başta
Amiinmaşallah maşallaaahhh
saglıkla gelsın dunyaya hayırlı evlat olsun..
darısı bızlere ,aminnn
Senden de güzel haberler bekliyoruz bizimle paylaşKızlar pozitifleri görünce karar verdim bende yapcam eve gidince dua edin
Ben göbekten uyguluyorum ağrısı acısı kalçaya göre yok denilecek kadar az oluyor. İmkanınız varsa göbekten olana dönmeniz sizi rahatlatacaktır. Şifa olsunhanımlar lütfen bana yardımcı olaurmusunuz.dr hergün progestan kalçadan iğne ve günde 3 fitil verdi dr. ama istersem fitil ve göbekten iğne şeklindede devam edebilirmişim. hangisini tercih etmeliyim. progestan iğne göbekten dahamı rahattır.dr daha ucuz diye kalcadan olanını yazmış ama hergün vurunmak çok zor olacak kalçadan olanını. göbekten kullanmak dahamı kolaydır. kaç hafta kullandınız. kullananlar yorum yapabilirmi. acaba
Amiin. Allah razı olsun. Hepimiz umduklarımıza kavuşalımAmin inşallah sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza
Ben prolutex 25 mg her gün göbekten vuruyorum çok rahat ağrı sızı yok kendi kendime vuruyorum içinde 7 tane var ama çok zam gelmiş şuan 490 TL bununla beraber estrofemi de kalp atışını duyana kadar vurulacakmışım progestan fitili günde üç kere fitil olarak kullanıyorum onu da 3 aylık olana kadar kullanacakmisimhanımlar lütfen bana yardımcı olaurmusunuz.dr hergün progestan kalçadan iğne ve günde 3 fitil verdi dr. ama istersem fitil ve göbekten iğne şeklindede devam edebilirmişim. hangisini tercih etmeliyim. progestan iğne göbekten dahamı rahattır.dr daha ucuz diye kalcadan olanını yazmış ama hergün vurunmak çok zor olacak kalçadan olanını. göbekten kullanmak dahamı kolaydır. kaç hafta kullandınız. kullananlar yorum yapabilirmi. acaba
Kuzum bende bu transfer de göbekten olani tercih ettim biraz pahalı ama inan değiyor yani kalçadan olana göre aşırı rahat ağrı sızı yok denecek kadar azhanımlar lütfen bana yardımcı olaurmusunuz.dr hergün progestan kalçadan iğne ve günde 3 fitil verdi dr. ama istersem fitil ve göbekten iğne şeklindede devam edebilirmişim. hangisini tercih etmeliyim. progestan iğne göbekten dahamı rahattır.dr daha ucuz diye kalcadan olanını yazmış ama hergün vurunmak çok zor olacak kalçadan olanını. göbekten kullanmak dahamı kolaydır. kaç hafta kullandınız. kullananlar yorum yapabilirmi. acaba
İnşallah yazcam hemenSenden de güzel haberler bekliyoruz bizimle paylaş
Canım bende göbekten olanı yapıyorum kalcadan zor olur diye göbekten olanı aldimhanımlar lütfen bana yardımcı olaurmusunuz.dr hergün progestan kalçadan iğne ve günde 3 fitil verdi dr. ama istersem fitil ve göbekten iğne şeklindede devam edebilirmişim. hangisini tercih etmeliyim. progestan iğne göbekten dahamı rahattır.dr daha ucuz diye kalcadan olanını yazmış ama hergün vurunmak çok zor olacak kalçadan olanını. göbekten kullanmak dahamı kolaydır. kaç hafta kullandınız. kullananlar yorum yapabilirmi. acaba
Ben kalçadan yaptırıyorum transfer öncesi her gün yaptırıyordum transfer sonrası üç günde bir. Ve pozitif olursa sonuç 12.haftaya kadar devamhanımlar lütfen bana yardımcı olaurmusunuz.dr hergün progestan kalçadan iğne ve günde 3 fitil verdi dr. ama istersem fitil ve göbekten iğne şeklindede devam edebilirmişim. hangisini tercih etmeliyim. progestan iğne göbekten dahamı rahattır.dr daha ucuz diye kalcadan olanını yazmış ama hergün vurunmak çok zor olacak kalçadan olanını. göbekten kullanmak dahamı kolaydır. kaç hafta kullandınız. kullananlar yorum yapabilirmi. acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?